Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(Padėjėjas @ 2009 09 30, 13:10)
Nu gal mano klaida, jog nepasakiau, kad būtų būtinai prijungtas, kai darysite Screen Shot. Ir padarykite jį Būtinai didelį, kad aiškiai matytųsi kas parašyta.

PrinScreen'as is disk management atrodo niekuo nepasikeite...nors ir pajungtas Verbatimas unsure.gif
user posted image

Ir kaip dabar isdidinti ta printscreena blush2.gif kur ir kaip galiu isdidint. Nes Prinshot'inu pilnai isskleista normalu puslapi ir i pointa iklijuoju normaliai. Cia gal photbucketas paduoda tik toki dydi g.gif o kur Paint'e galima kazka pareguliuoti... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 09 30, 12:38)
Vis tiek matomas mažas. Jūs arba sumažinote kompiuteryje, arba įkeldama į photobucket.

unsure.gif Aga, vistiek matomas mazas unsure.gif hm... kas dar galetu buti jeigu nemazinau nei kompiuteryje, nei ikeldama i photobucketa... o photobuckete galiu dar pamazinti...o didinant tik dar labiau pasidaro neisku/isplauke viskas... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jolanta*: 30 rugsėjo 2009 - 15:37
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 09 30, 14:42)
Pats dabar neturiu nero savo kompiutery, bet beveik esu įsitikinęs, kad per options turėtumėt rasti Burn Speed nustatymus.

Kita vertus, tokio nusattymo gali nebūti, nes Nero nustato galimus įrašymo greičius tik išanalizavęs įdėtą diską. Išbandžiau nemokamą Nero StartSmart Essentials, tai jame prie options yra greičio nustatymas, tačiau tik toks pasirinkimas: Automatic, Minimal, Safe Mode ir Maximum.

Kokia pas jus nero versija?

nu 9 g.gif reikalas tame,kad kai nupirkom kompa buvo berods 7 gal nero nebuvo su ja jokiu bedu.nu buvo,bet netokios kaip dabar.nu po kokiu geru metu perinstaliavo kompiuteri ir idejo nero.kokia tada nepamenu blush2.gif o dabar vakar vel parsinesiau po instaliavimo taigi radau,kad 9.tiek po pirmo tiek po 2 instaliavimo norint peerasyti diska reikia man sumazinti greiti.mazinti greiti man parekomendavote jus g.gif galvoju kame yra reikalas,kad reikia mazinti tuos greicius g.gif gal cia kalti diskai g.gif nes kai paskutini karta pirkau 2 pakuotes acmes disku ir islindo tas reikaliukas.nors buvau sugadinusi ir ne acmes diska g.gif tai gal tada reikalas ne diskuos,bet kur tada g.gif dabar kompa nesem perinstaliuot nes praejus po ijungimo kokiom 10 min.kompiuteris nebeskaitydavo jokiu cd.is pradziu kaito.pravale dulkes tada kaist nustojo,bet sutriko garsas ir nebeskaite jokiu disku.ir aisku kopijuot nebeejo.jei spedavai kazka padaryti per 10 min nuo ijungimo tada gerai,o jei ne.....
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 09 30, 18:13)
nu 9 g.gif reikalas tame,kad kai nupirkom kompa buvo berods 7 gal nero nebuvo su ja jokiu bedu.nu buvo,bet netokios kaip dabar.nu po kokiu geru metu perinstaliavo kompiuteri ir idejo nero.kokia tada nepamenu blush2.gif o dabar vakar vel parsinesiau po instaliavimo taigi radau,kad 9.tiek po pirmo tiek po 2 instaliavimo norint peerasyti diska reikia man sumazinti greiti.mazinti greiti man parekomendavote jus g.gif galvoju kame yra reikalas,kad reikia mazinti tuos greicius g.gif gal cia kalti diskai g.gif nes kai paskutini karta pirkau 2 pakuotes acmes disku ir islindo tas reikaliukas.nors buvau sugadinusi ir ne acmes diska g.gif tai gal tada reikalas ne diskuos,bet kur tada g.gif dabar kompa nesem perinstaliuot nes praejus po ijungimo kokiom 10 min.kompiuteris nebeskaitydavo jokiu cd.is pradziu kaito.pravale dulkes tada kaist nustojo,bet sutriko garsas ir nebeskaite jokiu disku.ir aisku kopijuot nebeejo.jei spedavai kazka padaryti per 10 min nuo ijungimo tada gerai,o jei ne.....

ir dar ka reiskia:burn multisession anyway ir burn multisession without?
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 09 30, 20:09)
ir dar ka reiskia:burn multisession anyway ir burn multisession without?

