Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(Lera @ 2009 12 12, 19:56)
teisingai tu sakai , ne taip paaiškinau , taip jei bendrauju skype ir kas nors atsiunčia failą , tada pradeda streikuot kompe kalba , bet tik jei pakeliu skypo langą visur kitus įtakos jokios , o va skype pora žodžių parašai , tada nuleidi langą vėl pakeli rašai o žiūri visokie taškiukai kabliukai nes kalba automatiškai pasikeitę  blink.gif nieko panašaus dar niekada nebuvo , tad neįsivaizduoju kaip čia kas susiję , suprantu problema aukšto pilotažo bet vis dėl to gal kas nors turės patarimą?
Papildyta:

levesnio dalyko dar neteko sutikt  doh.gif

Žinai, jau beveik galvojau atsakyt į pirmą klausimą, bet pamačiau antrą dalį ir noras praėjo.
Niekas tamstos nuomonės apie Linux berods neklausė, juolab neargumentuotos. Jei jau sakai, kad niekam tikę, tai paaiškink kodėl, su faktais.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 12, 19:21)
Žinai, jau beveik galvojau atsakyt į pirmą klausimą, bet pamačiau antrą dalį ir noras praėjo.

Žinai tamsta per daug susireikšminęs , na ne vienintelis čia esi jau , gali neatsakyt tikiu atsiras kas tikrai žinos ir mokės paaiškint ir be tavęs smile.gif

Po keliu dienų galėsiu ir tau papasakot kas per problemą buvo ir kaip ją išsprendėm .

P.S tu ir nežinai kodėl taip būna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 12, 23:45)
Žinai tamsta per daug susireikšminęs , na ne vienintelis čia esi jau , gali neatsakyt tikiu atsiras kas tikrai žinos ir mokės paaiškint ir be tavęs smile.gif

Po keliu dienų galėsiu ir tau papasakot kas per problemą buvo ir kaip ją išsprendėm .

P.S tu ir nežinai kodėl taip būna  tongue.gif

Niekad nebuvau susireikšminęs, bet man patinka pažiūrėt kai kurių moteriškių reakcijas, kai ką nors prieš jas pasakai. Paprastai supuola kaip maitvanagiai lotuliukas.gif
Na, bet tarkim, aš susireikšminęs, jei jau tau taip labiau patinka. Kaip sako, duok moteriškėm kelią (ar kažkaip panašiai).

Taip, atsiras ir be manęs, kas atsakys. Bet kai kurios personos savo elgesiu nuolat mažina tokių geranoriškai nusiteikusių žmonių skaičių.

Ir taip, aš tiksliai nežinau to problemos sprendimo, bet nujaučiu, kaip tai padaryti.

Ir tamsta vis dar neargumentavot, kuo tie Linuxai „tokie lievi“. Iš to sprendžiu, kad esat internetinis trolis (žmogus, kuris tiesiog ateina į žmonių susibūrimo vietą, parašo kas papuola be argumentų arba siekia supykdyti kitus žmones, arba bent jau sutrukdyti kitų žmonių bendravimą). Įrodykit, kad taip nėra, ir argumentuokit savo nuomonę.
Atsakyti
Settle, būk malonus ir nepamiršk, kam ši tema yra sukurta. Arba sukurkim atskira temą Linux prieš Windows, prieš Mac ir kt. OS...
Mes nebandom tau įrodyti kodėl Linux yra gerai ar blogai. Dėl skonio nesiginčykim.
Gaila, kad tu čia įžeidinėji kitus žmones, vadini tik tau suprantamomis sąvokomis. Kažkaip nesinori įrodinėti, ko tau neįrodysi. Jei nori parduoti, neatgrasink iš vis smile.gif

Ir jei jau atėjai čia pagelbėti ir susigaudyti, tai gal tada ir išlikim geranoriškais ir draugiškais.
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2009 12 12, 17:41)
ijungus kompa ismeta toki uzrasa:
a problem has been detected and windows has been shut dovn to prevent damage to yuo computer, rdiver corrupted MMPOOL.
if problems continue, disable or remove any newly istalled hardware or software. disable bios memory options such as caching or shadowing.

ko jis cia is mANES niri, as ji vel isjungiu ir ijungiu tada antrakart nemeta...

aciu kas paaiskins ka daryt

Gitale, o čia parašyta, kad tu kažkokią programą instaliuoji ir Windows su ja nepasileidžia. Bent jau man taip buvo, kai WIN7 instaliavo ir sumetėm Kaspersky antivirusinės seną versiją - perkrovus kompą taip ir atsitiko... kaip čia tu ir parašei. Išinstaliavo patys win ir viskas puikiai veikė.

Arba jei jokios programos neinstaliuoji, tai reiktų išjungti BIOS cach funkcija.

O jei iš vis žalias miškas, parašyk man į AŽ savo tel. smile.gif
Atsakyti
1. Va, maitvanagiai jau puola lotuliukas.gif

Settle, būk malonus ir nepamiršk, kam ši tema yra sukurta

Tema sukurta kompiuterio problemoms spręsti, o 90% problemų išspręstų Linux įrašymas, taigi rašau „į temą“.

Arba sukurkim atskira temą Linux prieš Windows, prieš Mac ir kt. OS...

Sukurkit temą ne kažkas prieš kažką, o būtent Linux ir nieko daugiau, ir užkelkit į viršų. Aš net nebandau kurt, nes dėl kvailos šio forumo sistemos mano temos taip ir neišvysta dienos šviesos (nors tik kartą ir tebandžiau kurt).
Tai va, kai sukursit temą Linuxams, galėsiu aš ten ir persikelt.

