rasų lanka, man nesiseka su alternatyvomis. Kažkada dar prieš nustatant diagnozę buvau pas tokią gydytoją iš Latvijos, Rygos, irodiagnostikę (atvykdavo į Šiaulius, draugai žinodami mano problemas, negalėjimą rasti blogos savijautos priežasties (diagnozės) nusiuntė pas ją), tai priskyrė Tianši papildų už 1500 Lt per pusmetį. Varojau sąžiningai: pradedant antlipidine arbata, veikanu, ikanu, digest ir cholikanu ir baigiant kordisepsu. (Kur dar visokie biokalciai, biocinkai, propolis ir Ca smegenims. Nurašiau nuo paskyrimų, turiu pasidėjus, nes neprisiminčiau visko - seniai buvo). Rezultatas: po aštuonių mėnesių diagnozavo vėžį, kai nuėjau su diagnoze jau patvirtinta histologiškai; - pasakė negali būti, aš matau tik priežvėžinę būseną; užterštas organizmas melaninu, jo labai daug. Aš tamsesnio gymio visą laiką buvau nuo vaikystės, ne baltaodė, tai to melanino pas mane visada daugiau. Aišku, daugiau šios kompanijos papildų nebenaudojau ir pinigų neleidau. Kažkur skaičiau vėliau (domėjausi) kordicepsu, jog reikia labai tiksliai parinkti dozes, nes per mažos gali turėti atvirkščią poveikį - skatinti auglio augimą. Kaip visur - dviprasmybės...Rodė apie tą gydytoją per TV, kažkas neišsikentęs pasiskundė...
Buvau ir pas J. Balvočiūtę pora kartų, nuo jos pirmo suruošto mišinio - suviduriavau, patarė sumažinti dozę. Nespėjau suvartoti, prasidėjo chemija, vėliau operacija, spinduliavimas. Ji man pati pasakė, kad gydymo metu jos ruoštų žolių nenaudočiau. Antrą kartą buvau šį pavasarį, prieš trečią gydymą, suruošė mišinį iš 25, ar 28 žolelių. Nespėjau sunaudoti, po poros savaičių pradėjo chemiją.
Buvau vasarą ir pas tokią Valentiną Taran, žinomą folistę Palangoje, tai jai pasakiau apie kažkada Ruolios siūlytus Detoxikit homeopatinius lašus organizmo valymui. Ten įeina trys lašiukų buteliukai, vienas skirtas virškinimo sistemai, kitas limfos, trečias šalinimo sistemos valymui. Ji juos puikiai žinojo. Pažiūrėjo su savo aparatu, pasakė, jog tinka. Pavartojus keturias dienas, prasidėjo mano negerumai su širdimi ir plaučiais, gal sutapimas, kam iš medikų sakiau - abejoja, kad homeopatija galėjo sutrikdyti taip stipriai limfos tekėjimą. O aš įsitikinus, galėjo... Pavartojus tuos lašus tik keturias dienas, pirmiausia pradėjau viduriuoti, tada kilo temperatūra, tada po kelių dienų pradėjau kosėti ir dusti. Už savaitės jau punktavo širdį...kai pradėjau viduriuoti, mečiau juos...
Nežinau, kodėl su tom alternatyvom man taip nesiseka, nors nebūnu nusiteikus prieš jas...bet taip yra...
Granuliocitai vėl 0,2. Šiandien turėjau lašintis 8 navelibine kursą, atsidėjo, tikuosi porai dienų tik, rytoj vėl kartosiu kraują, jei gerai, ketvirtadienį lašinsiu. Labai neturiu jėgų, beveik neišeinu niekur, tik kraujo pasidaryti. Grįžus medituoju, kaip čia į ketvirtą aukštą užlipti, pasilsėdama (kojos skudurinės), dusdama šiaip taip užlipu. Vyras vis siūlosi užnešti, nedrąsu ir dar nesinori tokia visiškai tižena būti. Nežinau nuo ko jėgų neturiu, gydytoja sako dėl širdies ir plaučių. Navelbine anotacijoje parašyta, jog po ilgalaikio vartojimo gali būti silpnos kojos. Ilgai jo nevartoju, tik dažnai labai, bet žinant mano tvirtumą ir polinkį į visokius kraštutinumus gal ir nuo vaisto tas silpnumas, o gal jau liga mane taip naikina, kas čia žino....
