Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 5

QUOTE(Ruutta @ 2010 08 04, 08:11)
negalima taip pirkt nieko!

parašiau iš savo patirties blush2.gif pirmą kartą kai dėjome tai labai atidžiai rinkomės, bet tada jie buvo naujiena, ne taip ir sunku buvo išsirinkti ax.gif dabar pirmiausia išsistudijavau informaciją čia, tada firmų puslapiuose siūlomą, išsiuntinėjau nemažai paklausimų, bet galiausiai pasirodė, kad vienų geri rėmai, kitų profiliai, trečių dar kas nors, o kainos labai panašios, ketvirtų langai kažkodėl pigesni (nors tų pačių firmų), bet montavimo kaina nereali ir pan. Galiausiai visa tai pasvėrusi ir atsižvelgusi į tai, kad net didžiosios firmos bankrutuoja (Hrono pavyzdys), pasirinkau mažo miestelio mažą ir paprastą firmą, kuri pasiūlė gerokai mažesnę kainą, dirba su tais pačiais profiliais ir kt. kaip besireklamuojančios firmos, be to, jau ne vieni patenkinti darbu ir kokybe. Tikiuosi, nenusivilsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 08 04, 11:09)
parašiau iš savo patirties blush2.gif pirmą kartą kai dėjome tai labai atidžiai rinkomės, bet tada jie buvo naujiena, ne taip ir sunku buvo išsirinkti ax.gif dabar pirmiausia išsistudijavau informaciją čia, tada firmų puslapiuose siūlomą, išsiuntinėjau nemažai paklausimų, bet galiausiai pasirodė, kad vienų geri rėmai, kitų profiliai, trečių dar kas nors, o kainos labai panašios, ketvirtų langai kažkodėl pigesni (nors tų pačių firmų), bet montavimo kaina nereali ir pan. Galiausiai visa tai pasvėrusi ir atsižvelgusi į tai, kad net didžiosios firmos bankrutuoja (Hrono pavyzdys), pasirinkau mažo miestelio mažą ir paprastą firmą, kuri pasiūlė gerokai mažesnę kainą, dirba su tais pačiais profiliais ir kt. kaip besireklamuojančios firmos, be to, jau ne vieni patenkinti darbu ir kokybe. Tikiuosi, nenusivilsim ax.gif

Jei yra diskusija - jau gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Galbut mane palaikyt galite salisku ar pan bet as issakysiu savo nuomone.

Negalima rinktis langu, ir kitu medziagu, pvz kad santechnikos irangos pacios pigiausios, nes jei labai pigu, tai arba sutaupyta kokybes saskaita, arba super akcija, kuriomis as nebetikiu, arba krize imone labai paveike ir tik tokiu budu prisivilioja klientu.

Langu atveju tai pirkti pigiausia yra labai pavojinga, nes geri daiktai pigiai nekainuoja, o langus statotes ne 2m., o mazu maziausiai 10-20m. Taigi tai investicija ilgam laikui, tad del jos siek tiek pavargti ir pasukti galvele manau verta, kad ilgai dziaugtumetes pirkiniu.

Aisku, nezinant, nesidomint, ar neturint laiko - perkama ten kur arti, kur trumpas terminas ir pan.

Bet turint laiko ir noro rekomenduotina pasidomet tais paciais atsiliepimais internete, pasiklausinet giminiu, pazistamu, bendradarbiu ka jie mano ka rinktis, o ko ne.

Taip pat perkant daug klausineti, nes pagal tai nuspresite ar pardavejai - vadybininkai kompetetingi, ismano savo darba produkta, ar tik pasakys: Kaina 2000lt, uzsisakot? g.gif g.gif g.gif g.gif

Man asmeniskai kaip dirbanciam jau 4tus metus su langais daug klausinejantys klientai patinka, nes ir pats neuzmirsti daug ko, kai kurie klientai privercia mane pati pasiskambint kolegoms ir paklaust kaip daryt, ka daryt, kas geriau, taip ir as pats tobuleju, o ir klientas gauna reikiamos informacijos, ziniu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Del komplektacijos langu: kiekvienas atvejis skirtingas: kai dedi lngus i priestata - vieni reikalavimai ir pageidavimai, kai dedi i nama langus - visai kiti. Tai ir profilis gali skirtis, ir stiklo paketai, ir varstymas ir apsauga, ir net rankeneles ar stiklajuostes.

