QUOTE(Spygliukė @ 2009 10 06, 09:49)
Sveiki tėčiai ir mamos
Noriu Jums pasiūlyti 2 Faugos langus (mums sumaišė spalvas):
Sistema: "Fauga prestige" 6 kamerų, 3 tarpinių, 76 mm pločio profilis
Spalva: balta(vidus)/riešutas(išorė)
Rėmas 71 mm
Varčia 84 mm
Stiklas: 2x3 stiklų paketas su 2 selektyviniais stiklais
Apkaustai: 1x atidaromas (d) - atverčiamas su mikroventiliacija
Išmatavimai: 1684(plotis) x 720 ir 1678,5(plotis) x 720
Mes Kaune
Per AŽ bus greičiau
Va cia tai nesupratau, jei jau jums sumaise spalvas, tai kam tuos langus emete. As uzsisakiau riesuto spalvos langus is abieju pusiu, tai man atveze balta - tai taip isiutau, nes lango verkiant reikia, pralaukiau 3 savaites, tai isiutus tiem meistram pasakiau, kad tegul skambina direktoriui ir pasako, kad ta langa i sikna susikisa..Paskiau pati skambinau direktoriui, nes galvojau is isiutimo man sirdis sustos.Tai dabar dar dvi savaites laukiu... Gal su paauksuotais remais atves, nezinau...
PATARIMAS VISIEMS: SKAITYKIT ATIDZIAI SUTARTI, YPAC TERMINUS.IR DELSPINIGIUS NORMALIUS KAD NURODYTU.
Paskaiciavau, kad man langa atves tada, kai jau lauke pranasauja kad bus -16. Tai prie tokios temperaturos langu niekas nededa.....
Nezinau, net kaip pasielgt..gal kai atves jau mano langa, sakyt, kad pasiimkit tuos susiktus 200 lt. (avansas) ir veskites ta langa kur norit...Siaubingai suoykus esu, o direktoriui viskas tik juokinga atrodo..."kas nedirba - tas neklysta".....Jo, o kad pas mane meistrai uzsakyti, atsaukti, tai jie pofik...aisku, pati kalta..Kita karta firma atsakingiau rinksiuosi...
Papildyta:
QUOTE(giedruze @ 2009 11 21, 09:04)
sveiki gal zinot kur kaune nebrangiai daro langus?
Su tais "nebrangiai" buk atsargi..Geriau jau rinkis patikima firma...nes tos visos kitos "firmeles", kur nebrangiai daro - bankroto atveju uzsip... jei kas negerai langui bus...ar blogai ides...