Alfasz, rašėte, kad jums nepatinka KBE produktai. Paminėkit tas jų savybes, kurios jums nepatinka 

Norėtume stiklinti balkonus. Gal kas bandėte užsakinėti iš Vinkelio langus? Klaipėdoje
Kokie būtų atsiliepimai?

QUOTE(Dakie @ 2010 08 05, 17:14)
Norėtume stiklinti balkonus. Gal kas bandėte užsakinėti iš Vinkelio langus? Klaipėdoje
Kokie būtų atsiliepimai?

as

prasom i svecius parodysiu

na, tik viena langa nesenai dejomes, kol kas patenkinti, mano manymu darinejasi, varstosi gerai, apdaila gan graziai padare..
ai dar atejo ismatuoti, parodziau istiklinta balkona heinzmanno, tai iskart parode kur klaidos, netgi sutiko pabandyti sutaisyti..
vanduo bega lyjant, kaip pikta negaliu

o dabar kiek pinigu reikia sukisti remontuojant...

beje, kaip manot i virtuve orlaide reikalinga?
vasara kaip ir ne, bet ziema gaminant ir prasidarant virsu vedinimui tai bus salta

planuoju vientisa langa deti..
QUOTE(Amica @ 2010 08 05, 02:38)
Alfasz, rašėte, kad jums nepatinka KBE produktai. Paminėkit tas jų savybes, kurios jums nepatinka 

Man neimponuoja ju ekologiskumas, visur pazymimas, kaip rivalumas, bet kaip minejau - man jis yra trukumas, o ne privalumas..

Taip pat naudojama plieno forma, jo storis, isorines sieneles storis irgi mazas gana.
Gal ir kaina mazesne nei kitu profiliu, bet ir nera didelio atotrukio nuo tu paciu Schuco, Kommerling, Aluplast ar kt.
Is esmes rinkoje pats pigiausias, kiek esu lygines yra Decco profilis, ji kaina yra apie 3-5 proc zemesne nei kitu profiliu standartiskai. Bet ir kokybe prastesne.
Papildyta:
QUOTE(Dakie @ 2010 08 05, 17:14)
Kokie būtų atsiliepimai?

Kokybe ju gal ir nebloga, bet reiktu ziureti i ju siuloma Topline profili geriau, netaupyt kokybes saskaita. Topline labai gerai isdirbtas profilis, senai gaminamas, patvarus, kokybiskas. Kaina gali Jus nustebinti, turiu omeny, kad ji tikrai nebus maza, bet ir kokybe nebus prasta manau.

Papildyta:
QUOTE(Ingredd @ 2010 08 05, 17:23)
as
na, tik viena langa nesenai dejomes, kol kas patenkinti, mano manymu darinejasi, varstosi gerai, apdaila gan graziai padare..
ai dar atejo ismatuoti, parodziau istiklinta balkona heinzmanno, tai iskart parode kur klaidos, netgi sutiko pabandyti sutaisyti..
vasara kaip ir ne, bet ziema gaminant ir prasidarant virsu vedinimui tai bus salta

As pats dirbes Heinzmann savo laiku.. Pamenu tikrai, kad yra buve problemu del langu ir montazo, ir del lietaus prabegimo pas kazkuriuos klientu Klaipedoje...

Orlaide galbut ir reikalinga tik i virtuve.. bet ir gartraukis galetu padeti ir buti net naudingesniu nei orlaide, nes jei bus orlaide (oro padavimas), turi buti ir oro istraukimas. Turiu omeny, kad paduodamas oras, eina zemyn, praeina palei duru apacia ir jis kazkur (pvz vonioje) turi but istraukiamas.
QUOTE(alfasz @ 2010 08 07, 09:42)
Man neimponuoja ju ekologiskumas, visur pazymimas, kaip rivalumas, bet kaip minejau - man jis yra trukumas, o ne privalumas..
Taip pat naudojama plieno forma, jo storis, isorines sieneles storis irgi mazas gana.
Gal ir kaina mazesne nei kitu profiliu, bet ir nera didelio atotrukio nuo tu paciu Schuco, Kommerling, Aluplast ar kt.
Is esmes rinkoje pats pigiausias, kiek esu lygines yra Decco profilis, ji kaina yra apie 3-5 proc zemesne nei kitu profiliu standartiskai. Bet ir kokybe prastesne.

