Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 5

QUOTE(rugindre @ 2009 11 05, 09:39)
langu tai daug bet konkurso tai nerengiam tik ieskom kad kaina butu tinkama

Galiu pabandyt paskaiciuot, jei dar nepasirasete su niekuo sutarteles thumbup.gif

Beje, truputi atnaujinau savo internetini puslapi apie plastikinius langus. Paziurekite kam idomu, gal ka naudingo atrasite smile.gif

http://alfasz.weebly.com/

Taip pat laukiu pasiulymu, minciu ka ir kaip jame padaryt geriau, aiskiau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfasz: 05 lapkričio 2009 - 09:45
QUOTE(alfasz @ 2009 11 05, 10:44)
Galiu pabandyt paskaiciuot, jei dar nepasirasete su niekuo sutarteles  thumbup.gif

Beje, truputi atnaujinau savo internetini puslapi apie plastikinius langus. Paziurekite kam idomu, gal ka naudingo atrasite  smile.gif

http://alfasz.weebly.com/
Taip pat laukiu pasiulymu, minciu ka ir kaip jame padaryt geriau, aiskiau. drinks_cheers.gif

Alfai, o jūs pardavinėjate lenkiškus langus?
Atsakyti
O ka lenkiski langai labai blogesni? Lenkams rankos is kitur auga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiokasju: 05 lapkričio 2009 - 13:15
QUOTE(rasiokasju @ 2009 11 05, 13:13)
O ka lenkiski langai labai blogesni? Lenkams rankos is kitur auga?  g.gif

g.gif Rankos jiems auga is tos pacios vietos,galva rodos irgi kur reikia prisiuta,
bet vat mastymas biski idomus....
Kaip ko nors neidet i langa,arba idet prastesne,silpnesne detale bele tik butu pigiau doh.gif .
Jeigu Jusu mastymas panasus...
perku VISKA(ne tik langus)bele pigiau,ir man nusispjaut ka as gausiu ir KIEK tas daiktas man tarnaus....
g.gif manau ne tik lenkiski ,bet ir kinietiski langai ir kitos prekes Jums puikiausiai tiks
Atsakyti
QUOTE(avia @ 2009 11 05, 17:00)
g.gif Rankos jiems auga is tos pacios vietos,galva rodos irgi kur reikia prisiuta,
bet vat mastymas biski idomus....
Kaip ko nors neidet i langa,arba idet prastesne,silpnesne detale bele tik butu pigiau  doh.gif .
Jeigu Jusu mastymas panasus...
perku VISKA(ne tik langus)bele pigiau,ir man nusispjaut ka as gausiu ir KIEK tas daiktas man tarnaus....
g.gif manau ne tik lenkiski ,bet ir kinietiski langai ir kitos prekes Jums puikiausiai tiks

Nepamirskim to, kad pas juos darbo jega pigesne, bent jau buvo... g.gif
Atsakyti
Nepamirškim ir to, kad kai kuriuos langus lenkai tik surenka, o pats lango profilis vokiškas wink.gif vien dėl pigesnės darbo jėgos vokiečiai ir naudojasi lenkų paslaugom, bet tai dar nereiškia, kad nėra kokybės. Yra begalė variantų gyvenime, ne tik juoda-balta wink.gif tik reikia pasidomėti.
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2009 11 05, 19:38)
Nepamirškim ir to, kad kai kuriuos langus lenkai tik surenka, o pats lango profilis vokiškas wink.gif vien dėl pigesnės darbo jėgos vokiečiai ir naudojasi lenkų paslaugom, bet tai dar nereiškia, kad nėra kokybės. Yra begalė variantų gyvenime, ne tik juoda-balta wink.gif tik reikia pasidomėti.

Na gal aisku vokisku Veka kokybes langu lenkai negamina, bet tikrai yra ir neblogu variantu, kurie mane yra nustebine smile.gif
Atsakyti
O aš manau, kad aukštos kokybės lenkiški langai negali konkuruoti su lietuviškais, todėl ir veža pas mus pigų šlamštą.
Atsakyti
g.gif
QUOTE(MELDA @ 2009 11 04, 20:59)
kiek kainuoja lango apdaila gipskartoniu +spakliavimas+dažymas... tarkim vieno stardantinio lang 150*150

g.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 11 06, 11:03)

Beginis metras gali kainuoti iki 40lt su dazymu. Be dazymo - 26lt kokie.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 11 06, 13:12)
Beginis metras gali kainuoti iki 40lt su dazymu. Be dazymo - 26lt kokie.

o bėginis m , tai lango perimetras?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 11 06, 21:24)
o bėginis m , tai lango perimetras?

Taip.
Atsakyti