Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 11 20, 22:50)
bis.gif  superinis pasiūlymas,turbūt pati juo dažnai naudojies  mastau.gif ,kaži maxsimoi kurioj lentynoj ieškoti? o gal bus koks išpardavimas ar akcija?? išduok paslaptį valkata  sunglasses2.gif

http://www.gerakaina...hp?cPath=75_530
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 11 20, 16:06)

taigi,pasidalinkit pamąstymais,o gal ir patirtimi,jei kas buvot susidūrę su ta "Genute"  bigsmile.gif

aš dariau pagal šią instrukciją

http://www.mydigital...ons-nag-screen/

tpfu tpfu viskas pasinaikino.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 20, 23:24)

čia SETTLE eilinį kartą bandei suvaidinti protingą... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,jei jau klausiu patarimo,o tu jo net neįsivaizduoji,ir nelabai susigaudai apie ką eina kalba,tai žinai bent jau nebeišsiduok,kad blondinė už tave protingesnė mirksiukas.gif
beje čia kiek dar mano blondiniškas protas veža tema vadinasi kompiuterio problemos,o "geri internetiniai puslapiai" yra kitoje temoje,ne ten pataikei ponaiti SETTLE nail.gif
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 11 21, 11:19)
čia SETTLE eilinį kartą bandei suvaidinti protingą... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,jei jau klausiu patarimo,o tu jo net neįsivaizduoji,ir nelabai susigaudai apie ką eina kalba,tai žinai bent jau nebeišsiduok,kad blondinė už tave protingesnė  mirksiukas.gif
beje čia kiek dar mano blondiniškas protas  veža tema vadinasi kompiuterio problemos,o "geri internetiniai puslapiai" yra kitoje temoje,ne ten pataikei ponaiti SETTLE  nail.gif

Tai, kad žinok čia jau visiems atsibodo kas antrą dieną apie tą genuine aiškint. Nieko kito nebelieka, kaip siūlyt įsigyt legalią licenciją.
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 11 21, 11:19)
beje čia kiek dar mano blondiniškas protas  veža tema vadinasi kompiuterio problemos,o "geri internetiniai puslapiai" yra kitoje temoje,ne ten pataikei ponaiti SETTLE  nail.gif

Naudojate pavogtus Windows ir prašote panaikinti pranešimą apie tai, kad jie vogti. Tai neturi nieko bendro su kompiuterio problemomis.

Be to paskaitykite skyrelio taisykles puslapio viršuje.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 11 21, 16:07)
Naudojate pavogtus Windows ir prašote panaikinti pranešimą apie tai, kad jie vogti. Tai neturi nieko bendro su kompiuterio problemomis.

Be to paskaitykite skyrelio taisykles puslapio viršuje.

o brangioji ,sorriukas,kad sutrukdžiau,dabar man sąžinė taip griaužia , taip graužia cry.gif cry.gif dėl tų vogtų windausų ,,,
bet yra ir guodžiantis faktas,,,, va Settle sakė,kad kas antrą dieną aiškina apie genuine,tai spėju kad puse Lietuvos naudojasi nelegaliais windausais ir nereikia čia manęs gėdinti ir aiškinti kas man ir taip aišku,o pavarčius temelę,taip pat suprantu,kad didesnė dalis problemų atsiranda dėl vienokių ar kitokių nelegalių programų naudojimo.
Bet vistiek niekaip nesuprantu,ko čia drąskotės jei neturite jokių konkrečių patarimų ??? Rašote apie tai ką jau visi žino ir beje pasinaudotų jei tik leistų piniginė,gal didinat žinučių skaičių,nesuprantu,bet yra kaip yra,,,negimiau arkliavagio dukterimi,o patapau windausvagilė sokiai.gif mastau.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 11 21, 16:22)
o brangioji ,sorriukas,kad sutrukdžiau,dabar man sąžinė taip griaužia , taip graužia cry.gif  cry.gif dėl tų vogtų windausų ,,,

Nueik rytoj išpažinties, sukalbėsi 50 kartų "Sveika, Marija" iškart palengvės. mirksiukas.gif

Jei nebūtum blondinė, žinotum, kad valkatos būna ir vyriškos giminės
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2009 11 17, 19:33)
Sveiki,esu dar gana žalia kompiuteriniuose dalykuose blush2.gif .Prašau pagalbos,gal kas žinot ,kodėl ant ekrano ir ne tik, va taip užjuodo beveik visos ikonos.
user posted imageuser posted image
gal čia koks virusas g.gif .

tai niekas man nepadės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 11 21, 14:22)

nu o tą linką kur idėjai su instrukcija, bandei?
QUOTE(usnis @ 2009 11 21, 16:05)
tai niekas man nepadės? g.gif

aš tai nežinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 21, 19:10)
nu o tą linką kur idėjai su instrukcija, bandei?

aš tai nežinau  schmoll.gif

taip,taip didžiulis dėkui aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif nežinau kaip bus,bet vat jau išsijungė per startą.
NUOŠIRDŽIAI DĖKAVOJU flirt.gif
Atsakyti
Kažką dirbau ir pridirbau flirt.gif blush2.gif . Kaip padaryti, kad pradiniam mozilos puslapyje būtų google langas, o ne šis marazmas? Susiradau google chrome,atrodo ir instaliavau, bet įsijungus internetą rodo šitai - Shared;. Nenoriu jo.

user posted image
Atsakyti
nueikit į google puslapį, jo apačioj po paieškos langeliu turėtų būti užrašas 'padaryti namų puslapiu' ar ka-žkaip panašiai. jį ir paspauskit.
Atsakyti