Ekologiškumas kaip trūkumas? O kas blogai tame ekologiškume?

Plieno forma ne uždaro kontūro? Tą turite omeny? O koks tada jo storis? Koks išorinės sienelės storis? Kadangi rašote, jog tiek plieno storis, tiek išorinės sienelės storis gana mažasm vadinasi tiksliai žinote koks tas storis

O Aluplast ne Lenkijoje gaminami?

Kas dėl Heinzmann... Ši firma buvo mano sąraše, kai prieš keletą metų ieškojau langų. Bet atkrito todė, kad negamino langų su vertikaliomis orlaidėmis. Todėl pasirinkome kitą firmą, kuri langus gamino ir iš mūsų norimo profilio, ir su orlaidėmis. Nors apie tą firmą irgi buvo neigiamų atsiliepimų internete, tačiau mums viską padarė gerai. Bent kol kas nesiskundžiam. Iš tiesų gali būti firma, kuri gamina super langus, bet jei montuotojai savo darbo neišmano ir atlieka jį bele kaip, tai kas iš to super lango?
QUOTE(jurgitag @ 2010 08 04, 20:29)
Sveiki,
gal kam teko susidurti su firma Sumeda. Planuoju is jos isigyti plastikinius langus is Veka Alphaline 90 profilio. Ka gero ar blogo apie ja galit pasakyti. Gal kam teko su ja langu klausimu bendrauti ir kam nors ji yra idejusi langus.
gal kam teko susidurti su firma Sumeda. Planuoju is jos isigyti plastikinius langus is Veka Alphaline 90 profilio. Ka gero ar blogo apie ja galit pasakyti. Gal kam teko su ja langu klausimu bendrauti ir kam nors ji yra idejusi langus.
Negi niekam neteko turet reikalu su Sumeda ?

QUOTE(Ruutta @ 2010 08 04, 21:58)
Atsako mano vyras :
3 kameru langai yra laibesni , lengviau isyla sauleje, dideles konstrukcijos nuo ikaitimo ir naudojimo pradeda kraipytis, atsiranda tarpai.
3 kameru langai yra laibesni , lengviau isyla sauleje, dideles konstrukcijos nuo ikaitimo ir naudojimo pradeda kraipytis, atsiranda tarpai.
3 kamerų langai lengviau įšyla saulėje

Vienintelis jų skirtumas šiluminės charakteristikos.
Laba diena
Gal kas neseniai turėjo reikalų su Megrame ar Fauga?
Ar jie laikosi duotų terminų, kaip kokybė?
Fauga paminėjo, kad artėja Megrame bankrotas, įdomu ar jie čia tiesiog bando persivilioti pas save, ar yra tame ir tiesos.
Dar kas nepatiko Megrame, kad reikia apmokėti už visus langus, juos dar net ne sumontavus, o tik už paslaugas apmokama jau po visų darbų atlikimo.
Bučiau labai dėkinga už bet kokią informaciją
Fauga paminėjo, kad artėja Megrame bankrotas, įdomu ar jie čia tiesiog bando persivilioti pas save, ar yra tame ir tiesos.

Bučiau labai dėkinga už bet kokią informaciją

mamytes gal kas dejotes vitrina i balkona, kokie pliusai ir kokie minusai, ziuriu ne visos firmos juos daro ir ne visos firmos auksciau nei 5 aukstas nori kelti
http://public.fotki....nos-daugiaauks/
ejau siandien gatve daugiaauksciu vitrinas fotografuodama, ir ziurejau, kaip su apsiltinimu, jei langa su durim issiimi ir palieki tik vitrina balkone....

gal apytiksliai kaina galima butu suzinoti? kampinio balkono, kaip paskutinej foto

http://public.fotki....nos-daugiaauks/
ejau siandien gatve daugiaauksciu vitrinas fotografuodama, ir ziurejau, kaip su apsiltinimu, jei langa su durim issiimi ir palieki tik vitrina balkone....

