Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(crembriule @ 2009 11 26, 23:49)
ner didelis, bėda ne tame, kad būtų kompiuteriui per didelis krūvis atidarant, nes tada ir su senesne versija tas pats būtų, o ji veikia normaliai, ir naujoji versija pirmą dieną normaliai veikė, o dabar pišš- nei docai atsidaro nei programa schmoll.gif  galvoju čia su mano kompiuteriu kažkas negerai, gal virusas koks ar kažką toje programoje blokuoja, nes kad naujai parsisiuntus programą ir perinstaliavus viską ji neveiktų nėra normalu g.gif dabar dar vilties turiu, kad parsiuntus į kitą kompiuterį ta programa veiks nors tiek, kad eitų tuos kelis failus išklausyt. tiek man jos ir tereikia, sau susiinstaliavau naują ateičiai, šita jau niekada nepasitikėsiu rolleyes.gif

Yra Audacity Portable.
Atsakyti
Sveiki,

norejau paklausti, kas atsitiko laptopui HP Pavilion (skaiciuku nepamenu, berods 6000). Veike normaliai ir staiga dingo vaizdas - ekranas pilkas. Bandziau perkrauti, bet tik isijungia visi mygtukai bet vaizdo nera - juoda. mastau.gif

Ka daryti? Nesti i remonta? Kur pigiau taiso laptopus? Ar apsimoka? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 11 27, 09:53)
Sveiki,

norejau paklausti, kas atsitiko laptopui HP Pavilion (skaiciuku nepamenu, berods 6000). Veike normaliai ir staiga dingo vaizdas - ekranas pilkas. Bandziau perkrauti, bet tik isijungia visi mygtukai bet vaizdo nera - juoda. mastau.gif

Ka daryti? Nesti i remonta? Kur pigiau taiso laptopus? Ar apsimoka? mastau.gif

Tai panašu, kad kompas iš nelaimingos HP serijos. Greičiausia numirė motininė, tokiu atveju vargu ar apsimoka remontuoti. O ir garantinis greičiausia pasibaigęs. Tiksliau pasakytu meistrai po apžiūrėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 11 27, 12:14)
Tai panašu, kad kompas iš nelaimingos HP serijos. Greičiausia numirė motininė, tokiu atveju vargu ar apsimoka remontuoti. O ir garantinis greičiausia pasibaigęs. Tiksliau pasakytu meistrai po apžiūrėjimo.

O yra kažkokia nelaiminga HP serija? Nes ir mes turėjom problemą... Išsjungt išjungėm. Pasirodo, su visam doh.gif . Parėjo motininė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2009 11 26, 19:31)
Norėjau pasiteirauti, jei excel 2007 versija, o parsisiuntus į 2003, atidarius dokumentą, rodo heroglifus. Ar įmanoma susitvarkyti,kad 2003 versijoje galėtum matyti dokumentą.
Klausiau excel skyrelyje patarė saugant save type pasirinkti 2003 versiją, bet visvien tas pats, patarė kas siunčia, kad išsaugotų 2003 versijoje, bet irgi tas pats

mastau.gif pas mane irgi wordas,exselis-2007 metų,bet kai padarau darbą jį išsaugau 97-2003 ir viskas būna ok,kai kitame kompe noriu atidaryti su 2003 m,exseliu. O taip pabandyk pažiūrėti,ant failo (to kurio rodo jeroglegus) paspausk dešinį pelės klavišiuką ir tada properties (sąvybės) ir pažiūrėk ką rodys prie žodelio "change"jei ten rodys 97-2003,tai tada aš nežinau kokio velnio neatidaro hihihi.gif ,o jei ten rodo 2007,vadinasi blogai kažką padarei išsaugant g.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2009 11 24, 16:47)
Gal galetumet paaiskint, kas su pele galejo pasidaryt?
Ratukas pradejo veikti priesinga kryptimi, o kai jau reikiama puslapio vieta, susgaudes, palieki ant vidurio ekrano, tas tekstas tik pyst ir "nukrenta" ir vel viskas nuo pradziu!

Va net zinutes negaliu parasyt, tik nustoju ir vel puslapio virsuje atsiduriu.  doh.gif

As pasikartosiu, nes mane jau uzkniso tas lakstantis tekstas, kas cia galetu but, paaiskinkit? frusty.gif
Atsakyti
sweiki, nezinau ar i tinkama tema pataikiau, bet labai reik atsakymo skubiai tai kreipiuosi pagalbos... ar imanoma susigrazinti istrinta folderi? istrintas ir is siuksliadezes.... tiesiog per neapdairuma istryne kazkas,o man jo labai prireike skubiai sad.gif ar imanoma tai padaryti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 11 27, 17:44)
sweiki, nezinau ar i tinkama tema pataikiau, bet labai reik atsakymo skubiai tai kreipiuosi pagalbos... ar imanoma susigrazinti istrinta folderi? istrintas ir is siuksliadezes.... tiesiog per neapdairuma istryne kazkas,o man jo labai prireike skubiai sad.gif ar imanoma  tai padaryti? doh.gif

http://www.piriform.com/recuva

sweiki

Ir kokios čia kalbos žodis, po velnių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 27 lapkričio 2009 - 17:53
aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
labas vakarelis. noreciau paklausti kur rasti pelytes nustatymus. kazko jautri pasidare? spaudi viena karta o pasispaudzia kaip du. gal ir durnai klausiu, bet kitaip nemoku paiskinti
Atsakyti
Kazkas klause kur kokybiskai ir uz prieinama kaina remoontuoja kompiuterius Vilniuje - tai rekomenduoju kompiuteriu taisykla PELE, VCUP 4a. jie man sekmadieni isvale kompiuteri nuo virusu. Atnesiau 17h, o 21h jau atsiemiau isvalyta. Aciu vyrukai!
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 11 29, 21:43)
labas vakarelis. noreciau paklausti kur rasti pelytes nustatymus. kazko jautri pasidare? spaudi viena karta o pasispaudzia kaip du. gal ir durnai klausiu, bet kitaip nemoku paiskinti

pati jau radau
Atsakyti