Siuo metu yra ka pasiulyt, tik ne viska klientui iskart siulai, tik pasidomi ko jam reikia, ko jis nori, ko tikisi. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfasz: 04 rugpjūčio 2010 - 10:22
Sveiki smile.gif

1. Prieš kelis metus buvo teigiama, kad tarpinės turi būti juodos (kitos splavos tarpinės lyg ir prastesnės g.gif ) ir neturi būti įlydytos. Kad dvi išorinės tarpinės užtikrina sandarumą. Norėčiau sužinoti apie SEMPERIT tarpines g.gif . Kokios tarpinės šiuo metu laikomis geriausiomis?

2. Taip pat prieš kelis metus vieni iš geriausių apkaustų (bent taip buvo teigiama) buvo SIEGENIA arba WINKHAUS. Ar pasikeitė dabar kas nors apkaustų pasaulyje, ar visgi šie apkaustai išlieka tarp geriausių?

3. Prieš kelis metus vieni geriausių profilių (vėl gi - taip buvo teigiama) buvo VEKA Toplineas, Softline, Swingline ir KOMMERLING. Bet Kommerling langams buvo rekomenduojama būtinai 5 kameros. Ar kas nors pasikeitė šioje srityje dabar, ar šie profiliai vis dar tarp lyderių? Dabar dauguma firmų siūlo tik 5 kamerų langus, nors prieš kelis metus buvo sakoma, kad kamerų skaičius neturi jokios įtakos g.gif

Mano mama ruošiasi dėti naujus langus į virtuvę ir nori stiklinti balkoną. Prieš kelis metus susidėjo langus į kambarius. Tuomet ilgai ir kruopščiai rinkomės, nes ieškojome ne tik gerų langų, bet ir firmos, kuri gamina langus su vertikaliomis orlaidėmis. Tfu tfu tfu ir 3k medin, bet likom patenkinti. Norėtųsi ir dabar neapsišauti g.gif

Dėkui visiems, kurie atsilieps į mano postą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 08 04, 11:53)
Sveiki  smile.gif

1. Prieš kelis metus buvo teigiama, kad tarpinės turi būti juodos (kitos splavos tarpinės lyg ir prastesnės  g.gif ) ir neturi būti įlydytos. Kad dvi išorinės tarpinės užtikrina sandarumą. Norėčiau sužinoti apie SEMPERIT tarpines  g.gif . Kokios tarpinės šiuo metu laikomis geriausiomis?

2. Taip pat prieš kelis metus vieni iš geriausių apkaustų (bent taip buvo teigiama) buvo SIEGENIA arba WINKHAUS. Ar pasikeitė dabar kas nors apkaustų pasaulyje, ar visgi šie apkaustai išlieka tarp geriausių?

3. Prieš kelis metus vieni geriausių profilių (vėl gi - taip buvo teigiama) buvo VEKA Toplineas, Softline, Swingline ir KOMMERLING. Bet Kommerling langams buvo rekomenduojama būtinai 5 kameros. Ar kas nors pasikeitė šioje srityje dabar, ar šie profiliai vis dar tarp lyderių? Dabar dauguma firmų siūlo tik 5 kamerų langus, nors prieš kelis metus buvo sakoma, kad kamerų skaičius neturi jokios įtakos  g.gif

Mano mama ruošiasi dėti naujus langus į virtuvę ir nori stiklinti balkoną. Prieš kelis metus susidėjo langus į kambarius. Tuomet ilgai ir kruopščiai rinkomės, nes ieškojome ne tik gerų langų, bet ir firmos, kuri gamina langus su vertikaliomis orlaidėmis. Tfu tfu tfu ir 3k medin, bet likom patenkinti. Norėtųsi ir dabar neapsišauti  g.gif

Dėkui visiems, kurie atsilieps į mano postą  mirksiukas.gif

1. As iki siol lieku prie nuomones, kad juodos tarpines yra geresnes. Jos aisku labiau tepa.

Pilkos atrodo graziau, bet ne tokios ilgaamzes.

