Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(Taktas @ 2009 11 27, 13:14)
Tai panašu, kad kompas iš nelaimingos HP serijos. Greičiausia numirė motininė, tokiu atveju vargu ar apsimoka remontuoti. O ir garantinis greičiausia pasibaigęs. Tiksliau pasakytu meistrai po apžiūrėjimo.

Mano draugui su pavilion buvo taip pat, servize nunese, sake reikia keisti pagrindine plokste - maziausiai 800lt O taisykloj pele paklausiau, tai pasake kad jie pakeicia vaizdo cipa nauju, ir tai kainuoja perpus pigiau, beto duoda garantija 3 men. Vcupe jie
Atsakyti
QUOTE(superpupyte @ 2009 11 29, 22:50)
Mano draugui su pavilion buvo taip pat, servize nunese, sake reikia keisti pagrindine plokste - maziausiai 800lt O taisykloj pele paklausiau, tai pasake kad jie pakeicia vaizdo cipa nauju, ir tai kainuoja perpus pigiau, beto duoda garantija 3 men. Vcupe jie

Užuodžiu dar vieną asmenį, kuris čia prastuminėja savo paslaugas. Negražu gi šitaip.
Atsakyti
jau kelinta savaitė pradėjo lakstyti rodyklė.tarp skype,SM ir k.t.tada rodyklė laksto ir negaliu parašyti,arba užstringa puslapis ir šokinėja vietoje,kodėl taip yra?perkrovus kompiuterį vėl viskas gerai....
Atsakyti
QUOTE(linutukas0316 @ 2009 11 30, 16:22)
jau kelinta savaitė pradėjo lakstyti rodyklė.tarp skype,SM ir k.t.tada rodyklė laksto ir negaliu parašyti,arba užstringa puslapis ir šokinėja vietoje,kodėl taip yra?perkrovus kompiuterį vėl viskas gerai....

Ekrano nuotrauką, nes nieko nesupratau.
Arba pafilmuok, jei iš nuotraukos nesimatys nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 30 lapkričio 2009 - 15:44
QUOTE(settle @ 2009 11 30, 17:43)
Ekrano nuotrauką, nes nieko nesupratau.
Arba pafilmuok, jei iš nuotraukos nesimatys nieko.

tai man šiuo metu nešokinėja,bet užeina,kad laksto rodyklė,lyg kažkas valdytų už mane,atskyria raides nuo žodžių,gal tai virusas kažkoks įsisukęs?
Atsakyti
Laba, pasigaminau kalendorių su programa TKexe. Viskas pavyko puikiai. Šiandien bandant jį atsidaryti - atsiranda error reporting, ir jo aisidaryti nebeleidžia. Kame reikalas? Negi jau niekaip nebepavyks jo atsidaryti, spausdinti ir pan? unsure.gif help.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu problema, kai prie kompo prijungiu koloneles jos negroja, groja tik per kompa... taip atsitiko po to kai perinstaliavo windousa g.gif Jau bandziau visokius nustatymus garso, bet turbut kazka ne taip darau...gal kas pagelbes doh.gif
Atsakyti
laba diena padekite,turiu tokia problema mano kompiuteryje kazkas nutiko kai ji ijungiu jis nieko nerodo ir pats jungiasi ir atsijungia kas tai gali buti, o vaizdo jokio nera?
Atsakyti
Aš su dviem bėdom tikiuosi patarimu :
1. nežinau kas atsitiko bet pora kartu paskutiniu metu spaudžiu turn off ( išjungt kompą) o jis man restartuojasi ir taip po pora kartu , kame čia reikalas? kompas neseniai valytas su visokiom programkom .

2. beda dėl mozilos : stabdo labai , kai suvedu kažko ieškot užsikabina veliau pati atšoka ir tik tada išmeta ko ieškau , paskui jei spaudžiu pradini puslapį ( na kad būtu google langas) tai per viduriuką atsiranda paieškos linija , ir tik po geru poros minučių "išplaukia" visi kiti užrašai , ir dar , nuo šiandien nieko per mozila negaliu parašyt , nerašo kad ir ką spaudžiu . va iš kitos naršykles viskas ok ( reiškia ne kompo bedos) , ką daryt? nemyliu aš kitu naršyklių , o mozilą durnių stumia kažkodėl .
Atsakyti
QUOTE(Ula 2010 @ 2009 12 03, 12:11)
laba diena padekite,turiu tokia problema mano kompiuteryje kazkas nutiko kai ji ijungiu jis nieko nerodo ir pats jungiasi ir atsijungia kas tai gali buti, o vaizdo jokio nera?

Man taip buvo kai turejau HP kompa, galvojau gal koks, bet kai nuveziau meistrui pasake kad motinine plokste numire doh.gif
Atsakyti
as ir taip manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(superpupyte @ 2009 11 29, 22:45)
Kazkas klause kur  kokybiskai ir  uz prieinama kaina remoontuoja kompiuterius Vilniuje - tai rekomenduoju kompiuteriu taisykla PELE, VCUP 4a. jie man sekmadieni isvale kompiuteri nuo virusu. Atnesiau 17h, o 21h jau atsiemiau isvalyta. Aciu vyrukai!

A tai pati antivirusines paleist nemoki? g.gif
Atsakyti