Multisession - tai galimybe neuzbaigti failu irasinejimo, t.y. veliau galesite dar irasyti, jei CD/DVD dar yra laisvos vietos.

Jei pasirinksite burn multisession without - tai jau daugiau nebegalesite irasyti papildomai, nor jei ir butu laisvos vietos diske.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 30 rugsėjo 2009 - 19:48
QUOTE(maiklas @ 2009 09 30, 21:47)
Multisession - tai galimybe neuzbaigti failu irasinejimo, t.y. veliau galesite dar irasyti, jei CD/DVD dar yra laisvos vietos.

Jei pasirinksite burn multisession without - tai jau daugiau nebegalesite irasyti papildomai, nor jei ir butu laisvos vietos diske.

ta prasme irasau i diska .o paskui po kurio laiko darasau dar g.gif o kaip elgtis jei bandysiu darasyti.kaip iprastai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolanta* @ 2009 09 30, 16:29)
PrinScreen'as  is disk management atrodo niekuo nepasikeite...nors ir pajungtas Verbatimas 

Jei jis ten neatsiranda, vadinas kompiuteris jo neaptinka. Reikia meistro kuris apžiūrėjęs ir pratestavęs papildomai įvertintų, ar pats įrenginys sugedo ar dar kur nors bėda.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 09 30, 21:10)
ta prasme irasau i diska .o paskui po kurio laiko darasau dar g.gif o kaip elgtis jei bandysiu darasyti.kaip iprastai g.gif

Tiksliai žingsnių neatsimenu, tačiau vieną kartą pabandžius manau aišku pasidarys.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 30, 13:09)
į tave į diena po kelis kartu kreipiasi dėl atsiradusio juodo kvadrato?  blink.gif  nieko sau , nes kiek man teko kreiptis visi akis išpute žiūrėjo ir nesuprato nuo ko čia taip būna ..

bet kaip matai Padėjėjas žinojo kaip padėt ir padėjo  mirksiukas.gif

Jei tamsta būtumėt atidžiau skaičius atsakymą, būtumėt pastebėjus, kad atsakymą rašiau ne tamstai vienai.
Atsakyti
pagelbėkit, ištryniau svarbu darbą (video),negaliu atstatyti istrinto video, bandžiau atstatyti sistemą pagal data ir laiką,deja nieko nepavyko, bandziau per Search, suranda bet TMP formatu kurio kompiuteris neatidaro, bandziau ir per Recuva programele, velgi randa tik TMP formatą, gal aš ką ne taip darau, o gal jau galas mano video cry.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
gal kas zinote kaip pakeisti failo tipa is docx file i paprasta doc kad atidarytu su word, nes to failo su docx neatidaro, jeigu supratote apie ka as cia parasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(asera @ 2009 10 02, 19:32)
Sveiki  smile.gif
gal kas zinote kaip pakeisti failo tipa is docx file i paprasta doc kad atidarytu su word, nes to failo su docx neatidaro, jeigu supratote apie ka as cia  parasiau g.gif

http://openoffice.bo...p;version=3.1.0
arba
http://www.failai.lt...nverter.rar.htm

Keist jo į nieką nereikia, normalūs offisai atidaro tą failą be problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 02 spalio 2009 - 18:52
Na kažin ar visi ofisai sugeba suvirškinti 2007 metų docx failiukus. Geriausia išsaugojan tasirinkti kad įrašytu kaip doc 2000/2003 failą.
Atsakyti