Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 19

QUOTE(Liutukeee @ 2009 10 12, 16:58)
VI,rasot apie Bloznelyte.Gal esat susidure su ja?As norejau mama priregistruot pas ja,bet asistente grieztai pasake,kad Bloznelyte gydo tik tuos,kuriems jau netaikomas joks gydymas,kad turim atnest ligos istorija,kurioje parasyta,kad gydymas baigtas.Gal tai ne tioesa?Nes kai skambinom pries keleta menesiu-tai taip nesake.Mamai metastazes galvos smegenyse.

Ne, neteko susidurti. Tik skaičiau apie ją ir jos naudojamą metodą. Šis gydymas priskiriamas kaip ir prie alternatyviųjų, tad ir gali būti naudojamas tik po tradicinio. Jei metastazės galvoje, galima būtų pamėginti su ligos istorija pas ją visgi nuvykti. Kiek žinau, ten didelės eilės, tad pradžiai gal bent pastatys į eilę. Kiek skaičiau, prieš kelis metus galvos augliai jai buvo įdomūs (matyt, dėl gydymo metodikos derinimo ar dar ko nors). Jums dabar svarbu bent koją į tarpdurį įkišti, kad laikui atėjus, pro duris įeiti. O ką daryti? Juk reikia kažką.
Gydymas mamai dar kažkoks vykdomas? Ar sėkmingai? Ir ką žada gydytojai dėl gydymo, jei šis nepavyktų?

Atsakyti
Labas vakariukas, Mergaitės, 4u.gif
Kažkada atkreipiau Maximoje dėmesį į tuos grybukus, bet buvo džiovinti. Labai viliojo, bet pirkti neišdrįsau. Bet jei jau esat bandžiusios, tai reiks pamėginti... Gal sakau ir visokiems kitokiems augantiems dalykėliams (cistoms, miomoms ir kt.) jie tinkami? g.gif O mano mamytė Befunginą vartoja - juk irgi grybas... smile.gif

Gabija 4u.gif - kaip visada stebiuosi Jūsų valia ir ryžtu, visada džiaugiuosi gerais eksperimentų rezultatais, ir sveikinu vėl žengiant tuo keliuku... O kiek laiko dabar jau yra praėję po gydymo ir operacijų, t.y. kiek laiko jau yra tos atostogėlės? Linkiu kad jos būtų ilgos ilgos - na, visą laiką. wub.gif
Ir dar - ar musmirytę geriate pagal receptuką iš šio forumo (kažkada buvom diskutavę), ar turite savo?

Sveta 4u.gif , Adis 4u.gif - na, mergytės, laikykitės nesušalusios. Kaži, ar jau tiek daug sutaupys, jei nutaria dar nešildyti. Orai visai nelepina ir neįsivaizduoju, kaip be šildytuvo dar reiktų išbūti - drėgmė, šaltis - pirmas žingsnis į slogas. Galėtum žmogus vonioje karštoje pasikaitinti, bet juk ir tai nevalia . Pas mus jau šildo - tiksliau tai šildymo imitacija. Jei tik nustoji ką nors veikti ir pabūni minutę kitą ramiai - nosis, pirštai ir žąstai taip atšala, kad kiaurai iki kauliukų skverbiasi... ax.gif

Adis - gal galima užsakyti kokių žolelių pas Jadvygą būtent tau , skysčius iš organizmo varančius - vis mažiau chemijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 12 spalio 2009 - 21:22
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 10 12, 14:27)
Aprašysiu praeito kruopinimosi patirtį.