QUOTE(nothing sweet @ 2009 10 13, 13:15)
man regis, kordicepsas ne koncentratas, o viena iš grybų rūšių..
http://www.farmapedi...ordicepsas.html
http://www.farmapedi...ordicepsas.html
taip kordicepsas - vienas is grybu, o preparate "kordicepsas" yra keliu rusiu grybu
buvo vyras parvezes - ir paciu "vaistu", ir knygele apie kitus preparatus ir ju vartojima...
adis, nezinia, ar tai tik nelaimingi sutapimai, ar kas... ir kazin, ar imanoma patikrinti
tik nepamanykit, kad reklamuoju - paprasciausiai skaiciau literaturoj apie grybus ir tiek. o "kordicepsa" mano vyras suvartojo, jokio poveikio - nei gero, nei blogo - nepajuto
QUOTE(ragnez @ 2009 10 13, 12:04)
na, gydymui tai be abejo reiketu koncentruotos medziagos...
yra prekiaujama kinietiskais gydomuju grybu koncentratais - vienas is ju kordicepsas, bet yra ir kitu tu paciu gamintoju...
bet as mieliau grybukus, cesnakus, pomidorus ir kitas darzoves, vaisius ir uogas valgau tiesa sakant, dauguma augalu turi vienokiu ar kitokiu antiveziniu savybiu.
yra prekiaujama kinietiskais gydomuju grybu koncentratais - vienas is ju kordicepsas, bet yra ir kitu tu paciu gamintoju...
bet as mieliau grybukus, cesnakus, pomidorus ir kitas darzoves, vaisius ir uogas valgau tiesa sakant, dauguma augalu turi vienokiu ar kitokiu antiveziniu savybiu.
Yra tų koncentratų... Bet kai jų gamybą pasiima į savo nagus nekontroliuojama pseudofarmacininkų (papildų kepėjų) pramonė, nežinia, ką ir kiek jie ten prikoncentruoja. Galėtų šitoje vietoje stebuklingai atsirasti mūsų Vaistininkas, ir tarti savo žodį.
O dėl kordicepso. NCI (National Cancer Institute) glostomi onkologai apie valgomuosius grybukus nepasakė nieko blogo, ir sutiko, kad juose esančias antikancerogenines medžiagas bei jų poveikį reikia tirti, o apie kordicepsą - nieko blogo, skirto dabarčiai, bet ir nieko gero ateičiai. Toks mistinis grybuks...
Aš irgi nespėju alternatyvia medicina pasinaudoti, nes remisija neištraukia 5 mėnesių.Vos pradedu gerti, nueinu pasitikrinti ir po peiliu ir eilinė chemo.
Per pirmą remisiją siekusią beveik metus išgėriau gal 30 dėžučių "Katės nagų" ir gėriau ugniažolę, jei tai jos poveikis tik metai remisijos, tai reiškia jokio poveikio.
Dabar jei ilgiau pratemsiu galėsiu informuoti apie musmirės poveikį.Bet irgi kas žino ar tas lašų kiekis kaip tik toks kokio reikia?
Per pirmą remisiją siekusią beveik metus išgėriau gal 30 dėžučių "Katės nagų" ir gėriau ugniažolę, jei tai jos poveikis tik metai remisijos, tai reiškia jokio poveikio.
Dabar jei ilgiau pratemsiu galėsiu informuoti apie musmirės poveikį.Bet irgi kas žino ar tas lašų kiekis kaip tik toks kokio reikia?
QUOTE(vi_ @ 2009 10 13, 14:01)
Yra tų koncentratų... Bet kai jų gamybą pasiima į savo nagus nekontroliuojama pseudofarmacininkų (papildų kepėjų) pramonė, nežinia, ką ir kiek jie ten prikoncentruoja. Galėtų šitoje vietoje stebuklingai atsirasti mūsų Vaistininkas, ir tarti savo žodį.
yra ir nuomoniu, kad oficialioji farmacija - irgi nebloga mafija... tai vienas is tu atveju, kai vartotojiskos visuomenes, konkurencines rinkos desniai atsigrezia pries galutini vartotoja...
pernai teko skaityti straipsni apie tai, kaip viena berods UK mokslo istaiga tiria elementaraus, vadinamojo "generic" (ty nepatentinio) vaisto galimybes gydyti vezi - pagal surinktus duomenis, tam tikro tipo vezi gydyti sis vaistas butu veiksmingas, be to, turetu menkus salutinius poveikius ir yra laisvai prieinamas, salyginai nebrangus. taciau tam, kad vaistas galetu buti oficialiai skiriamas onkologiniams ligoniams, reikia praeiti dar kelis klinikiniu tyrimu etapus, tam reikia lesu - o ju gauti sunku, nes vaistas jau 20 ar 30 metu yra rinkoje, jo neuzpatentuosi ir investiciju grazos negali tiketis...
to minetojo straipsnio mazdaug ketvirtadalis buvo pamastymai, kaip sulaukti visuomenes demesio ir kaip surinkti klinikiniams tyrimams reikalingas lesas...
taigi...