gal apytiksliai kaina galima butu suzinoti? kampinio balkono, kaip paskutinej foto

3 kameru remas
Dabar realiai pasvarstyk didele konstrukcija is tokio remo ir jo varcios kai saule ji veikia visa diena , kaip plastikas reguoja isiles? , juk langas nera aliuminis , nors ir ji veikia saltis ir siluma! tai ka kalbet apie plastika 3kameru, jai net ideal 700 aluplasto , kurie turejo labai dideli poveiki sauleje ir buvo atidaryti visa diena, vakare sunkiau uzsidarinejo.
Pagaliau laikas griaut ta mita , kad triju kameru langai tokie pat geri kaip 5-6 arba 7 kameru daugelis didziuju profiliu gamintoju atsisake 3 kemuru jau seniai kaip kas Lietuvoje dar sugeba is negaminamo profilio langus gamint ir skelbt akcijas kokie jie pigus ir geri, aisku aciu jiem nes dabar nauja veikla imoneje pagal iskvietima vazinet ir tvarkyt senus langus
tad patarimas kaip visada , netaupykit , ir gerai pasirinkit gamintoja ir montuotoja
matyt as nieko nesuprantu , nes neprekiauja imone kurioje dirbu langais.
Dabar realiai pasvarstyk didele konstrukcija is tokio remo ir jo varcios kai saule ji veikia visa diena , kaip plastikas reguoja isiles? , juk langas nera aliuminis , nors ir ji veikia saltis ir siluma! tai ka kalbet apie plastika 3kameru, jai net ideal 700 aluplasto , kurie turejo labai dideli poveiki sauleje ir buvo atidaryti visa diena, vakare sunkiau uzsidarinejo.
Pagaliau laikas griaut ta mita , kad triju kameru langai tokie pat geri kaip 5-6 arba 7 kameru daugelis didziuju profiliu gamintoju atsisake 3 kemuru jau seniai kaip kas Lietuvoje dar sugeba is negaminamo profilio langus gamint ir skelbt akcijas kokie jie pigus ir geri, aisku aciu jiem nes dabar nauja veikla imoneje pagal iskvietima vazinet ir tvarkyt senus langus

QUOTE(1PuPa @ 2010 08 09, 15:48)
Dar kas nepatiko Megrame, kad reikia apmokėti už visus langus, juos dar net ne sumontavus, o tik už paslaugas apmokama jau po visų darbų atlikimo.

Kad megrame arteja bankrotas senai jau girdziu, bet gandai lieka gandais.

Na Fauga naudojasi tokia situacija ir zinoma bando persiviliot klientus, kurie abejoja, dvejoja dar, cia daugiau yra purvo pilimas ant konkurentu, cia nieko naujo.
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 09, 16:25)
mamytes gal kas dejotes vitrina i balkona, kokie pliusai ir kokie minusai, ziuriu ne visos firmos juos daro ir ne visos firmos auksciau nei 5 aukstas nori kelti

Tokiu variantu daug esu sudejes, tik zinoma, kad ten nebudavo betonas apacioje, o tik skarda, kai jau musa betona visa ar pan - labai gadinasi namo fasadas, kazin ar negautumet baudos kada nors uz tokius dalykus..

O tokio paskutinio balkono kaina su kampu bet baltos spalvos manau butu su montazu apie 2500-2800 Lt priklausomai nuo varstomu daliu kiekio.
Jei su spalva is lauko puses - kaina +20 proc pakyla.

Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2010 08 09, 20:37)
3 kameru remas
tad patarimas kaip visada , netaupykit , ir gerai pasirinkit gamintoja ir montuotoja

Dar 2007m, kai nebuvo krizes, ir visi turejo daug pinigu - jau tada niekam nesiuliau deti 3 kameru langu, nes kaina tarp 3 ir 5 kameru langu budavo beveik identiska, nebent del remo plocio, nes 3 kameru langu remai bus siauresni - 5,8-6cm. 5-6 kameru - 7-8cm.
Ne kameru skaicius lemia siluma, o remo plotis, tad pirkdami 3 kameru langa - perkate saltesni langa uz tokia pat kaina.
Del pletimosi: pasvietus saulei ir plastikas pleciasi, todel montuojant langus tam yra paliekama vietos.
Spalvoti langai pleciasi iki 1.5 karto daugiau nei balti. Su jais gali but daugiau problemu, kai langai i pietu puse.

