Labutis visoms!
Skaitau jusu temuke,prisicituoju,o parasyt neikaip nebespeju
,mano mazoji kai pradejo ropinet,visur stotiis-tai tik spek gaudyti
Mano mamai pirmadieni sulasino antra Gemzaros dali,sisyk geriau jauciasi,pakolkas nebuvo uzkilusi temperatura,tik kelios dalys.Tikiuosi,kad si chemija jai pades.
Savaitgali(pries Gemzara) mama visai gerai jautesi-tai vaziavom i kaimo sodyba Anyksciu raj.ir tuo paciu padarem ekskursija po rajona-aplankem ARKLIO MUZIEJU,PUNTUKO AKMENI,BILIUNO TEVISKE,LAIMES ZIBURI.Mama aisku nelipo i Laimes ziburio kalna,bet prie Puntuko buvo,ir po Arklio muzieju pavaiksciojo
.Jau daug menesiu taip gerai nesijaute. :wub:Buvo labai smagu.
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 29, 22:07)
Labukas vakariukas,
Mergaitės,
Kaip sakoma - "prisiduodu", kad bent jau dėl mūsų būtumėt žinojime...
Visoms ačiū už palaikymą. Net Šiandien (šovėme du zuikius). Aš taip pat buvau užsirašiusi echoskopui, o po to iškart pas mamytės gydytoją. Echoskpuotoja patarė irgi, kaip rožinis autobusiukas - pasidaryti genetinį tyrimą, o gydytoja sako - ką tu tuo laimėsi, juk vis tiek tikriniesi ir seki save, ką tas žinojimas tau duos... Taip , kaip ir nurimau, bet... per pusmetį padaugėjo cistų, o vieną įtaria fibroadenomą...
Po 2 mėn. vėl echoskopija. Taigi, gal nusimatys ir operacija, bet tikiuosi, kad to neprireiks. Na, derlinga aš moteriškais vaisiais - kiaušidžės cista, mioma(viena išoperuota, kita stojusi į vietą), papukai su "ažūrais". Gydytoja sako, kad tai skydliaukės sutrikimo pasekmės , bet ir jos jau nebeturiu... Sakiau, važiuosiu pas Balvočiūtę dėl savo moteriškosios pusės, gal padės...
Bet dėl viso to nepergyvenu tiek jau. Svarbu, kad šiandien vieni kitiems su mamyte šypsojomės ir viskas gerai, o poryt jau su mumis ir tetukas bus...
Kaip dziugu,kad mamytes tyrimukai geri
O idomu kiek tas genu tyrimas kainuoja
.As vis galvoju pasidaryt,bet net nepasidomejau kiek kainuoja
Sveikatytes jums visiems!
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 29, 23:25)
Tariausi su gydytoja. Ji neprieštaravo. Pradėjom vartoti dar per chemoterapijas.
Vartojam tiksliai taip kaip parašyta ant buteliuko, be to aš turiu ir tokios menkos literatūros, taip pat domėjausi rusų onkoforumuose, taip pat šnekėjau su Balvočiūte. Tiesiog šis variantas mums buvo, kaip ir pigiausias, mažiausiai sueikvojantis laiko sąnaudų, o labiausiai imponavo, kad k tinka įvairios lokalizacijos vėžiui gydyti, net ir vėlyvose stadijose. Bet yra ir BET. Vartojant Befubginą (juodajį beržo grybą)
negalima leisti gliukozės ir penicilino grupės antibiotikų. Pvz. Molovičko rašo, kad jis geriamas be pertraukos 5-6 mėn. Bet Balvočiūtė ir mūsų VVaistininkas(dėl jo irgi kažkodėl neramu
) sako, kad tarp bet kokių žolelių reikia kas kelios savaitės daryti pertraukas. Taip mes ir darome. Taip pat dar rašoma, kad pavartojus šį preparatą ilgai, kai ateina stabilizavimąsis ar pagerėja savijauta, didžiausią klaidą daro tie, kurie jį nutraukia vartoti, manydami, kad jau viskas gerai ir jo nebereikia. Tai yra tk paviršinis išgydymas(čia aš primityviai parašiau
) Jį būtina ir toliau vartoti, bent jau keletą metų... Na, daug visokių čia aš prisiskaičiusi, bet kaip iš tikrųjų yra ir bus , mes nežinom. Tiesiog pasirinkom šį būdą šalia pagrindinio gydymo...
P.s Tiesa, kai vartojome chemijų metu, nutraukdavome likus savaitei iki kito lašinimo, kad pailsėtų organizmas...
Gal galit pasakyt kaip jusu mamyte ta Befungina geria?Po kiek ir kaskiek daro pertrauka?Nelabai supratau kada mamyte nutraukdavo gert chemiju metu,rasot,kad likus savaitei iki lasinimo,o kada vel pradedavo?
Mano mama pries chemijas irgi gere,bet paskui nutrauke.
QUOTE(adis @ 2009 09 30, 14:51)
Ačiū mergaitės, jog rūpinatės. Man viskas gerai, tiesiog nespėju atsigauti, jau kita chemija. Daug miegu, daug guliu lovoje, nėra jėgų, tai vienos rankos uždegimas, tai kitos. Vargina temperatūrų svyravimai. Gydymas jau įpusėjo, bet rezultatų nėra. Gydytoja ruošiasi įvesti papildomą medikamentą Avastiną. kai naujienos tokios, nelabai jomis norisi dalintis. Rytoj, jei leis kraujas, punktuos plaučius...
Daug daug sveikatytes jums!