Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(Proksimus @ 2009 12 08, 23:50)
su video konvertavimo programom kaip pvz Xilisoft Video Converter,
si mokama bet yra daug nemokamu alternatyvu.

aciu,uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proksimus @ 2009 12 09, 00:50)
su video konvertavimo programom kaip pvz Xilisoft Video Converter,
si mokama bet yra daug nemokamu alternatyvu.

Aš naudoju total video converter - labai gera programa konvertuoti, iškirpti ir lengva naudoti.

Parsisiųsti galima iš trackerių su "vaistukais" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 09 gruodžio 2009 - 15:05
Turiu beda. Nusipirkau loptopa ir negaliu naudotis,nes rodo kad galiu prisijungti prie savo interneto,tai yra prie personalinio kompo,bet kaip paspaudziu jungtis ismeta lentele ir praso slaptazodzio,o as jo nezinau,jau isbandziau visokius kokie tik yra naudojami mano slaptazodziai bet neprijungia,kaip man reikia susizinoti savo slaptazodi? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 12 09, 23:22)
Turiu beda. Nusipirkau loptopa ir negaliu naudotis,nes rodo kad galiu prisijungti prie savo interneto,tai yra prie personalinio kompo,bet kaip paspaudziu jungtis ismeta lentele ir praso slaptazodzio,o as jo nezinau,jau isbandziau visokius kokie tik yra naudojami mano slaptazodziai bet neprijungia,kaip man reikia susizinoti savo slaptazodi? verysad.gif

1. Visų pirma nereikia rašinėt to pačio visur, kur pakliūva.
2. Ar tikrai skreitinukui norit pasijungt internetą BŪTENT nuo stacionaraus? Ar nuo kokio nors bevielio maršrutizatoriaus?
3. Ir ar gerai supratau, jungiate BŪTENT bevielį ryšį, o ne per laidą?
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 09, 20:58)
1. Visų pirma nereikia rašinėt to pačio visur, kur pakliūva.
2. Ar tikrai skreitinukui norit pasijungt internetą BŪTENT nuo stacionaraus? Ar nuo kokio nors bevielio maršrutizatoriaus?
3. Ir ar gerai supratau, jungiate BŪTENT bevielį ryšį, o ne per laidą?

Jo ,nes jai prie rauterio prijungiu loptopa tada veikia internetas,o jai be laido i reuteri tada praso to slaptazodzio,mano rauteris yra NETGEAR,
Atsakyti
Labas.
labai atsiprašau jai ne čia rašau ,bet gal kas galit padėt ? kaip iš mp3 padaryt paprasta formata dainų ? na žodžiu nespaustų. labai dėkui .
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2009 12 10, 11:59)
Labas.
labai atsiprašau jai ne čia rašau ,bet gal kas galit padėt ? kaip iš mp3 padaryt paprasta formata dainų ? na žodžiu nespaustų. labai dėkui .

Į Googlę įrašai "convert from mp3 to simple format", tokiu būdu susirandi konverterį, na ir konvertuoji tada. rolleyes.gif
Atsakyti
o aš va padariau tokią nesamonę - desktope visos ikonos mėlynos, atrodo kaip pažymėtos, kur man reikia eit, į kokius nustatymus, kad atžymėt?
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2009 12 10, 13:10)
Į Googlę įrašai "convert from mp3 to simple format", tokiu būdu susirandi konverterį, na ir konvertuoji tada.  rolleyes.gif

Ačiū jau susiradau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(firefox @ 2009 12 10, 13:10)
Į Googlę įrašai "convert from mp3 to simple format", tokiu būdu susirandi konverterį, na ir konvertuoji tada.  rolleyes.gif

Labai ačiū
Atsakyti
na gal pasirodysiu blondinė ,bet turiu klausimą ,cd diske talpa 700MB ir talpina 80min, o jei aš noriu įrašyti 222MB į kurį telpa 120 min.,tai neįmanoma/ ,nes nero man neleidžia????????????????????????
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2009 12 10, 22:21)
na gal pasirodysiu blondinė ,bet turiu klausimą ,cd diske talpa 700MB ir talpina 80min, o jei aš noriu  įrašyti 222MB  į kurį telpa 120 min.,tai neįmanoma/ ,nes nero man neleidžia????????????????????????

Jeigu įrašinėji kaip muzikos kompaktą, tada skaičiuoji pagal minutes.
Jeigu įrašinėji kaip failus (kad ir mp3), tada skaičiuoji megabaitus.

Įrašymo programos viską rodo, kiek dar liko laisvų megabaitų/minučių, priklausomai nuo to, ką pasirinkot įrašinėti.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 11, 01:04)
Jeigu įrašinėji kaip muzikos kompaktą, tada skaičiuoji pagal minutes.
Jeigu įrašinėji kaip failus (kad ir mp3), tada skaičiuoji megabaitus.

Įrašymo programos viską rodo, kiek dar liko laisvų megabaitų/minučių, priklausomai nuo to, ką pasirinkot įrašinėti.

o kur tai nusistato ,gal galima smulkiau 4u.gif
Atsakyti