Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

Kokie trumpieji mygtukai kalbai kompe pakeist? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 12 17, 22:04)
Kokie trumpieji mygtukai kalbai kompe pakeist?  blush2.gif

Alt+Shift, jei nenustatyta kitaip.
Atsakyti
Nepasikeicia, as is vis nerandu kalbos keitimo mygtuko, man naujam kompe Widausus 7 inmete............ tai nieko nerandu blush2.gif
Daugiau jokiu minciu neturi?
SUSITVARKIAU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 17 gruodžio 2009 - 21:46
Padekit!Ijungiu kompiuteri,o po kiek laiko viskas uzsiblokuoja,negaliu nieko padaryt,jokios programos neatsidaro verysad.gif Ka daryt? doh.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti ką pridirbau,kažką netyčia suspaudinėjau ir dabar visos ant darbalaukio esančios ikonos yra pažymėtos,kaip man nuimt tą žymėjimą g.gif
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skintė @ 2009 12 18, 19:49)
Gal galite pasakyti ką pridirbau,kažką netyčia suspaudinėjau ir dabar visos ant darbalaukio esančios ikonos yra pažymėtos,kaip man nuimt tą žymėjimą  g.gif
Ačiū už atsakymą  4u.gif

Ačiū jau nebereikia pagalbos,susitvarkiau pati didis.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 15, 18:40)
Jau norėjau pradėt atsakymą,

pastebėjau daržai pradedi bet niekaip baigt negali biggrin.gif tai jau problema unsure.gif

o šiaip pvz jei jau atėjai į moteriška kolektyvą tai ir elkis pagarbiau bei rinkis toną dauguma už tave čia vyresniu yra .

QUOTE(marka100 @ 2009 12 15, 19:30)
Settle koks cia zodis "Tamista"?

tai reiškia jis Jūs labai gerbia ir yra nuolankus Jums , bei žemai lenkiasi taip žemai kad atsitrenkia kakta į grindis wub.gif
QUOTE(Apus @ 2009 12 17, 21:13)
daugiau minčių neturi?

aišku turi , taip taip tu atspėjai keist windows į Linuxą bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 19 gruodžio 2009 - 00:04
o šiaip pvz jei jau atėjai į  moteriška kolektyvą tai ir elkis pagarbiau bei rinkis toną dauguma už tave čia vyresniu yra .

Gerbiama senesne už mane moterie, pasirenku toną priklausomai nuo to, ar žmogus to vertas. Jeigu jūs su manim nenorit kalbėt kaip su žmogum, aš pasilieku tą pačią teisę.

Ir jeigu jau aš jaunas ir durnas, tai kodėl tamistelė nusileidžia iki mano lygio ir pradeda ginčytis?

Viskas, baigiam šitas durnas kalbas.
Atsakyti
Settle ar gali paziuret mano problemeles temoj apie eMule(mano atveju del zMule),buciau dekinga,tik nesakyk vel del Linux gerai mirksiukas.gif biggrin.gif
Ji man kelinta karta jau durniuoja,bet muzikai siust ji pan patinka,bandziau DC++,pagal tavo paaiskinimus,bet nieko man nesigavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 12 19, 12:44)
Settle ar gali paziuret mano problemeles temoj apie eMule(mano atveju del zMule),buciau dekinga,tik nesakyk vel del Linux gerai mirksiukas.gif  biggrin.gif
Ji  man kelinta karta jau durniuoja,bet muzikai siust ji pan patinka,bandziau DC++,pagal tavo paaiskinimus,bet nieko man nesigavo g.gif

Žiūrėjau, niekad rimtai nenaudojau nei eMule nei zMule, tai nelabai gali ką pasakyt. Naudoju tik torrent, jei juose nerandu, tada ieškau su DC++.
Turiu dabar susiinstaliavęs aMule, įsijungiau, susitvarkiau nustatymus, bet pamačiau, kad nieko doro iš jo. Atgyvena.
O problemos reiktų tikriausiai ieškoti tarp serverių. Geriau klausk pačių zebrininkų, tegu jie ir paaiškina, kodėl jų programos grybą pjauna smile.gif

O apie Linux nėra čia ką kalbėti, nepadės jie šiuo klausimu.
Atsakyti
zMule naudoju muzikai siust greita ir daug ieskot nereikia,kaip manai ar padetu jeigu per naujo as ja instaliuociau?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 12 19, 13:30)
zMule naudoju muzikai siust greita ir daug ieskot nereikia,kaip manai ar padetu jeigu per naujo as ja instaliuociau?

Aš gi tau sakau, kad nesinaudoju tais tinklais, nežinau smile.gif
Perinstaliuok ir pamatysi smile.gif
Atsakyti