[QUOTE][quote]Yra tų koncentratų... Bet kai jų gamybą pasiima į savo nagus nekontroliuojama pseudofarmacininkų (papildų kepėjų) pramonė, nežinia, ką ir kiek jie ten prikoncentruoja. Galėtų šitoje vietoje stebuklingai atsirasti mūsų Vaistininkas [/QUOTE]
Pas musu vaistininka galima isigyti ivairiu papildu is grybu. Paskaitykite, jei idomu http://www.gamtospro.../grupe_4/grybai
Turiu klausimeli. Gal kas zinote ar gyd. Nutautiene laisvai kerta angliskai? Pasidariau PET tyrima, laukiu atsiunciant atsakymo. Nezinau ar ieskoti vertejo ar supras geriau pati gydytoja. Gal kas susiduret su panasia problema?
Pas musu vaistininka galima isigyti ivairiu papildu is grybu. Paskaitykite, jei idomu http://www.gamtospro.../grupe_4/grybai
Turiu klausimeli. Gal kas zinote ar gyd. Nutautiene laisvai kerta angliskai? Pasidariau PET tyrima, laukiu atsiunciant atsakymo. Nezinau ar ieskoti vertejo ar supras geriau pati gydytoja. Gal kas susiduret su panasia problema?
ZoVi, žiūriu, skaitinėjat. Jūs naudojotės /naudojatės gal ir dabar???/ visokiais alternatyviais gydymais, kokia Jūsų patirtis dabar, po ilgesnio laiko, ir kaip išvis Jums sekasi ir laikotės, brūkštelkit kai turėsit laiko. Įdomu.
Tikuosi, jog esate sveika sveikutėlė ir viską baigait primiršti, o gal net pamiršti
ZoVi, Juodžbalienė supranta, dėl Nutautienės nežinau. Jei ieškosit vertėjo, geriau, kad specializuotųsi medicininiuose tekstuose. Aš verčiau ir man net uždėjo specialų antspaudą patvirtinantį vertimo teisingumą, tik verčaiu iš lenkų kalbos, nes lenkiškai buvo pateikta išsamesnė PET tyrimo atsakymo informacija.
Tikuosi, jog esate sveika sveikutėlė ir viską baigait primiršti, o gal net pamiršti
ZoVi, Juodžbalienė supranta, dėl Nutautienės nežinau. Jei ieškosit vertėjo, geriau, kad specializuotųsi medicininiuose tekstuose. Aš verčiau ir man net uždėjo specialų antspaudą patvirtinantį vertimo teisingumą, tik verčaiu iš lenkų kalbos, nes lenkiškai buvo pateikta išsamesnė PET tyrimo atsakymo informacija.
QUOTE(ZoVi @ 2009 10 13, 14:58)
Man rodos , kad moka.
Chemoterapijos dienos stacionaras
GYDYTOJAS ONKOLOGAS CHEMOTERAPEUTAS
Kabinetas(-ai): 406, 18, 007
Telefonas(-ai): 32-69-09, 32-71-62
El. paštas:
Pastaba:
10-12 10-18
Pirmadienis 08:00 - 13:45
Antradienis 12:00 - 14:45
Trečiadienis 08:00 - 13:45
Ketvirtadienis 08:00 - 11:45
Penktadienis 08:00 - 13:45
Šeštadienis
O pasitikslinti galima telefonu.
ZoVi, žiūriu, skaitinėjat. Jūs naudojotės /naudojatės gal ir dabar???/ visokiais alternatyviais gydymais, kokia Jūsų patirtis dabar, po ilgesnio laiko, ir kaip išvis Jums sekasi ir laikotės, brūkštelkit kai turėsit laiko. Įdomu.
Ačiū ADIS, kad nepamirštat, domitės. Retai berašau.
Užmiršti tokių patirčių turbūt neįmanoma. Iki rugsėjo buvo viskas tvarkoje. Dabar užkilo markeris iki 26,2 (norma toje laboratorijoje 25), apžiūra, kraujo tyrimai, echoskopas, magnetas kol kas nieko nerodo, todėl vakar grįžau iš lenku pasidarius PETą, gal jis bus informatyvus. Nekantraudama laukiu atsakymo.
Žinau, kad supermamytės gana kreivai žiūri į alternatyvų gydymą, as jo griebiausi, bet....
