sos gelbėkit ,pakeičiau antivirusinę ir nusprendžiau pasikeisti skypės versiją ,tai dabar nebeleidžia susiinstaliuoti skypės rašo ,kad nebuvo įdiegta ir trūksta diske vietos ,nors jos ten sočiai arba rašo diegiama ,bet taip ir kabo ,,,,,, ką daryt???????????????
Laba diena, gal galit patart ka daryti, vakar parsisiunciau smile`us kuriuos galeciau naudoti, ir bandydama ideti i SM, nzn kas atsitiko, man lb. padidejo ekrano vaisdas, ir nezinau kaip atstatyt atgal..;( kitose svetainese normaliai viskas, tik SM - ne;( is anksto dekoju
Rasiau i dar viena tema, bet ir cia gal galiu kreiptis... Vaikas istryne E ir G diskus. Isjunginejo grotuva ir paspaude desiniu klavisu saugu isjungima ir ate. Gal zinote kaip atstatyti ir is kur juos sugrazinti?
Įdėjau į kompiuterį mokomąjį anglų kalbos diską, ir po kelių minučių išgirdau garsų trenksmą. CD diskas suskilo į smulkius šipulius. Iškrapštėm visas detales, tačiau vistiek disko paleidėjęs įdėjus diską dirba ne labai ,,švariai". Gal kam nors taip buvo atsitikę ar žinot kodėl taip įvyko?
Įdėjau į kompiuterį mokomąjį anglų kalbos diską, ir po kelių minučių išgirdau garsų trenksmą. CD diskas suskilo į smulkius šipulius. Iškrapštėm visas detales, tačiau vistiek disko paleidėjęs įdėjus diską dirba ne labai ,,švariai". Gal kam nors taip buvo atsitikę ar žinot kodėl taip įvyko?
VAriantas retas, tačiau pasitaikantis. CD papuolė jau pažeistas arba nelabai kokybiškas. Greičiausia teks keisti cd/dvd įrenginį, galimas variantas kad sprogdamas cd pažeidė mechaniką.
Nežinau kas kompui darosi... Viskas prasidėjo prieš kelias savaites. Vos tik kompui viską užkrovus, įvedus slaptažodį ir įėjus į destopą, kurį laiką rodo viską kas ant jo ( kol dar viskas iki galo neužsikrovę), bet vėliau nieko neberodo, tik juodas fonas ir ant jo kažkokios lentelės, kurios siūlo įsigyti antivirusinę. Tą juostą kur Start'as ir pan. rodo normaliai ir pats kompas dirba gan padoriai, bet pvz. praėjus kokiai valandai po dirbimo su kompu ir užsimanius atsidaryt, kokią programa tarkim Point'ą man jo nebeatidaro (tiksliau atidaro, bet man jo nerodo), nors atidaro My computer ir pan. aplankus, bet didžiosios dalies programų - ne. Gal kas žino kas čia galėtų būt? Ar įmanoma "pataisyt" visus šiuos nesklandumus, ar teks kviest kompiuteristus?
Man vakar kazkokia nesamone ivyko. Dingo namie elektra kokiai sekundei, kompas aisku issijunge. Po kurio laiko ijungus vat kokie pakitimai - piktogramos didziules, kai kuriu buvusiu is vis ant ekrano neber, aplankalu buvusiu taip pat neber, viskas pakeite savo buvimo vieta. Jei noriu pasileist kokia programa pvz skype ar mozilla, tai kiekviena kart ijungus kompiuteri turiu viska is naujo susikonfiguruot, susiinstaliuot, susimazint piktogramas, kad taip akies nereztu. Adresyne nieko neber - tuscia. Gal dar galima butu ka padaryt? Ar man jau pradet ieskot kokio speco?
Man vakar kazkokia nesamone ivyko. Dingo namie elektra kokiai sekundei, kompas aisku issijunge. Po kurio laiko ijungus vat kokie pakitimai - piktogramos didziules, kai kuriu buvusiu is vis ant ekrano neber, aplankalu buvusiu taip pat neber, viskas pakeite savo buvimo vieta. Jei noriu pasileist kokia programa pvz skype ar mozilla, tai kiekviena kart ijungus kompiuteri turiu viska is naujo susikonfiguruot, susiinstaliuot, susimazint piktogramas, kad taip akies nereztu. Adresyne nieko neber - tuscia. Gal dar galima butu ka padaryt? Ar man jau pradet ieskot kokio speco?