QUOTE(AŠA @ 2010 08 04, 11:09)
parašiau iš savo patirties

pirmą kartą kai dėjome tai labai atidžiai rinkomės, bet tada jie buvo naujiena, ne taip ir sunku buvo išsirinkti

dabar pirmiausia išsistudijavau informaciją čia, tada firmų puslapiuose siūlomą, išsiuntinėjau nemažai paklausimų, bet galiausiai pasirodė, kad vienų geri rėmai, kitų profiliai, trečių dar kas nors, o kainos labai panašios, ketvirtų langai kažkodėl pigesni (nors tų pačių firmų), bet montavimo kaina nereali ir pan. Galiausiai visa tai pasvėrusi ir atsižvelgusi į tai, kad net didžiosios firmos bankrutuoja (Hrono pavyzdys), pasirinkau mažo miestelio mažą ir paprastą firmą, kuri pasiūlė gerokai mažesnę kainą, dirba su tais pačiais profiliais ir kt. kaip besireklamuojančios firmos, be to, jau ne vieni patenkinti darbu ir kokybe. Tikiuosi, nenusivilsim
Jei yra diskusija - jau gerai
Galbut mane palaikyt galite salisku ar pan bet as issakysiu savo nuomone.
Negalima rinktis langu, ir kitu medziagu, pvz kad santechnikos irangos pacios pigiausios, nes jei labai pigu, tai arba sutaupyta kokybes saskaita, arba super akcija, kuriomis as nebetikiu, arba krize imone labai paveike ir tik tokiu budu prisivilioja klientu.
Langu atveju tai pirkti pigiausia yra labai pavojinga, nes geri daiktai pigiai nekainuoja, o langus statotes ne 2m., o mazu maziausiai 10-20m. Taigi tai investicija ilgam laikui, tad del jos siek tiek pavargti ir pasukti galvele manau verta, kad ilgai dziaugtumetes pirkiniu.
Aisku, nezinant, nesidomint, ar neturint laiko - perkama ten kur arti, kur trumpas terminas ir pan.
Bet turint laiko ir noro rekomenduotina pasidomet tais paciais atsiliepimais internete, pasiklausinet giminiu, pazistamu, bendradarbiu ka jie mano ka rinktis, o ko ne.
Taip pat perkant daug klausineti, nes pagal tai nuspresite ar pardavejai - vadybininkai kompetetingi, ismano savo darba produkta, ar tik pasakys: Kaina 2000lt, uzsisakot?
Man asmeniskai kaip dirbanciam jau 4tus metus su langais daug klausinejantys klientai patinka, nes ir pats neuzmirsti daug ko, kai kurie klientai privercia mane pati pasiskambint kolegoms ir paklaust kaip daryt, ka daryt, kas geriau, taip ir as pats tobuleju, o ir klientas gauna reikiamos informacijos, ziniu.
Del komplektacijos langu: kiekvienas atvejis skirtingas: kai dedi lngus i priestata - vieni reikalavimai ir pageidavimai, kai dedi i nama langus - visai kiti. Tai ir profilis gali skirtis, ir stiklo paketai, ir varstymas ir apsauga, ir net rankeneles ar stiklajuostes.
Siuo metu yra ka pasiulyt, tik ne viska klientui iskart siulai, tik pasidomi ko jam reikia, ko jis nori, ko tikisi.