Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(miegutis @ 2009 12 11, 00:17)
o kur tai nusistato ,gal galima smulkiau :4u:

A) Įrašinėji failus (burn data) - megabaitai
B) Pasirenki muzikos disko įrašymą (burn audio cd) - minutės

Paprastai įrašinėji kaip paprastus failus, jei nepasirenki, kad įrašinėsi audio cd, tai ir nekreipk į tas minutes dėmesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 10 gruodžio 2009 - 23:25
Gal kas zino, kaip nesiojamame kompe ijungti print - screen funkcija. Isbandziau visokius variantus - neveikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2009 12 11, 12:36)
Gal kas zino, kaip nesiojamame kompe ijungti print - screen funkcija. Isbandziau visokius variantus - neveikia  verysad.gif

Gal paspaust Fn mygtuką? Gal Shift? Gal dar ką? Ką mes žinom, kai nematon klaviatūros, nežinom, kokia operacinė ir pan.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 11, 11:40)
Gal paspaust Fn mygtuką? Gal Shift? Gal dar ką? Ką mes žinom, kai nematon klaviatūros, nežinom, kokia operacinė ir pan.

Operacine sistema Windows XP, kompas HP Compaq 6720s.
Print screen ant insert klaviso uzrasytas
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2009 12 11, 13:15)
Operacine sistema Windows XP, kompas HP Compaq 6720s.
Print screen ant insert klaviso uzrasytas

Tai ar bandei Fn+PrtScr arba kokias kombinacijas su Shift? Nerandu normalaus dydžio tavo klaviatūros nuotraukos googlėje.
Atsakyti
nesuprantu kas mano skype pasidarė , viskas būna ok , bet jei tik kas kokį failą atsiunčiau sudurnioja kalba , vis pati kažkokių stebuklingu būdų persijunginėja į EN iš LT , kaip čia suprast? kodėl taip būna? spėju niekas nežinot čia..
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 17:40)
nesuprantu kas mano skype pasidarė , viskas būna ok , bet jei tik kas kokį failą atsiunčiau sudurnioja kalba , vis pati kažkokių stebuklingu būdų persijunginėja į EN iš LT , kaip čia suprast? kodėl taip būna? spėju niekas nežinot čia..

Lera, o kaip Skype programoje pasikeičia kalba, ar tiesiog tavo kompiuteryje (dešinėje apačioje)..
Jei Skype - gal tiesiog išinstaliuok ir iš naujo pabandyk... Tikrai negirdėti nematyti dalykai smile.gif
Atsakyti
sveiki,susiduriau su man gan didele problema,niekaip negaliu atidaryti DAT failo,gal ka netycia istryniau,nes pries tai buvo viskas gerai.su notepad bandziau,bet neatidare.
Prasau padekit! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(petruska699 @ 2009 12 12, 04:25)
sveiki,susiduriau su man gan didele problema,niekaip negaliu atidaryti DAT failo,gal ka netycia istryniau,nes pries tai buvo viskas gerai.su notepad bandziau,bet neatidare.
Prasau padekit! blush2.gif

http://filext.com/fa...en_dat_file.php
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 11, 16:39)
Tai ar bandei Fn+PrtScr arba kokias kombinacijas su Shift? Nerandu normalaus dydžio tavo klaviatūros nuotraukos googlėje.

Aciu 4u.gif uz pagalba. Pavyko su Fn+PrtScr.
Atsakyti
prasau pagalbos,perinstaliavo man windausus,tai aisku ir daugybe db problemu turiu,kai kurias issiprendziau savo jegom,o vat ka tik vel radau pakitimu. gal kas nors man pades,nes net nzn ar aiskiai paaiskinsiu,yra taip: kai isjungiu usb pele ir naudojuosiu be peles,viskas veikia,taciau tam langelyje kur vaikstai vietoj peles seniau budavo kad du kartus paspaudus gali tempti zemyn kur sone rodyklytes yra i apacia ir i virsu ir tekstas vaziuodavo zemyn,taip kaip tarkim naudojant pele su ratuku vaziuoja zemyn,o db man neveikia,ta prasme be peles zemyn nevaziuoja tekstas,reikia butinai eiti i pati desini sona ir tempti ta kur traukyt i virsu ir i apacia.nu nzn ar aiskiai parasiau,nzn visu tu daliu apibudinimu,bet gal kas nors mane supras biggrin.gif nes ziauriai nervina tas tampymas to suduko noreciau su tom rodyklytem kad vazinetu g.gif help verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2009 12 12, 14:40)
prasau pagalbos,perinstaliavo man windausus,tai aisku ir daugybe db problemu turiu,kai kurias issiprendziau savo jegom,o vat ka tik vel radau pakitimu. gal kas nors man pades,nes net nzn ar aiskiai paaiskinsiu,yra taip: kai isjungiu usb pele ir naudojuosiu be peles,viskas veikia,taciau tam langelyje kur vaikstai vietoj peles seniau budavo kad du kartus paspaudus gali tempti zemyn kur sone rodyklytes yra i apacia ir i virsu ir tekstas vaziuodavo zemyn,taip kaip tarkim naudojant pele su ratuku vaziuoja zemyn,o db man neveikia,ta prasme be peles zemyn nevaziuoja tekstas,reikia butinai eiti i pati desini sona ir tempti ta kur traukyt i virsu ir i apacia.nu nzn ar aiskiai parasiau,nzn visu tu daliu apibudinimu,bet gal kas nors mane supras biggrin.gif nes ziauriai nervina tas tampymas to suduko noreciau su tom rodyklytem kad vazinetu g.gif help verysad.gif

Jutiklinio kilimėlio tvarkyklių trūksta, kaip pasakytų kalbininkai.
Atsakyti