Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 5

QUOTE(rozine_svajone @ 2009 10 09, 16:25)
nes gelan ir schuco vieni is geriausiu. reklamos mums nereik, sioje temoje tikiuosi rasti zmoniu atsiliepimu kurie turi tokius langus, is kokiu firmu uzsakinejo ir pan  4u.gif

Kad Gealan geriausi ar vieni geriausiu - drisciau priestaraut. Niekuo neypatingi profiliai. Geriausiais laikau Veka profilius, kas priestarauja - gali akmenuka i mano darza mest. Aisku jo kaina atitinkama. Bet su Gealan Veka profili lyginti, tai kaip Vaz su Mercedes.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2009 10 09, 16:29)
Kad Gealan geriausi ar vieni geriausiu - drisciau priestaraut. Niekuo neypatingi profiliai. Geriausiais laikau Veka profilius, kas priestarauja - gali akmenuka i mano darza mest. Aisku jo kaina atitinkama. Bet su Gealan Veka profili lyginti, tai kaip Vaz su Mercedes..  thumbup.gif

na o kuo veka ypatingi? be to panasu kad tai - tik jusu asmenine nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 10 09, 16:39)
na o  kuo veka ypatingi? be to panasu kad tai - tik jusu asmenine nuomone  g.gif

Manau netik mano nuomone. O geresnis tuo, kad:

Plienas reme uzdaro konturo, 1.5mm storio.

Tarpines juodos, ispraudziamos;

Isorines sieneles storis - 3mm, A klases profilis.

Jei profilis spalvotas is lauko puses - tai isorine sienele bus visa spalvota - toks profilis atsparesnis ibrezimams.

Priklausomai nuo profilio gali buti nuo 7cm iki 9cm remo plotis.

Ir t.t ir pan.

thumbup.gif
Atsakyti
mus tiesiog domintu kurios firmos rimciausios ir kur tikrai verta uzsisakyti. o tada jau vietoj rinktis langus
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 10 09, 19:31)
mus tiesiog domintu kurios firmos rimciausios ir kur tikrai verta uzsisakyti. o tada jau vietoj rinktis langus

Paklausinekit kur draugai ar bendradarbiai uzsisakinejo smile.gif zinau tik, kad viena kolege, kai dar gyveno kaune dejosi langus is sabonio langu, tai liko patenkinta.
Atsakyti
Druskininkuose radome tik du variantus , Salamander - 76 mm profilio storis 4-16-4 ir Schuco (Alseka) - 5 kameros, bet profilio storis tik apie 54 mm, stiklų paketai kokie noris, nuo 4-14-4 iki 4-12-4-12-4. Beje Alsekoje šiek tiek pigiau. Neramina tai, kad Schuco profilis plonas , o Salamander pavadinimas juokinagas... smile.gif ką rinktis?
Atsakyti
QUOTE(skautas79 @ 2009 10 11, 11:42)
Druskininkuose radome tik du variantus , Salamander - 76 mm profilio storis 4-16-4 ir Schuco (Alseka) - 5 kameros, bet profilio storis tik apie 54 mm, stiklų paketai kokie noris, nuo 4-14-4 iki 4-12-4-12-4. Beje Alsekoje šiek tiek pigiau. Neramina tai, kad Schuco profilis plonas , o Salamander pavadinimas juokinagas... smile.gif ką rinktis?

Keista, kad Alseka negali pasiulyti 82mm plocio profilio, pvz:

Schuco Corona CT 70 (5 kamerų)

arba Schuco Corona SI 82 (8 kamerų)

http://www.alseka.lt...&...=2&lang=lt#

Cia paimta info is Alseka puslapio.

Galbut ivyko nesusikalbejimas, ar patys nusprende Jums siulyti tik pigiausia varianta...

Salamander profilis, kiek as zinau yra labai geras konkursams, del zemos savikainos, kokybe jo manau zemesne nei Schuco profilio.

Del pavadinimo, tai batai salamander tikrai geri, o langu kokybe kelia abejoniu man. g.gif

Cia tik mano asmenine nuomone. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(alina_nr_1 @ 2009 10 10, 15:50)
Paklausinekit kur draugai ar bendradarbiai uzsisakinejo smile.gif zinau tik, kad viena kolege, kai dar gyveno kaune dejosi langus is sabonio langu, tai liko patenkinta.

Taip, vienas is variantu rinktis langus pagal draugu, kolegu, pazistamu rekomendacijas.

Kitas variantas paciam dometis, skambinet, siuntinet uzklausas ir pan. Dalis atkris, kai negales pasiulyt ko Jus norit, kiti kad aplamai neatsius nieko, dar kiti - del blogu atsiliepimu internete.

Atsakyti
Kokia ten ta jų savikaina...reiškia jie gerai uždirba, nes alseka nuleidžia daugiau, reiks dar paklausinėt.
Beje , kaip dėl pačių paketų, vieni ima iš sabonio langų kiti iš kažkokio tai stiklo centro, alytuje...
Atsakyti
QUOTE(skautas79 @ 2009 10 11, 22:42)
Kokia ten ta jų savikaina...reiškia jie gerai uždirba, nes alseka nuleidžia daugiau, reiks dar paklausinėt.
Beje , kaip dėl pačių paketų, vieni ima iš sabonio langų kiti iš kažkokio tai stiklo centro, alytuje...

Manau kokybe stiklu paketu daugmaz vienoda, svarbu kad jie gamintu toki, kokio Jums reikia. Dar gerai gamina Vildaiva. svarbu kad 3 stiklu pakete butu oro tarpai po 12min minimum. thumbup.gif
Atsakyti
mes uzsisakeme langus vienoje fimeleje, Gredomas, nors tai maza firmele, taciau langais ir darbo kokybe esame labai patenkinti thumbup.gif Ir kaina labai priimtina mums pasirode mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 10 09, 19:31)

Mes užsisakėm Veka profilį iš

http://www.gipura.lt/

Čia mums draugai prirekomendavo.

Pas juos tikri vokiški langai. Aš labai bijojau Vekos, dėl nuogirdų apie aukščiausią kokybę ir tuo pačiu didelę kainą, bet likau maloniai nustebinta, kad sumokėjome visai ne daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kveta @ 2009 10 12, 16:12)
Mes užsisakėm Veka profilį iš

http://www.gipura.lt/

Čia mums draugai prirekomendavo.

Pas juos tikri vokiški langai. Aš labai bijojau Vekos, dėl nuogirdų apie aukščiausią kokybę ir tuo pačiu didelę kainą, bet likau maloniai nustebinta, kad sumokėjome visai ne daug smile.gif

Vienas is nedaugelio likusiu Veka profilio gamintoju thumbup.gif
Atsakyti