Semperit tarpines vienos geresniu.

2. Apkaustai tai yra visi panasaus lygio, tik vieno kaip Roto yra maziau populiarus, kaip ir Winkhaus. Populiaresni Siegenia apkaustai.

3. Profilis kolkas mano subjektyvia nuomone geriausias islieka Veka. Tik jo kaina palyginus su kitais yra +40 proc aukstesne.

Labiausiai isdirbtas - Veka Topline, silciausias - Veka alphaline, graziausias - Veka Swingline, bet jis Lietuvoje beveik negaminamas, todel reikia ziureti, kad nebutu jis lenkiskas.

Kameru skaicius nera labai svarbus, svarbu ziuret remo ploti. Kuo remo plotis didesnis - tuo langas siltesnis. 3 kameru profilis remo ploti turi 58-60mm, 5-6 kameru - 70-90mm. Konkretu profili reikia ziureti.

Veka alphaline90 - 6 kameros - 9cm remo plotis ir dar yra apsiltinamoji medziaga reme. Labai siltas profilis. 3 stiklu paketas su 16mm oro tarpais tarp stiklu eina standartiskai.

Jei vel atidziai rinksites - manau nesuklysite ir nesigailesite. Sekmes renkantis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif :su
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfasz: 04 rugpjūčio 2010 - 11:08
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 10:20)
Galbut mane palaikyt galite salisku ar pan bet as issakysiu savo nuomone.

Negalima rinktis langu, ir kitu medziagu, pvz kad santechnikos irangos pacios pigiausios, nes jei labai pigu, tai arba sutaupyta kokybes saskaita, arba super akcija, kuriomis as nebetikiu, arba krize imone labai paveike ir tik tokiu budu prisivilioja klientu.

drinks_cheers.gif visiškai aklai pirkti nerekomenduoju ir aš, tačiau gal ir neteisi, bet manau, kad "didžiosios" (pavadinkim jas taip) firmos ganėtinai daug užsimeta. Juk reklama taip pat kainuoja g.gif Dar pastebėjau labai įdomų dalyką, kad didžiųjų firmų centruose kainos mažesnės nei tų pačių filialuose miesteliuose, įdomu, kodėl taip g.gif sakysite, už transportavimą - nemanau, nes galima, pvz., užsakyti Vilnuje ir pristatys į Šakius per savo filialus už tą pačią kainą, o štai užsakant Šakiuose kaina šokteli g.gif ir langai tie patys... žodžiu, marketinginių triukų yra įvairių, bet realiai nelabai įsivaizduoju kaip sužinoti produkto kokybę ir jo tikrumą, čia belieka tik pasitikėjimas ir... fizinis pojūtis, šilta ar šalta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 08 04, 12:22)
drinks_cheers.gif visiškai aklai pirkti nerekomenduoju ir aš, tačiau gal ir neteisi, bet manau, kad "didžiosios" (pavadinkim jas taip) firmos ganėtinai daug užsimeta. Juk reklama taip pat kainuoja g.gif Dar pastebėjau labai įdomų dalyką, kad didžiųjų firmų centruose kainos mažesnės nei tų pačių filialuose miesteliuose, įdomu, kodėl taip g.gif sakysite, už transportavimą - nemanau, nes galima, pvz., užsakyti Vilnuje ir pristatys į Šakius per savo filialus už tą pačią kainą, o štai užsakant Šakiuose kaina šokteli g.gif ir langai tie patys... žodžiu, marketinginių triukų yra įvairių, bet realiai nelabai įsivaizduoju kaip sužinoti produkto kokybę ir jo tikrumą, čia belieka tik pasitikėjimas ir... fizinis pojūtis, šilta ar šalta 4u.gif

