Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

nejaugi man niekas nepagelbes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 12 03, 16:37)
A tai pati antivirusines paleist nemoki?  g.gif

Čia gi reklama, jei nepastebėjai. Per kelias temas prasinešė.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 12:58)
Aš su dviem bėdom tikiuosi patarimu :
1. nežinau kas atsitiko bet pora kartu paskutiniu metu spaudžiu turn off ( išjungt kompą) o jis man restartuojasi ir taip po pora kartu , kame čia reikalas? kompas  neseniai valytas su visokiom programkom .

2. beda dėl mozilos : stabdo labai , kai suvedu kažko ieškot užsikabina veliau pati atšoka ir tik tada išmeta ko ieškau , paskui jei spaudžiu pradini puslapį ( na kad būtu google langas) tai per viduriuką atsiranda paieškos linija , ir tik po geru poros minučių "išplaukia" visi kiti užrašai , ir dar , nuo šiandien nieko per mozila negaliu parašyt , nerašo kad ir ką spaudžiu . va iš kitos naršykles viskas ok ( reiškia ne kompo bedos) , ką daryt? nemyliu aš kitu naršyklių , o mozilą durnių stumia kažkodėl .

Perinstaliuok mozila per naujo,jeigu tai tik mozila turetu padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 12 03, 21:48)
Perinstaliuok mozila per naujo,jeigu tai tik mozila turetu padeti mirksiukas.gif

o kaip tai padaryt? išinstaliuot šita ir per nauja susiinstaliuot? bet dings brangieji favoritai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 12 03, 22:48)

Dar tebenaudojat Mozillą? Gal jau laikas pereit prie Firefox? Nes čia dvi skirtingos naršyklės.
O jos perinstaliavimas niekada nepadės, jei rankomis neištrinsit profilio per application data arba iš /.mozilla aplanko, jei Linux, bet su Linux bet kokiu atveju problemų nekyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 03, 21:58)
Dar tebenaudojat Mozillą? Gal jau laikas pereit prie Firefox? Nes čia dvi skirtingos naršyklės.
O jos perinstaliavimas niekada nepadės, jei rankomis neištrinsit profilio per application data arba iš /.mozilla aplanko, jei Linux, bet su Linux bet kokiu atveju problemų nekyla  biggrin.gif

Settle "Mozilla Firefox" ne taspats?O siaip jeigu istrynsi visa ja su visais duomenim ir t.t. tai turetu ir problema dingt nescia tapi ir yra,aisku ziurint kokia ta problema, bet pati turejau problemyte tai atlikus viskas gerai db
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 12 03, 23:02)
Settle "Mozilla Firefox" ne taspats?O siaip jeigu istrynsi visa ja su visais duomenim ir t.t. tai turetu ir problema dingt nescia  tapi ir yra,aisku ziurint kokia ta problema, bet pati turejau problemyte tai atlikus viskas gerai db

Kas čia per žodžiai ir kokios kalbos?
1. taspats
2. istrynsi
3. be to, kas čia „nescia“
4. tapi
5. db

Sunkiai įskaitoma.

Tai ir sakykit Mozilla Firefox, o ne Mozilla. Nes Mozilla yra visiškai kita naršyklė.

Su visais duomenimis ištrinsi tik ištrindama profilį, nes paprastai išinstaliuojant, profilis nedingsta, kaip nedingsta ir problemos, nes jos paprastai yra būtent profilyje. Aišku, būna išimčių.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 03, 22:06)
Tai ir sakykit Mozilla Firefox, o ne Mozilla. Nes Mozilla yra visiškai kita naršyklė.

Su visais duomenimis ištrinsi tik ištrindama profilį, nes paprastai išinstaliuojant, profilis nedingsta, kaip nedingsta ir problemos, nes jos paprastai yra būtent profilyje. Aišku, būna išimčių.

ok. Firefox durnioja , kaip spręst problemą?

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 13:58)
Aš su dviem bėdom tikiuosi patarimu :
1. nežinau kas atsitiko bet pora kartu paskutiniu metu spaudžiu turn off ( išjungt kompą) o jis man restartuojasi ir taip po pora kartu , kame čia reikalas? kompas  neseniai valytas su visokiom programkom .

2. beda dėl mozilos : stabdo labai , kai suvedu kažko ieškot užsikabina veliau pati atšoka ir tik tada išmeta ko ieškau , paskui jei spaudžiu pradini puslapį ( na kad būtu google langas) tai per viduriuką atsiranda paieškos linija , ir tik po geru poros minučių "išplaukia" visi kiti užrašai , ir dar , nuo šiandien nieko per mozila negaliu parašyt , nerašo kad ir ką spaudžiu . va iš kitos naršykles viskas ok ( reiškia ne kompo bedos) , ką daryt? nemyliu aš kitu naršyklių , o mozilą durnių stumia kažkodėl .

Labai gali būti, kad problemos ir atsirado dėl to, kad kompas buvo „valytas su visokiom programkom“. Dažnai jos taip gerai viską išvalo, kad net ir Windows nebeveikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 12 03, 22:51)
Labai gali būti, kad problemos ir atsirado dėl to, kad kompas buvo „valytas su visokiom programkom“. Dažnai jos taip gerai viską išvalo, kad net ir Windows nebeveikia wink.gif

ne jau su jom daug kartu valytas ir nieko panašaus nebuvo, beto valyta buvo po to kai sudurniavo ne prieš todėl įtakos nelabai turėjo...
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif

Aš čia gal ne visai į temą, tačiau geresnės vietos paklausti kol kas neradau.

Turiu kolonėles Creative SBS 580, kurios nebuvo naudojamos daugiau nei metus. Nusprendžiau pasijungti ir iškilo problema, yra šioms kolonėlėms koks suinstaliavimo CD ar kažkas pan.? Ar tiesiog pasijungi ir viskas? Kompakto pas mane nėra, arba tiesiog nebėra, tai ir nepamenu ar turėtų jis būti, ar ne. Gal galit kas pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
labukas,prasau pagelbekit blush2.gif
internetas labai daznai issijungia ir issoka stai tokia lentele,kitose svetainese lyg ir ne o kai ieinu i www.bendraukim.666.lt po keliu minuciu ismeta ta lentele,ir kai i www.radikal.ru taip pat.kame problemele g.gif pagelbekit
Papildyta:
user posted image
Atsakyti