Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 5

QUOTE(izzidė @ 2010 08 04, 13:30)
o kodėl jis brangesnis, gal vertas, nes kokybiškas, o kodėl Veka jums labiau patinka? blush2.gif

Veka man patinka, kad buna su plienu uzdaro konturo, apkaustai neblogi. Manau profilis geresnis nei Schuco. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 13:37)
Veka man patinka, kad buna su plienu uzdaro konturo, apkaustai neblogi.  Manau profilis geresnis nei Schuco.  g.gif

Tai kad va kaip tik turiu lankstinuka scuco irgi uždaras tas metalis remas viduje. o kiek zinau jis vokieciu ir apkaustai geri...na dar svarstom, bet labai dėkui už diskusija... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 11:29)
Cia esme tame, kad tik vadinas filialai gamintoju tuose miesteliuose, isties, langai kainuoja brangiau ne del transporto, transportas gali but 50-100lt max Lietuvoje. Brangiau todel, kad tie vadinkim atstovai yra atskiros imones, arba vadybininkai turi ikure savo imones, perka langus is gamintoju, tu paciu pvz TIKS langu ir uzsideda savo norima antkaini. Jie pagal sita veikimo buda nebera atstovai mano nuomone o perpardavinetojai paprasciausiai. TIKS langai tikrai algos nemoka jiems, jie yra agentai, savo imoniu savininkai, todel ir kainos buna sukeltos daugiau nei pagrindiniame biure Kaune pvz.  g.gif  g.gif  g.gif

Bet kodėl tada tie, kurie nenurodyti internete kaip oficialūs atstovai, tą pačią produkciją parduoda pigiau g.gif galbūt jie ima tiesiogiai iš gamintojų g.gif iš tokių, vadinasi, labiau apsimoka pirkti, nes permokėsi tik 1 kartą, t. y. konkrečiai jiems, o ne 2 kartus, t. y. didžiajam atsovui ir tarpininkui g.gif
Dar iš savo kuklios patirties galiu patarti būti atidiems nuolaidų atžvilgiu ax.gif Visi suprantame, kad jos butaforinės, bet štai toks pavyzdys mane irgi pribloškė: atsiuntusi sąmatą firma nurodė 25% nuolaidą, kai internete skelbiama 30%. O paklausus apie didesnę nuolaidą ir nurodžius, kur ji skelbiama - perskaičiavo, bet... stebuklingai keleta litų pakito pradinė kaina lotuliukas.gif Smulkmena, aišku, bet nemaloni schmoll.gif
P. S. alfasz, nesivadovaudama, bet atsižvelgdama į jūsų nuomonę pasirinkau Ideal7000 - žiūrėsim. Įspūdžiai bus po kokio mėnesio blush2.gif
Atsakyti
Alfasz, dėkui už informaciją mirksiukas.gif

QUOTE(alfasz @ 2010 07 30, 17:49)
Papildyta:
Mano, galbut kaip ir pacio pardavejo poziuriu, del silumos ir geru savybiu stayciau i pirma vieta Aluplast ideal 6000 arba ideal 7000. Skirtumas tarp ju mazas. Kaina ta pati.

Antroj vietoje gal Inoutic Faugos.

Trecioje Gealan.

Ketvirtoje - Brugmann.

Cia mano asmenine nuomone - ja vadovautis nebutina tikrai.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O į kurią vietą objektyviu požiūriu ( mirksiukas.gif ) tarp šių minėtų profilių įrašytumėte Veka? g.gif

QUOTE(izzidė @ 2010 08 04, 12:19)
Alfasz, jus kaip profas, pasakykit kaip scuco profilis 5 kameru yra 7cm ir 8,2 cm., kazkaip apie ji niekas nerašo čia....nes mane jis sudomino..labai ačiū... 4u.gif

Man asmeniškai Shuco profilis nepatinka dėl įlydytų tarpinių g.gif

AŠA, gal galėtumėt parašyti kur tuos langus užsisakėte? Jei temoje nenorint viešinti, gal galėtumėte į až brūkštelėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 08 04, 15:07)
Alfasz, dėkui už informaciją  mirksiukas.gif
O į kurią vietą objektyviu požiūriu ( mirksiukas.gif ) tarp šių minėtų profilių įrašytumėte Veka?  g.gif
Man asmeniškai Shuco profilis nepatinka dėl įlydytų tarpinių  g.gif
AŠA, gal galėtumėt parašyti kur tuos langus užsisakėte? Jei temoje nenorint viešinti, gal galėtumėte į až brūkštelėti?  4u.gif

AŠA galetu parasyt kiek kainavo tie languciai i az. Kadangi galiu pasiulyt panasius, galbut ir kaina pas mane geresne butu.. g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
sveikos,as naujoke,norejau paklausti,kokioje firmoje rekomenduotumet uzsakyti langus namui?Kokioje dejotes ir kokie atsiliepimai?

