Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 5

QUOTE(alfasz @ 2010 04 03, 07:59)

Labai reikia Jusu komentaro:gavome pasiulyma langams, bet uzkliuvo vitrinu stiklu paketai ir dar kiti neaiskumai:
Vitrina su atidaromomis durimis:
Remas: INOUTIC 5 kameru 71 mm plocio, 73 mm aukscio profilis;
Stiklas: 1x3 stiklu paketas su 2 selektyviniais Sel4+12A+F4+12A+Sel4
1xSel4+12A+F4+10A+Sel6 - stai cia ir neaisku, kodel vienas tarpas 12 o kitas 10, ir stiklu storiai skiriasi? Ir kodel skirtingi (cia mano supratimu) vieno lango paketai? Kas cia ne taip?
Kitas vitrininis langas nedarinejamas:1xSel6+10A+F4+10A+Sel6 - atstumai tarp stiklu tik 10, nors stiklo storis 6- kodel cia taip, ar cia normalu, nors kiek skaiciau, sakete, kad 10 tikrai yra per mazai. Issakykite savo nuomone , kas cia negerai g.gif
Dar vienas punktas Priedai:apacioje ust 730- kas cia per "fruktas", ka jis reiskia?
Atsakyti
Sveikos mergaites,
narsydama pamaciau Jusu komentarus apie langus. Noriu pasisakyti uz Brugman profili. Jau 3 metai pas mane langai sudeti is "tiks langu", na kol kas vaikia puikiai, aisku kad tik neprisigirciau rolleyes.gif Siaip, tuo metu ir kainos buvo ju pakankamai normalios, lyginant su kitomis imonemis ir atliko viska laiku. Zodziu, kol kas esu patenkinta. Bet aisku, geriausiai pasianalizuoti kelias firmas ir paziureti ka gero jos siulo (kainos, kokybe, garantinis ir pan.)...
Sekmes renkantis! mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką galit pasakyti apie REHAU GENEO langus?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 06, 10:07)
Ką galit pasakyti apie REHAU GENEO langus?

Vienas platesniu profiliu rinkoje. Bet ieskant silciausio uz panasia kaina, tai reiketu atkreipti demesi i Veka Alhaline 90 profili. 9cm remo plotis, plienas uzdaro konturo formos reme, apsiltinamoji medziaga reme.

Video jo galima rasti cia:

http://plastikiniail...o-galerija.html

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 04 06, 11:00)
Vienas platesniu profiliu rinkoje.

ačiū. Mane domina rėmo tvirtumas. Kiek žinau jis net ne iš plastiko ir jam nereikalinga metalo armuotė. Ar toks rėmas neišsikraipo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 06 balandžio 2010 - 10:12
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 06, 11:11)
ačiū. Mane domina rėmo tvirtumas. Kiek žinau jis net ne iš plastiko ir jam nereikalinga metalo armuotė. Ar toks rėmas neišsikraipo?

I GENEO dedasmas stiklo pluostas. Nezinau kaip su jo tvirtumo, nesu susidures montaze ir ilgame laike.

Pas Alphaline, kaip ir visuose Veka profiliuose dedamas uzdaro konturo 1.5mm storio plienas, kaip vamdzis. Del tvirtumo cia nuogastaut nereiketu. thumbup.gif

Atsakyti
Rehau GENEO tikras vokiškas produktas, profilis sutvirtintas be metalo, tai visiškai naujas dalykas languose, o paseks jo pėdomis visi ankčiau ar vėliau be abejonės, nes po truputi metalas kaip materija traukiasi iš visur, atgyvenęs dalykas, nes šiai dienai technologijos leidžia pagaminti daug tvirtesnę medžiagą už metalą, kuri be kita to yra ir lengvesnė ir kitomis savybėmis parankesnė. Rehau geneo kaip inovatoriškas profilis, sunku pasakyti ar jis vykęs, mažai laiko patikrinti, esu sudėjęs keleta užsakymų kolkas tik geri atsiliepimai. Jei reiks sąmatėlės PM.

QUOTE(alfasz @ 2010 04 06, 11:00)
Vienas platesniu profiliu rinkoje. Bet ieskant silciausio uz panasia kaina, tai reiketu atkreipti demesi i Veka Alhaline 90 profili. 9cm remo plotis, plienas uzdaro konturo formos reme, apsiltinamoji medziaga reme.

Video jo galima rasti cia:

http://plastikiniail...o-galerija.html

smile.gif

Atsakyti
taip, tai būtų aliuminio arba butilo juosta, tiek mm kad uždengtų lango-angos jungimo siūlę...

QUOTE(sopfi @ 2010 04 02, 19:33)
montuojant langus ar reikalinga deti garui nepralaidzia juosta???kiek mm ji turi but.

Atsakyti
QUOTE(Langininkas @ 2010 04 06, 19:03)
taip, tai būtų aliuminio arba butilo juosta, tiek mm kad uždengtų lango-angos jungimo siūlę...

ji buna ivairaus plocio ir nuo to ir kaina priklauso. Metro kaina gali buti nuo 10 Lt jos. Taigi montazo kv.m kaina gali pabrangti apie 2 kartus. g.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti nuomone, kurie susideje kampinius langus.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2010 04 06, 22:04)
Noreciau suzinoti nuomone, kurie susideje kampinius langus.

Kampinius turite omeny tokius, kur jungiasi 90 laipsniu kampu, pvz stiklinant balkona? g.gif
Atsakyti
Na tokius, kaip cia suprojektuotas. http://www.namuplana...s_Katilius/A008
Atsakyti