Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

[quote=Apus,2009 12 20, 21:58]
ir kur tas run pasislepe? g.gif blush2.gif

ATSIRADO lotuliukas.gif nu ir ka as be jusu visu daryciau thumbup.gif
aciukas asas123
Atsakyti
Prašau patarimo 4u.gif , gal kam taip buvo - kompiuteris nešiojamas, jungiant visai nepasileidžia programos, ekranas juodas , girdisi tik ūžimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOVITA A.: 21 gruodžio 2009 - 13:11
QUOTE(volungele @ 2009 11 17, 18:58)
Sveiki man skubiai reikia pagalbos help.gif  help.gif
Mano išnyko parankiniai,atgal pirmyn ir kt. ženkliukai.Ką daryti?Dabar parankinai yra tik kur Failas Redagvimas ir kt. juostoje.O rodyklės Atgal ir Pirmyn išnyko.Labai prašau padėti ax.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Va, ir man taip atsitiko, kaip padaryti, kad vėl būtų tos žalios rodyklės pirmyn - atgal g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 12 21, 15:25)
Va, ir man taip atsitiko, kaip padaryti, kad vėl būtų tos žalios rodyklės pirmyn - atgal g.gif  4u.gif
jau susiradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2009 12 21, 11:11)
Prašau patarimo  4u.gif , gal kam taip buvo - kompiuteris nešiojamas, jungiant visai nepasileidžia programos, ekranas juodas , girdisi tik ūžimas  unsure.gif

nieko gero, nesk taisyti. Ir nejunginek Mano pc taip pat sugedo - ta pati priezastis, jei neklystu problema - motinine plokste g.gif
Atsakyti
sveiki, kaip atidaryti failus VIDEO _RM. BUP, VIDEO_RM.DAT arba arba tokie pat tik vietoj RM TS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 22 gruodžio 2009 - 15:08
Mūsų laptopas unsure.gif labai ryškiai švietė ekranas, tai pareguliavom doh.gif pareguliavau taip: dešiniu ant dekstopo, graphics properties, color corections doh.gif
dabar taip išsireguliavo kad visai neina dirbt kompu... niekaip neatreguliuoju, gal patartumėt ką daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 12 22, 16:02)
Mūsų laptopas unsure.gif labai ryškiai švietė ekranas, tai pareguliavom doh.gif pareguliavau taip: dešiniu ant dekstopo, graphics properties, color corections doh.gif
dabar taip išsireguliavo kad visai neina dirbt kompu... niekaip neatreguliuoju, gal patartumėt ką daryt doh.gif

žmonės na patarkit ką nors angel_sadangel.gif
Atsakyti
Ar turit kas nors Power dvd 9 rakta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 12 22, 18:25)
Ar turit kas nors Power dvd 9 rakta?  blush2.gif

Supermama.lt forume netoleruojamas nelegalios programinės įrangos/licenzijų kodų platinimas.
Naudodami nelegalią programinę įrangą nusižengiate LR įstatymams.
Temos ir komentarai, kuriuose platinama nelegali programinė įranga, pažeidžiamos autorinės teisės, dalijamasi programų apsaugos kodų įlaužimo priemonėmis bus ištrinti, o dalyviams skiriamos nuobaudos.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 12 22, 20:49)
Supermama.lt forume netoleruojamas nelegalios programinės įrangos/licenzijų kodų platinimas.
Naudodami nelegalią programinę įrangą nusižengiate LR įstatymams.
Temos ir komentarai, kuriuose platinama nelegali programinė įranga, pažeidžiamos autorinės teisės, dalijamasi programų apsaugos kodų įlaužimo priemonėmis bus ištrinti, o dalyviams skiriamos nuobaudos.

Atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Daug kam gal bus juokinga, bet ne kartą susidūriau su tokia problema: dukra bežaisdama paspaudžia klaviatūroj "Sleep" mygtuką, kompas "užmiega", o kaip jį prižadinti? Logiškai mąstant, turėtų būt kažkoks mygtukas "Wake up" ar pan., bet nieko panašaus klaviatūroj nerandu. Gal yra kokia klavišų kombinacija? Ačiū.
Atsakyti