Cia esme tame, kad tik vadinas filialai gamintoju tuose miesteliuose, isties, langai kainuoja brangiau ne del transporto, transportas gali but 50-100lt max Lietuvoje. Brangiau todel, kad tie vadinkim atstovai yra atskiros imones, arba vadybininkai turi ikure savo imones, perka langus is gamintoju, tu paciu pvz TIKS langu ir uzsideda savo norima antkaini. Jie pagal sita veikimo buda nebera atstovai mano nuomone o perpardavinetojai paprasciausiai. TIKS langai tikrai algos nemoka jiems, jie yra agentai, savo imoniu savininkai, todel ir kainos buna sukeltos daugiau nei pagrindiniame biure Kaune pvz. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sudejo pas mane langa Veka topline, bet ir ka, ar gerai ir kokybiskai manau pasimatys tik po kokiu 5m....ar ne?
Atsakyti
Ką galite pasakyti apie Eko Swingline 6 kamerų 70mm 3 stiklų. Siūlo juos mums už gan padorią kainą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 08 04, 12:37)
Sudejo pas mane langa Veka topline, bet ir ka, ar gerai ir kokybiskai manau pasimatys tik po kokiu 5m....ar ne?

Ar gerai sudeti langai turi matytis dabar, pagal varstymasi, pagal uzsidaryma, pagal triuksmo sulaikyma, pagal grozi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ziema pajusite siluma, t.y kad namuose bus silciau, bet vedintis vistiek bus butina - to negalima pamirst. g.gif
Papildyta:
QUOTE(nercyte09 @ 2010 08 04, 12:45)
Ką galite pasakyti apie  Eko Swingline 6 kamerų 70mm 3 stiklų. Siūlo juos mums  už gan padorią kainą... g.gif

Nezinau net tokio profilio, o tas EKO man nieko nesako, nebent tai, kad tai bus ekonomiskas profilis, o tokie buna laibesni, lengvesni, ir zinoma pigus. g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Alfasz, jus kaip profas, pasakykit kaip scuco profilis 5 kameru yra 7cm ir 8,2 cm., kazkaip apie ji niekas nerašo čia....nes mane jis sudomino..labai ačiū... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izzidė @ 2010 08 04, 13:19)
Alfasz, jus kaip profas, pasakykit kaip scuco profilis 5 kameru yra 7cm ir 8,2 cm., kazkaip apie ji niekas nerašo čia....nes mane jis sudomino..labai ačiū... 4u.gif

Dar kai nedirbau su langais mano mama isistate Schuco profilio langus, su Siegenia apkaustais.

Kolkas pretenziju jiems neturiu, sandarus, normalus langai.

Tarpines pilkos, lygtais sulydytos galuose su plastiku, kolkas per 5m ju keist neteko.

Tik gal rankenos man neimponuoja, manau geriau butu HOPEE Secustik isidet, 16lt/vnt. Jos kokybiskesnes, su islinkimais pirstams, bet traska, gal kakza gali erzint tas sukant rankenos traskejimas. g.gif

O visa kita lemia kaina. Kiek anksciau esu mates, tai Schuco profilis vienas brangesniu, man pavykdavo su Veka pasiulyt panasia kaina. O Veka mano nuomone geresne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 08 04, 13:26)
Dar kai nedirbau su langais mano mama isistate Schuco profilio langus, su Siegenia apkaustais.

Kolkas pretenziju jiems neturiu, sandarus, normalus langai.

Tarpines pilkos, lygtais sulydytos galuose su plastiku, kolkas per 5m ju keist neteko.

Tik gal rankenos man neimponuoja, manau geriau butu HOPEE Secustik isidet, 16lt/vnt. Jos kokybiskesnes, su islinkimais pirstams, bet traska, gal kakza gali erzint tas sukant rankenos traskejimas.  g.gif

O visa kita lemia kaina. Kiek anksciau esu mates, tai Schuco profilis vienas brangesniu, man pavykdavo su Veka pasiulyt panasia kaina. O Veka mano nuomone geresne.  g.gif

o kodėl jis brangesnis, gal vertas, nes kokybiškas, o kodėl Veka jums labiau patinka? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izzidė: 04 rugpjūčio 2010 - 12:31