Vartoju papidus:
- imunitetą stiprinančius, (RM10 pakaitom su kt.)
- -virškinimą gerinančius; (enzymus)
- organizmą valančius, (zeolite)
- antioksidantus (resveratrol pakaitom su vit A, E, C, selenu)
- buvo ugniažolė, musmirė, dabar mauda
- Ruolės arbatytės
Rugsėjo mėn. buvau Brazilijoj, tai dar geriu energetiškai pakrautą pasiflorą. Užsiiminėju joga
Tai toks mano pasirinkimas, bet širdelė jaučia, kad nuo recidyvo nepabėgau nei 2 metams. Žiūrėsim, kokie bus PETo atsakymai.
Sėkmės ir stiprybės visoms!!
Ačiū, Gabija. Aš pas gydausi.
QUOTE(ZoVi @ 2009 10 13, 15:28)
bet širdelė jaučia, kad nuo recidyvo nepabėgau nei 2 metams. Žiūrėsim, kokie bus PETo atsakymai.
Bus viskas gerai, nebus net ką versti... Širdelė kartais klysta, be to stadija pradinė buvo ganėtinai gera, gydo tamoksifenu, jis ir daro savo darbelį. Žymens parodymai ne visuomet teisingi būna. Man po pirmo gydymo remisija buvo 17 mėn., su IV stadija. Tai Jums mažiausia penkis metus Kai gausit atsakymus, parašyki man į A. ž.
Gaila, kad neparašėt jog ketinate vykti tyrimui, turiu vertėją Bydgoščiuje į lietuvių kalbą, būtų padėjus bendraujant, buvo galima konsultacijos prašyti vietoje tyrimo interpretacijai, viską būtų paaiškinę...
man atsakymas ėjo paštu ~ dvi savaites, neišsigąskite, jei užtruktų...
Žymens parodymai ne visuomet teisingi būna.
Taip, nežinau, ar markeris man informatyvus, nes prieš operaciją nebuvo darytas - nežinojau apie tokį. Bet nuo gydymo pabaigos per 1,5 metų padvigubėjo - nuo 12 iki 26. Internete skaičiau, kad jei per metus markeris padvigubėja, reikia ieškoti priežasčių. Gaila, kad onkologai į tai nekreipia dėmesio, ir su padidėjusiu markeriu rekomandavo atvykti patikrai po 3 mėn....Kai paklausiau apie PETą, rekomendavo palaukti 3 mėn, o tada žiūrėsim...
Skęstančiųjų gelbėjimas jų pačių reikalas
QUOTE(vi_ @ 2009 10 12, 21:56)
Ne, neteko susidurti. Tik skaičiau apie ją ir jos naudojamą metodą. Šis gydymas priskiriamas kaip ir prie alternatyviųjų, tad ir gali būti naudojamas tik po tradicinio. Jei metastazės galvoje, galima būtų pamėginti su ligos istorija pas ją visgi nuvykti. Kiek žinau, ten didelės eilės, tad pradžiai gal bent pastatys į eilę. Kiek skaičiau, prieš kelis metus galvos augliai jai buvo įdomūs (matyt, dėl gydymo metodikos derinimo ar dar ko nors). Jums dabar svarbu bent koją į tarpdurį įkišti, kad laikui atėjus, pro duris įeiti. O ką daryti? Juk reikia kažką.
Gydymas mamai dar kažkoks vykdomas? Ar sėkmingai? Ir ką žada gydytojai dėl gydymo, jei šis nepavyktų?
Gydymas mamai dar kažkoks vykdomas? Ar sėkmingai? Ir ką žada gydytojai dėl gydymo, jei šis nepavyktų?
Mamai pries metus rado metastazes plauciuose,pradejo taikyt chemoterapijas.paskui ir sirdy aptiko mioma,kuri nuo chemijos susitrauke.O liepa istiko epilepsijos priepolis ir nustate metastazes smegenyse,paskyre spinduliavima.Dabar toliau taiko chemoterapija,t.y.kovoja su metastazemis plauciuose,o i visa kita nekreipia demesio.Galvoju,kad mama reiktu pas neurochirurgus kreiptis.Pasakykit savo nuomone kasnors !
Gydytojai nieko nesako apie gydyma.
Kai seniau skambinom Bloznelytei(nezinau kaip su ja pacia susisiekt,nes tik asistente atsiliepia)-tai sake,kad tik Onkologijos institute eiles,o privaciame kabinete supratom,kad ne.Net nezinau Kaip pas ja pakliut?Gal bandyt i Santariskes jei i privatu asistente neregistruoja