Papildyta:
neparasiau kuriam mieste blush2.gif Klaipedoj
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 14:12)
AŠA galetu parasyt kiek kainavo tie languciai i az. Kadangi galiu pasiulyt panasius, galbut ir kaina pas mane geresne butu..  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

biggrin.gif O kokie tie panašūs? Įtariu, kad atspėčiau vos ne 100proc biggrin.gif . Beje, alfasz, ar jūsiškė firma gamina langus su vertikaliomis orlaidėmis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 08 04, 16:16)
biggrin.gif  O kokie tie panašūs? Įtariu, kad atspėčiau vos ne 100proc  biggrin.gif . Beje, alfasz, ar jūsiškė firma gamina langus su vertikaliomis orlaidėmis?  g.gif

Ne, deja ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 08 04, 17:05)
Kol kas nemačiusi pačių langų (nors ką ten pamatysi...) ir kol nėra jų įdėtų tikrai niekam nerekomenduosiu, maža ką blush2.gif be to, vargu bau ar kam bus naudos, nes jie dirba tik viename mieste cool.gif

Keista, kad imone dirba tik vienam mieste. As is pradziu, kai pradejau dirbti daugiau buvo akcentuojamas Kaunas, poto laikui begant ir poreikiui esant pradejau dirbti su Vilniumi, Klaipeda, Alytum, Siauliais, Paneveziu, Rokiskiu ir pan. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 08 04, 14:07)
AŠA, gal galėtumėt parašyti kur tuos langus užsisakėte?

Kol kas nemačiusi pačių langų (nors ką ten pamatysi...) ir kol nėra jų įdėtų tikrai niekam nerekomenduosiu, maža ką blush2.gif be to, vargu bau ar kam bus naudos, nes jie dirba tik viename mieste cool.gif

QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 14:12)
galbut ir kaina pas mane geresne butu..  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

o kas čia ką tik rašė, kad kaina atitinką kokybę biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fantazija72 @ 2010 08 04, 16:10)
sveikos,as naujoke,norejau paklausti,kokioje firmoje rekomenduotumet uzsakyti langus namui?Kokioje dejotes ir kokie atsiliepimai?

Papildyta:
neparasiau kuriam mieste blush2.gif Klaipedoj

Kaip tik randuosi Klaipedoje dabar. thumbup.gif

Jei domina languciai galeciau padeti ir ismatuotu langucius greitu metu Jums. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2010 08 04, 17:20)
o kas čia ką tik rašė, kad kaina atitinką kokybę biggrin.gif  ax.gif

Man patinka protingas derejimasis thumbup.gif as uz derybas, bet su protu. O pas langistus kainos buna ivairios, priklausomai nuo derybu igudziu, ir nuo ju antkainiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 16:19)
Keista, kad imone dirba tik vienam mieste. As is pradziu, kai pradejau dirbti daugiau buvo akcentuojamas Kaunas, poto laikui begant ir poreikiui esant pradejau dirbti su Vilniumi, Klaipeda, Alytum, Siauliais, Paneveziu, Rokiskiu ir pan.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

geram staliui kartais pakanka darbo ir savo kaime rolleyes.gif o jei rimčiau, tai tikrai nežinau ir nesigilinau, kodėl taip, kiekvienas turi savo viziją ir strategiją. sakau, bepigu man kalbėti, kol dar nieko nėra, gal po mėnesio jau kitą giesmę suoksiu (tfutfutfu), tiesiog šiuo kartu pasirinkau šį variantą dėl kainos ir kad keliems pažįstamiems jau buvo dėti šių meistrų langai (didesnėse firmose meistrų daugiau ir vargu ar išsiaiškinčiau jų darbo kokybę iš anksto, dar "sužaidė" ir neigiami atsiliepimai apie vienos firmos vadovus ir jų požiūrį į darbuotojus), nes manau, kad turi nemažos įtakos ir meistrų darbas g.gif
Atsakyti