QUOTE(adis @ 2009 10 13, 14:40)
Granuliocitai vėl 0,2. Šiandien turėjau lašintis 8 navelibine kursą, atsidėjo, tikuosi porai dienų tik, rytoj vėl kartosiu kraują, jei gerai, ketvirtadienį lašinsiu. Labai neturiu jėgų, beveik neišeinu niekur, tik kraujo pasidaryti. Grįžus medituoju, kaip čia į ketvirtą aukštą užlipti, pasilsėdama (kojos skudurinės), dusdama šiaip taip užlipu. Vyras vis siūlosi užnešti, nedrąsu ir dar nesinori tokia visiškai tižena būti. Nežinau nuo ko jėgų neturiu, gydytoja sako dėl širdies ir plaučių. Navelbine anotacijoje parašyta, jog po ilgalaikio vartojimo gali būti silpnos kojos. Ilgai jo nevartoju, tik dažnai labai, bet žinant mano tvirtumą ir polinkį į visokius kraštutinumus gal ir nuo vaisto tas silpnumas, o gal jau liga mane taip naikina, kas čia žino....
adis patikek suprantu tavo savijauta,iskart prisimeniau apie "skudurines" kojas.dusima gydymo metu ir po jo dar ilgai,pas mama i penkta auksta galejau uzlipti tik pailsedama po 5 minutes kiekvienam aukste.Cia man,jaunesniai ir praeinant tik pirma chemija.O kiek jau tu ju turejai,tai aisku tas silpnumas manau cia tikrai ir nuo vaistu 80%,nu ir dar plius organizmas nusilpes,kraujas blogas.Pavartuosi Avastina,gal reikalai pajudes i geraja puse,ko nuosirdziausiai linkiu
ZoVi tau ko geresniu PET rezultatu
Man tai vel paranoja Nezinau ,kaip reikia ismokti gyventi ir nebijoti As jau trys dienas tokia persalusi kaip reikiant,sloga baisi,ciaudau akys asaroja,nu vz visas komplektas kaip priklauso persalus Gydausi tik homeoptiniais vaistais,arbatomis,nes temperaturos nera,nors savijauta bjauri.Siandien nakti pradejo skaudeti sprandas is nugaros puses,skauda (nestipriai,bet labai jauciasi) kai suku galva i kaire.Jau ciupineju visa diena-nieko,bet skauda.Gal nugulejau,gal perpute,visko suprantu gali buti,bet mintys viena sukasi galvoje,GAL VEL??? Jau pradejau galvoti apie antibiotikus