Nuvariau į inetą atšviežinti žinių apie grybų karą prieš vėžį, o ten ištisai rėkia, kad grybai su žalia arbata 90% sumažina riziką susirgti krūtų vėžiu. Mokslas šito dar neįrodė, t.y. nerado priežasčių kas, kaip ir kodėl, bet mėgstančioms grybus ir žalią arbatą moteriškėms tai nė motais - neserga ir tiek. Kaip ten bebūtų, ar sunku mums 2 sykius per savaitę pasmaguriauti grybais ir žalia arbata?
shiitake grybukai - labai skanus, ypac apvirti ir su cesnakiukais apkepinti
klausimas, kiek tu grybuku reikia suvalgyti, kad gydomasis poveikis pasireikstu
o rytietes moterys (kaip ir vyrai), daug ka daro kitaip...
klausimas, kiek tu grybuku reikia suvalgyti, kad gydomasis poveikis pasireikstu
o rytietes moterys (kaip ir vyrai), daug ka daro kitaip...
QUOTE(nothing sweet @ 2009 10 11, 17:47)
merginos, o kur Jūs tų grybukų ir kokiu pavidalu įsigyjate?
Didžiuosiuose PC galima prisirinkti. Šviežių. Matyt, mūsiškiai farmeriai augina. Tik klausimas, ar lietuviški grybukai nėra blogesni už rytietiškus. Na, voveruškas gal atmeskim, bo jos kokios įeina, tokios ir išeina.
na, mes IKI perkam shiitake lietuviu ukininku augintus
QUOTE(vi_ @ 2009 10 11, 16:28)
Kaip ten bebūtų, ar sunku mums 2 sykius per savaitę pasmaguriauti grybais ir žalia arbata?
Jei zalios arbatos vartojimas TIKRAI turetu tiek itakos, tai as turejau but sveikut sveikutele...
Zalia arbata man kaip duona kasdienine... Jau daug metu ir po daug puodeliu. Perku geros kokybes.
As jau antra savaite negaliu isbristi is: persalimas+sloga+skausmas gerkleje+kosulys... daug metu jau taip nesirgau...
O grybus shitake reikes isbandyt... Kinieciu restorane man jie labai skanus.
QUOTE(romantikė @ 2009 10 11, 19:16)
Jei zalios arbatos vartojimas TIKRAI turetu tiek itakos, tai as turejau but sveikut sveikutele...
Zalia arbata man kaip duona kasdienine... Jau daug metu ir po daug puodeliu. Perku geros kokybes.
As jau antra savaite negaliu isbristi is: persalimas+sloga+skausmas gerkleje+kosulys... daug metu jau taip nesirgau...
Vienoj sau žalioj arbatoj šito daikto nepaskandinsi. Prieš kelis metus kažkur inete radau gerą straipsnį, kuriame autoritetingų onkologų moksliškai buvo paneigta daugybė mums gerai pažįstamų labai į teisybę panašių mitų, tarp jų, žaliosios arbatos, vandenilio peroksido, etc. Bet grybų jie nelietė. Grybų su arbata irgi. Taigi, kol nieks neįrodė kitaip, galima manyti, jog grybai yra gerai, o grybai su arbata - dar geriau.
Kol kas mokslas iškapstė tiek: grybuose yra polisacharidų, kurie mumyse aktyvuoja T limfocitus (žudikus), o šie imasi doroti vėžines ląsteles. O neiškapstė: kiek ir kaip paruoštų tų polisacharidų reikėtų, kad įvyktų tai, ko mes visi taip norime. Gi dabar dar rašo, jog grybai (shiitake) su žalia arbata kaip ir mažina estrogenų kiekį, o tuo pačiu ir priežastį, nuo kurios krūtyse atsiranda augliai.
QUOTE(vi_ @ 2009 10 11, 19:02)
Vienoj sau žalioj arbatoj šito daikto nepaskandinsi. Prieš kelis metus kažkur inete radau gerą straipsnį, kuriame autoritetingų onkologų moksliškai buvo paneigta daugybė mums gerai pažįstamų labai į teisybę panašių mitų, tarp jų, žaliosios arbatos, vandenilio peroksido, etc. Bet grybų jie nelietė. Grybų su arbata irgi. Taigi, kol nieks neįrodė kitaip, galima manyti, jog grybai yra gerai, o grybai su arbata - dar geriau.
Kol kas mokslas iškapstė tiek: grybuose yra polisacharidų, kurie mumyse aktyvuoja T limfocitus (žudikus), o šie imasi doroti vėžines ląsteles. O neiškapstė: kiek ir kaip paruoštų tų polisacharidų reikėtų, kad įvyktų tai, ko mes visi taip norime. Gi dabar dar rašo, jog grybai (shiitake) su žalia arbata kaip ir mažina estrogenų kiekį, o tuo pačiu ir priežastį, nuo kurios krūtyse atsiranda augliai.
Taigi as nepriestarauju isvadom, as tik ziuriu pagal save
Sveikutės, Mergaitės, Visoms, kam reikia šiuo metu - te palaiko Jus aukštesnės jėgos ir tesuteikia dvasios ramybės ir išeities radimą...
Jau grįžo Ugn*Inukė... Naujienos jos puslapiuke...
Jau grįžo Ugn*Inukė... Naujienos jos puslapiuke...