Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 5

QUOTE(Jurgitele @ 2009 10 20, 11:45)
na jo lengva pasakyt isidarbint  mirksiukas.gif  darbinkis kiek nori, bet jei nieko aš juose nesuprantu, tai ką tada daryt  doh.gif  o langų labai reikia, ir kuo galima greičiau, nes jau šalta darosi  doh.gif

Galiu pamegint padet, pakonsultuopt, paskaiciuot. O Jus jau spresit ar mano patarimai Jums naudingi ir ar kaina tinkama.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 10 20, 10:51)
Galiu pamegint padet, pakonsultuopt, paskaiciuot. O Jus jau spresit ar mano patarimai Jums naudingi ir ar kaina tinkama.

Labai gerai būtu, jei padėtumet 4u.gif na galiu pasakyt, kad langus keisim mediniame name, langų reik 6, 3 kad būtu varstomi o kiti 3 tiesiog vitrininiai, na kad būtu dar apsauga nuo isilaužimu, spalva balta ir 5 kamerų ( jei teisingai parašiau) o toliau jau aš nežinau kas ir kaip geriau būtu
Atsakyti
Sveiki,
Niekur atskiros temos neradau tad nusprendziau pasiteirauti cia jei nesupyksite. Noretumem isideti stoglangi arba du. Daug geru atsiliepimu skaiciau apie fakro berods stoglangius. Ieskojau visur kiek mazdaug laiko trunka imontavimas bet niekur neradau, tad gal pagelbesit? Ar reikia papildomai moketi uz imontavima meistrams? Siuo metu fakro stoglangiams taikoma nuolaida, tad ir susidomejom. Gal zinote per kiek laiko pagamina? Kazkokiu imantriu nenorim, tiesiog eilinio stoglangio.
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2009 10 20, 16:26)
Sveiki,
Niekur atskiros temos neradau tad nusprendziau pasiteirauti cia jei nesupyksite. Noretumem isideti stoglangi arba du. Daug geru atsiliepimu skaiciau apie fakro berods stoglangius.  Ieskojau visur kiek mazdaug laiko trunka imontavimas bet niekur neradau, tad gal pagelbesit? Ar reikia papildomai moketi uz imontavima meistrams? Siuo metu fakro stoglangiams taikoma nuolaida, tad ir susidomejom. Gal zinote per kiek laiko pagamina? Kazkokiu imantriu nenorim, tiesiog eilinio stoglangio.

Sunku apie stoglangius kazka pasakyti. As asmeniskai su jais mazai reikalu turejes. Zinau gamintojus Velux, Roto, o Jusu pamineti man nelabai zinomi... g.gif
Atsakyti
Siaip idomu butu suzinot Jusu nuomone: ar perkate, ir ar pirktumete langus internetu? Jei taip - tai kodel, jei ne - tai kodel irgi g.gif

Kas tai itakoja? smile.gif

Atsakyti
Apšvieskit, kuo skiriasi Rotbandas nuo paprasto "špakliaus", ar tai tas pats? Langų internetu nepirkčiau, nes nieko nepreku internetu, aišku, senamadiškas blush2.gif požiūris, bet man atrodo nepatikima ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 29 spalio 2009 - 22:14
kiek kainuoja lango apdaila gipskartoniu +spakliavimas+dažymas... tarkim vieno stardantinio lang 150*150
Atsakyti
labutis,baigiam statytis nama ir jau pradejom ieskoti plastikiniu langu, pervaziavom daug firmeliu Kauno m.bet gero pasiulymo taip dar ir nesulaukem ir istikruju nelabai ir apsisprende koki profili pasirinkti,gal kas galit duoti kokiu patarimu ir pasiulyti firmu kas nebrangiai stato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugindre @ 2009 11 04, 21:25)
labutis,baigiam statytis nama ir jau pradejom ieskoti plastikiniu langu, pervaziavom  daug firmeliu Kauno m.bet gero pasiulymo taip dar ir nesulaukem ir istikruju nelabai ir apsisprende koki profili pasirinkti,gal kas galit duoti kokiu patarimu ir pasiulyti firmu kas nebrangiai stato smile.gif

Kazka pasiulyti visada galima, tik reiketu zinoti kas Jus domina, ar pigiausi langai, ar dideli demesi kreipiate i komplektacija langu, silumines savybes ju, ir pan. g.gif
Atsakyti
domina antras variantas bet viskas priklauso nuo kainos nes langu reikia 20vnt ir 2duru
Atsakyti
QUOTE(rugindre @ 2009 11 04, 23:38)
domina antras variantas bet viskas priklauso nuo kainos nes langu reikia 20vnt ir 2duru

Daug langu ir speju dideli konkursa rengiate thumbup.gif
Atsakyti
langu tai daug bet konkurso tai nerengiam tik ieskom kad kaina butu tinkama
Atsakyti