QUOTE(Amica @ 2010 08 07, 11:36)
Ekologiškumas kaip trūkumas? O kas blogai tame ekologiškume?
Plieno forma ne uždaro kontūro? Tą turite omeny? O koks tada jo storis? Koks išorinės sienelės storis? Kadangi rašote, jog tiek plieno storis, tiek išorinės sienelės storis gana mažasm vadinasi tiksliai žinote koks tas storis
. Ką norite pasakyti tuo, kad nėra didelio atotrūkio nuo tu paciu Schuco, Kommerling, Aluplast ar kt. Tai, kad KBE langai praktiškai analogiški jūsų paminėtiems profiliams? Tai ar tai yra blogai, ar tai gerai? Kommerling profiliai prieš keletą metų buvo laikomi vieni iš geriausių, bent jau aš susidariau tokią nuomonę, kai ieškojau langų. Aluplast jūs pats kažkuriame iš postų statėte į labai gerą vietą. Rodos nieko nemaišau?
Kas dėl Heinzmann... Ši firma buvo mano sąraše, kai prieš keletą metų ieškojau langų. Bet atkrito todė, kad negamino langų su vertikaliomis orlaidėmis. Todėl pasirinkome kitą firmą, kuri langus gamino ir iš mūsų norimo profilio, ir su orlaidėmis. Nors apie tą firmą irgi buvo neigiamų atsiliepimų internete, tačiau mums viską padarė gerai. Bent kol kas nesiskundžiam. Iš tiesų gali būti firma, kuri gamina super langus, bet jei montuotojai savo darbo neišmano ir atlieka jį bele kaip, tai kas iš to super lango?

Mano asmenine nuomone, kad ekologiskumas yra privalumas tik is vienos puses, nes tai madinga, populiaru.
Is kitos puses languose ekologiskumas atsiliepia kokybei, ilgaamziskumui: nes jau kaip anksciau esu ne karta minejes - ekologiskuose languose, kaip stabilizatorius nebenaudojamas svinas, ji keicia kiti stabilizatoriai: alavas, cinkas ir kiti. Jie nera tokie geri stabilizatoriai, kaip svinas. Svinas languose nepatenka i aplinka, tad nekenkia. Uz tokia reklama, kad svinas languose kenkia sveikatai ar vos ne gyvybei buvo viena imone pries 3m nubausta 11000 Lt bauda. Matyt ne veltui..

A klases profiliai, tarp ju ir Aluplast turi isorines sieneles stori 3mm, tai A klases profilis, jei 2mm - B klases, jei dar siauresne - nebesertifikuojama aplamai.
Aluplast koncernas turi gamykla ir Lenkijoje, kaip ir Veka, ir kiti. Bet kokybe delto tikrai nera prasta. Anksciau - 3m atgal tikrai budavo dalyku, del kuriu jis man nepatiko, lyginant su prekiauta Veka, bet buvo tada geresni laikai, zmones pirko Veka profilio langus, nors ir kaina buvo 40-50 proc aukstesne. Dabar nebera taip lengva ja parduoti .
Del Heinzmann ir orlaidziu. Heinzmann buvo Lietuvos ir Vokietijos bendra UAB. Taigi ir negalejo siulyti lietuviu ismislo - vertikaliu orlaidziu. Nes akcininkai buvo vokieciai, o vokietijoje tokiu "nesamoniu" ir su ziburiu nesurasit..

Beje KBE profiliu trumpa laika esu prekiaves, ir jis man nepatiko, nes jau pasiemus kampa jo matosi, kad jis yra netik kad ekologiskas bet ir ekonomiskas, jau nekalbu apie plieno forma arba jo stori (0.75mm). Gal dabar jo kokybe pagerejo, atsirado nauju profiliu, bet pries gerus metus jis man neimponavo.