Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 5

labai noriu padekoti visiems uz patarimus renkantis plastikinius langus
Atsakyti
Tiesa, labai patiko, kad po langu idejo uzrakta, kad pvz vaikas negaletu atidaryti lango, bet vedinimui langas atsidaro, super ir tik 35lt berods..
Atsakyti
prisiskaicius priejau prie isvados , prasykit , gamintojo garantijos smile.gif nes siai dienai kas sumontuos yra begales, o vat jai kas atsitiks ar jie prisiims taisyt nezine, juk jai langa parduoda uz savikaina +\- tai kur lesos jai kas jam atsitiks .

PVZ: Viena pazystama (kavos drauge biggrin.gif ) keitesi langus , kadangi turim pazystamu , tai uz savikaina aluplast sake suveiks (plius transportas) , bet drauge pries tai dar buvo konkursa paskelbus , ir kai ji parode samatas isaiskejo kokiomis kainomis kas ka siulo. Moralas tame is 13 kompaniju 7 langus siule savikaina plius 50-150lt plius montavimas 65uz m2 , tai jai be montuodamas jis padarys klaida ir ta klaida islys po 1-6men ar vaziuos jis nemokamai taisyt jos ?

Atsakyti
Sveiki,

gal kam teko susidurti su firma Sumeda. Planuoju is jos isigyti plastikinius langus is Veka Alphaline 90 profilio. Ka gero ar blogo apie ja galit pasakyti. Gal kam teko su ja langu klausimu bendrauti ir kam nors ji yra idejusi langus.
Atsakyti
QUOTE(jurgitag @ 2010 08 04, 20:29)
Sveiki,

gal kam teko susidurti su firma Sumeda. Planuoju is jos isigyti plastikinius langus is Veka Alphaline 90 profilio.  Ka gero ar blogo apie ja galit pasakyti. Gal kam teko su ja langu klausimu bendrauti ir kam nors ji yra idejusi langus.

Jei jau domina Veka alphaline - bandykit paprasyt samatos ir is Gipuros. Dazniausiai ten buna pigesni Veka Alphaline langai nei pas Sumeda. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2010 08 04, 15:07)
Alfasz, dėkui už informaciją  mirksiukas.gif
O į kurią vietą objektyviu požiūriu ( mirksiukas.gif ) tarp šių minėtų profilių įrašytumėte Veka?  g.gif
Man asmeniškai Shuco profilis nepatinka dėl įlydytų tarpinių  g.gif
AŠA, gal galėtumėt parašyti kur tuos langus užsisakėte? Jei temoje nenorint viešinti, gal galėtumėte į až brūkštelėti?  4u.gif

Man Veka asmeniskai pirmoje vietoje. Ir kokybe ir kaina. Kaina uz siu profiliu langus bus apie 40 proc aukstesne su Veka profiliu.
Atsakyti
va ka radau pasiknaisiojusi internete smile.gif man labai patiko ax.gif 4u.gif

http://plastikiniail....com/index.html
Atsakyti
Vyras visada akcentuoja kad montuotojas atlieka 70% darbo . plius pataria kad nesidetu triju kameru , nezinau del ko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nedaklausiau 4u.gif asmeniskai mes medinius isideje jau 7 metai , tai tik va apkaustus keist reikia balkono durim ir tiek , bet kaip sakoma pas batsiuvi batai kiauri biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 08 04, 21:42)
pataria kad nesidetu triju kameru , nezinau del ko 

As 3 kameru langus deciaus nebent stiklinant balkona, kad remai butu siauresni, ir butu daugiau sviesos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 20:33)
Jei jau domina Veka alphaline - bandykit paprasyt samatos ir is Gipuros. Dazniausiai ten buna pigesni Veka Alphaline langai nei pas Sumeda.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Man Veka asmeniskai pirmoje vietoje. Ir kokybe ir kaina. Kaina uz siu profiliu langus bus apie 40 proc aukstesne su Veka profiliu.

Na jau buvau ir pas Gipura su Sumedos samata. Gipura pasake kad tokiu kainu kokias dave Sumeda pasiulyt siuo metu negali.
Dar vienas akmenukas i Gipuros darza. Imone dirba nuo 2001-03-12 bet 2009-12-22 kazkodel pakeistas pavadinimas (http://www.registrucentras.lt/jar/p/dok.php?kod=135739991), paprastai imone savo prekini zenkla/varda siekia islaikyt jei su ja viskas tvarkoj, o keiciama siekiant atsikratyt kazkokiu sasaju, asociaciju, praeities .... Toks pakeitimas kelia mazyte abejone del imones smile.gif. Idomu koks buvo ju ankstesnis pavadinimas.
Atsakyti
QUOTE(jurgitag @ 2010 08 04, 21:47)
Na jau buvau ir pas Gipura su Sumedos samata. Gipura pasake kad tokiu kainu kokias dave Sumeda pasiulyt siuo metu negali.
Dar vienas akmenukas i Gipuros darza. Imone dirba nuo 2001-03-12 bet  2009-12-22  kazkodel pakeistas pavadinimas (http://www.registrucentras.lt/jar/p/dok.php?kod=135739991), paprastai imone savo prekini zenkla/varda siekia islaikyt jei su ja viskas tvarkoj, o keiciama siekiant atsikratyt kazkokiu sasaju, asociaciju, praeities .... Toks pakeitimas kelia mazyte abejone del imones  smile.gif.  Idomu koks buvo ju ankstesnis pavadinimas.

Kiek as pamenu 2007m jie irgi vadinos Gipura.. Gal savininkai keites, gal akcininkai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 22:43)
As 3 kameru langus deciaus nebent stiklinant balkona, kad remai butu siauresni, ir butu daugiau sviesos.  g.gif

Atsako mano vyras :

3 kameru langai yra laibesni , lengviau isyla sauleje, dideles konstrukcijos nuo ikaitimo ir naudojimo pradeda kraipytis, atsiranda tarpai.
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 08 04, 21:58)
Atsako mano vyras :

3 kameru langai yra laibesni , lengviau isyla sauleje, dideles konstrukcijos nuo ikaitimo ir naudojimo pradeda kraipytis, atsiranda tarpai.

Pritariu. Bet del to nepulciau turedamas 3 kameru langus keistis i 6 kameru langus, jei jie sandarus, tvarkingi, ir tarnauja. thumbup.gif

Bet kokiu atveju neapsimoka jau dabar pirkti 3 kameru langus butui, namui ar pan nes kaina labai mazai skiriasi nuo tu paciu 6 kameru langu kainos. thumbup.gif
Atsakyti