Dekui Gabija
Atsakyti
merginos, o kaip susisiekiate su ponia Jadvyga? vykstate asmeniškai konsultuotis ar galima telefonu arba el. paštu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 10 12, 22:34)
Čia tik vienas straipsnis. Ir dar Delfyje. Tiesiog reikia inete pasirankioti daugiau info ir pasigaminti savo nuomonę. Be Shiitake juk yra dar kitų grybų - maitake, reishi, dar kažkokie. Lietuvoje jų yra ir šviežių, vietinės gamybos, ir džiovintų japoniškų, yra šių grybų ekstraktų. Bijau, kad niekas nepasakys, kas ir kaip geriau, nes niekas to nežino. Nežinau ir aš. Džiaugiuosi tik tiek, jog po 4 metų įkalbinėjimo maniškis irgi pasikabino ant šitų grybų, ir dabar puls rankiotis ir analizuoti info. Jis tai sugeba itin gerai. Kai bus išvados, parašysiu.

O kaip reikia gaminti tos grybus? rolleyes.gif Galvoju reikia nupirkti,paragauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nothing sweet @ 2009 10 12, 22:41)
merginos, o kaip susisiekiate su ponia Jadvyga? vykstate asmeniškai konsultuotis ar galima telefonu arba el. paštu? g.gif

Geriausia asmeniškai nuvykti. Aš nesu buvus, tačiau žinau, kad galima pasiskambint pradžiai, ir pasako,kada atvykti. Nors, kas įdomiausia, Mažeikiečiai (kai kurie, žinoma) apie ją nelabai jau gerai atsiliepia. Na, sakoma, savam krašte pranašu nebūsi... tongue.gif Aš gal 3 metus važinėjau pas Ruolią, gėriau jo tas žoleles 3-4 metus. Dabar - nebe. Norėčiau ir pas J. Balvočiūtę nuvažiuot.

O Befuningino (beržo grybo) vakar nesėkmingai ieškojau trijose vaistinėse. Pratęsiu toliau.

Šiandien jau gerklę skauda,nesuprantu iš kur. Namie pas mane autonominis šildymas, šildomės jau senokai, į lauką einu šaliku apsimūturiavus, vistiek...

-------------

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 13 spalio 2009 - 06:59
QUOTE(nothing sweet @ 2009 10 12, 22:41)

Pas ją eilės nemažos. Skambinau gruodžio vidyry, tai, sako, tik vasario pabaigoje doh.gif Kai pasakiau diagnozę, tai pasiūlė atvažiuoti tą pačią dieną. Nuvažiavau su ligos epikrize, kur nurodyti tyrimų rezultatai, taikytas gydimas. Padarė specialų mišinį. Kainavo 75Lt. Suteikė tam mišiniui registracijos numerį. Kai riekia pakartotinai, paskambinu, pasakau numerį ir padaro. Galima užprašyti, kad atsiųstų per vaistines ar kitas vietas, kur prekiauja Jadvygos žolėmis.
Aš mažeikietė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nothing sweet @ 2009 10 12, 23:41)

QUOTE(arune @ 2009 10 13, 08:57)
Geriausia asmeniškai nuvykti. Aš nesu buvus, tačiau žinau, kad galima pasiskambint pradžiai, ir pasako,kada atvykti. Nors, kas įdomiausia, Mažeikiečiai (kai kurie, žinoma)  apie ją nelabai jau gerai atsiliepia. Na, sakoma, savam krašte pranašu nebūsi... :
O Befuningino (beržo grybo) vakar nesėkmingai ieškojau trijose vaistinėse. Pratęsiu toliau.

Šiandien jau gerklę skauda,nesuprantu iš kur. Namie pas mane autonominis šildymas, šildomės jau senokai, į lauką einu šaliku apsimūturiavus, vistiek...

