Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(settle @ 2009 12 12, 15:05)
Jutiklinio kilimėlio tvarkyklių trūksta, kaip pasakytų kalbininkai.

o kaip man jas gauti,ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2009 12 12, 15:08)
o kaip man jas gauti,ka daryti?

O iš kur man žinot, liepk tam kompiuterio tvarkytojui pabaigt darbą iki galo arba naudok Linux.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 12, 15:10)
O iš kur man žinot, liepk tam kompiuterio tvarkytojui pabaigt darbą iki galo arba naudok Linux.

o is neto kazin ju negaleciau parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2009 12 12, 15:19)
o is neto kazin ju negaleciau parsisiusti?

Iš nešiojamojo kompiuterio gamintojo interneto puslapio.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 12, 15:51)
Iš nešiojamojo kompiuterio gamintojo interneto puslapio.

o kaip tai galetu vadintis anglu k?
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2009 12 12, 15:58)
o kaip tai galetu vadintis anglu k?

touchpad driver
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 12, 16:07)
touchpad driver

o kur juos issaugoti reikia?
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2009 12 12, 16:11)
o kur juos issaugoti reikia?

Instaliuoti, o ne išsaugoti.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 12, 16:15)
Instaliuoti, o ne išsaugoti.

man rase ar atidaryti ar issaugoti,tai issaugojau,bet nzn ka ten db paleisti kazka bandziau bet neleido
Atsakyti
jega!!!!jau viskas ok,labai aciu uz info thumbup.gif tada dar paklausiu klausimelio blush2.gif parsisiunciau samsung battery manager,bet kiekviena karta ijungus reik is naujo paleisti per cSetup,kad veiktu,kodel nepasileidzia iskart pati programele?
Atsakyti
ijungus kompa ismeta toki uzrasa:
a problem has been detected and windows has been shut dovn to prevent damage to yuo computer, rdiver corrupted MMPOOL.
if problems continue, disable or remove any newly istalled hardware or software. disable bios memory options such as caching or shadowing.

ko jis cia is mANES niri, as ji vel isjungiu ir ijungiu tada antrakart nemeta...

aciu kas paaiskins ka daryt
Atsakyti
QUOTE(Filomena S @ 2009 12 11, 22:22)
Lera, o kaip Skype programoje pasikeičia kalba, ar tiesiog tavo kompiuteryje (dešinėje apačioje)..
Jei Skype - gal tiesiog išinstaliuok ir iš naujo pabandyk... Tikrai negirdėti nematyti dalykai smile.gif

teisingai tu sakai , ne taip paaiškinau , taip jei bendrauju skype ir kas nors atsiunčia failą , tada pradeda streikuot kompe kalba , bet tik jei pakeliu skypo langą visur kitus įtakos jokios , o va skype pora žodžių parašai , tada nuleidi langą vėl pakeli rašai o žiūri visokie taškiukai kabliukai nes kalba automatiškai pasikeitę blink.gif nieko panašaus dar niekada nebuvo , tad neįsivaizduoju kaip čia kas susiję , suprantu problema aukšto pilotažo bet vis dėl to gal kas nors turės patarimą?
Papildyta:
QUOTE(settle @ 2009 12 12, 14:10)
o arba naudok Linux.

levesnio dalyko dar neteko sutikt doh.gif
Atsakyti