Mes nebandom tau įrodyti kodėl Linux yra gerai ar blogai. Dėl skonio nesiginčykim.

Buvo parašytas teiginys, kad „Linux lievi“, aš tik laukiu argumentų ir viskas, baigsim šią diskusiją.

Gaila, kad tu čia įžeidinėji kitus žmones, vadini tik tau suprantamomis sąvokomis. Kažkaip nesinori įrodinėti, ko tau neįrodysi. Jei nori parduoti, neatgrasink iš vis

Koks susireikšminimas, niekas čia nieko neįžeidinėja, tik kai kurios moteriškės taip įsivaizduoja, nes (kaip jos pačios sako) yra susireikšminusios.

Ir jei jau atėjai čia pagelbėti ir susigaudyti, tai gal tada ir išlikim geranoriškais ir draugiškais.

Galėtumėm, jei kai kurios moteriškės neisterikuotų dėl kiekvieno žodžio.

Gerai, gerbiamosios, čia tikriausiai aš jus vėl baisiausiai įžeidžiau per visas puses. Taigi duosiu jums kelią, pavaidinkit įsižeidusias ir supulkit ant manęs. Aš tuo tarpu patylėsiu ir paskaitysiu, ką linksmo parašysit.

Beje, laukiu temos, skirtos Linux ir joje laukiu argumentų, kodėl „Linux lievi“, ačiū už dėmesį.
Atsakyti
Laba,

ko is manes nori sistema ispejant siuo irasu lenteleje su kryziuku raudonama skrytulyje?

"Runtime Error!

ProgramC:/ ………Livupdt.exe

This application has requested the Runtime o terminate it in an unusual way.
Please contact the application`s support team for more information."

Programa is programu sarasu lyg ir istryniau g.gif

Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 12 13, 13:50)
Laba,

ko is manes nori sistema ispejant siuo irasu lenteleje su kryziuku raudonama skrytulyje?

"Runtime Error!

ProgramC:/ ………Livupdt.exe

This application has requested the Runtime o terminate it in an unusual way.
Please contact the application`s support team for more information."

Programa is programu sarasu lyg ir istryniau  g.gif

Labai aciu.

Ką turi omeny „programų sąrašai“?
Jei čia kraunantis kompiuteriui išmeta, tai star>run>msconfig>startup ir nuimk nuo jos varnelę.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 13, 13:33)
Ką turi omeny „programų sąrašai“?
Jei čia kraunantis kompiuteriui išmeta, tai star>run>msconfig>startup ir nuimk nuo jos varnelę.

Mano kompiuteris> prideti arba salinti programas.

lentele issoka ne is kart pasikrovus kompui. po tam tikro laiko...

pas mane LT visas beveik visas meniu. neatkapstau "run....." kurioje vietoje?

o siaip susizvejojau nemaza elektronine biblioteka technine literaturos ru kalba. bet tam kad jas paprasciau skaityt, reikejo susiinstaliuot programele DjVu formatu.
po tos instaliacijos, kompas labai pradejo strigt. reikedavo po kelis kart perrkraut. vargo vakariene. neapsikentusi istryniau.
bet va labai gaila. nes toje bibliotekoje technines info labai daug ir svarbiausiai kad specializuotos, kur pas mus nera.
tai aba nevykusia versija susiinstaiavau, arba kazkaip ir kazka netaip padariau. nzn.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 12 13, 14:51)
Mano kompiuteris> prideti arba salinti programas.

lentele issoka ne is kart pasikrovus kompui. po tam tikro laiko...

pas mane LT visas beveik visas meniu. neatkapstau "run....." kurioje vietoje?

o siaip susizvejojau nemaza elektronine biblioteka technine literaturos ru kalba. bet tam kad jas paprasciau skaityt, reikejo susiinstaliuot programele DjVu formatu.
po tos instaliacijos, kompas labai pradejo strigt. reikedavo po kelis kart perrkraut. vargo vakariene. neapsikentusi istryniau.
bet va labai gaila. nes toje bibliotekoje technines info labai daug ir svarbiausiai kad specializuotos, kur pas mus nera.
tai aba nevykusia versija susiinstaiavau, arba kazkaip ir kazka netaip padariau. nzn.

Negerai yra naudot lietuviškus Windows, padėjėjų sunku rast biggrin.gif
Win+R paspaudi, įvedi msconfig , spaudi enter, tada reikia startup - neįsivaizduoju kaip vadintis gali, toks sąrašas programų, kurios paleidžiamos startuojant kompiuteriui. Ir ten turėtų būt kažkas panašaus į metamą klaidą.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 13, 13:56)
Negerai yra naudot lietuviškus Windows, padėjėjų sunku rast biggrin.gif
Win+R paspaudi, įvedi msconfig , spaudi enter, tada reikia startup - neįsivaizduoju kaip vadintis gali, toks sąrašas programų, kurios paleidžiamos startuojant kompiuteriui. Ir ten turėtų būt kažkas panašaus į metamą klaidą.

viska radau notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
gal zinote,ar imanoma windous7 nustatyti kur nors,kad atidarinetu internete langus tame paciame lange,o ne simta atskiru apacioje primetytu,kai kuriuos atidaro tam paciam,bet dazniausiai primeto ju man bet kiek,kad jau nei nesigaudai kur kas kas yra g.gif
Atsakyti
tiesa,kaip galeciau nustatyti,kad galeciau as buti administratorius windous7,nes norint kad automatiskai pasileistu kazkokia programa meta lentele,kad as nesu administratorius,gal zinot ka daryti?
Atsakyti