Labas, rytas, Mergytės 4u.gif 4u.gif
Tikrai būtų geriau asmeniškai, nes ji visko išsiklausinėja smulkiai, bent jau pirmą kartą. Bet jau jei sutariat dėl susitkimo, tai jau reikia nusiteikti ilgesniam laikui, nes paprastai su kiekvienu žmogučiu ji daug ilgiau užtrunka.
Ne visiems ji ir gali patikti, juk ne visiems žolelės ir padeda, o tikisi juk visi. Vieniems ir Ruolia geras, o kiti visai jį ignoruoja. Tas pats ir apie MOlovičką ir dar apie kitus. Juk ligoniukas ieško to vieno - paties geriausio Jam. Aš tikiu tomis žolelėmis. Jos mamytei per chemijas kraujukus atstatydavo, kažkuriuo tarpu daug anksčiau ir tetuko širdutė buvo susitvarkiusi , nors aš perku iš vaistinės tokį mišinuką miomoms ir cistoms tirpdyti - jos man kaip yra taip yra. Bet greitai vėl važiuosiu tyrimams , o tada kai žinosiu situacija ir asmeniškai pas J. Balvočiūtę, kad sutaisytų būtent man.
Aš turiu pavyzdžių pažįstamų kam padeda, todėl ir tikiu. O kai kurie - pinigėlius įdėjo, gal ir gerti patingėjo kaip priklauso (o žolelės vartojamos dar ir labai ilgai), poveikio nebuvo - tai ką jie gero ir gali pasakyti...

O Befunginas ne visose vaistinėse ir yra. Pvz. pas mus tik dvejose, nors vaitinių ant kiekvieno kampo... Aš irgi mažeikietė... mirksiukas.gif

Visoms kuo geresnės, sveikesnės, šviesesnės dienelės. Mylėkit save ir kad Jus mylėtų... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 13 spalio 2009 - 08:12
QUOTE(arune @ 2009 10 13, 07:57)

-------------

4u.gif

Befungino gal tik turgeliuose pas atvykusius iš Rusijos ar Baltarusijos prekeivius galima rasti.Iš vaistinių jį man rodos seniai išėmė.

Šiitake grybukų turbūt šimtais kilogramų reiktų suvalgyti.Jei ką padėtų , tai mano manymu išskirta koncentruota medžiaga.O tokia ar yra? Rašo , kad ir pomidorai padeda.Eilinė mada ir tiek.O skaniai pavalgyti labai ne pro šalį.

Mane operavo vasarį, chemo paskutinę susileidau rugpjūčio 14- tą , tai apie remisiją dar bijau net šnekėti, kad neprisišnekėčiau.

Geros dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 10 13, 11:37)

Šiitake grybukų turbūt šimtais kilogramų reiktų suvalgyti.Jei ką padėtų , tai mano manymu išskirta koncentruota medžiaga.O tokia ar yra?

na, gydymui tai be abejo reiketu koncentruotos medziagos...
yra prekiaujama kinietiskais gydomuju grybu koncentratais - vienas is ju kordicepsas, bet yra ir kitu tu paciu gamintoju...

bet as mieliau grybukus, cesnakus, pomidorus ir kitas darzoves, vaisius ir uogas valgau tongue.gif tiesa sakant, dauguma augalu turi vienokiu ar kitokiu antiveziniu savybiu.
Atsakyti
arūne, turiu žmogiuką, Rusijos ir Baltarusijos link važiuojantį, kitą savaitę paprašysiu Befungino pasidairyti tuose kraštuose. jei ras, užsipirksim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2009 10 13, 12:04)
yra prekiaujama kinietiskais gydomuju grybu koncentratais - vienas is ju kordicepsas,

man regis, kordicepsas ne koncentratas, o viena iš grybų rūšių..
http://www.farmapedi...ordicepsas.html
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 10 13, 12:37)
Befungino gal tik turgeliuose pas atvykusius iš Rusijos ar Baltarusijos prekeivius galima rasti.Iš vaistinių jį man rodos seniai išėmė.

Neišėmė. Aš perku. Tik kad kainelė... doh.gif Vienoj vaistinėj už buteliuką 29lt, kitoj - 35lt. Yra ir patikima moteris , parduodanti už 16lt. Kaimynės (jos taip pat mamytė serga krūties...) vyras su "fura" važiuoja, kartais tenka ir į Rusiją. Seniau parveždavo už 10lt. Praeitą mėnesį į Kaliningradą važiavo - laiko netaip daug turėjo - kur seniau pirkdavo, tai sakė - be šansų - kaip iššluota buvo... Tai kai tokiais keliais negaunu, kulniuoju į vaistinę... ax.gif
Atsakyti