Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

blush2.gif blush2.gif teikiu paslaugas sia tema blush2.gif blush2.gif

KOMPIUTERIU TECHNINIS IR PROGRAMINIS REMONTAS
Operacines sistemos perrasimas/diegimas (windows)
Ivairiu programu diegimas (office, autodesk, alkonas ir pan.)
Antivirusiniu programu diegimas
Virusu valimas
Duomenu atstatymas
Isoriniu prietaisu prijungimas
Ir kita.

Greitai, pigiai ir kokybiskai
Atvykstame ir i kliento namus jam patogiu laiku
Dirbame ir savaitgaliais

Vardas: Lukas
Telefonas: 863608810
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 19, 12:33)
na,tiesą pasakius paskaičiau tik settle psl apie tai, ir tai nesigilinus, greičiausiai,kad jas visas galima ir linuxe turėt, bet kai kurios parsisiųstos iš to giveaway psl. kur tik tam tikrą laiką kodas galioja. nesiknaisioju aš po torentus ieškodama nulaužt programų nemoku ir nėr kada..
na bet pvz. photoscape, tildės biuras su žodynu, abby fine reader, poivy, winampai,adobai, msn, skype,fotki,spybot. ir pan. jei viską reiks per naują ieškot,ir instaliuot tai manęs tas nežavi  blush2.gif

Skaičiau, bet neskaičiau.
http://mantas.malciu...inis-pingvinas/

Windows programų ant Linux visų nepaleisi, nes jos veikia tik su emuliatorium.
Geriausiai yra ieškot alternatyvų, nes emuliavimas lieka tik tada, kai kitos išeities nėra.

Alternatyvių programų ieškom čia
http://linuxappfinde...rch_text=winamp

Dar vienas dalykas – praktiškai visos Linux programos yra nemokamos, taigi nulaužimais rūpintis tikrai nereiks.
Photoscape – nežinau, kas per daiktas
Tildės biuras – nežinau, kas ten viduj jo yra. Lietuvių kalbos rašybos klaidų tikrinimo žodynas yra su Linux, žodynas yra OpenDict, bet gan primityvus, tenka Angloną emuliuot. Toliau nežinau, ką tildės biuras daro.
Abby fine reader – yra kitų OCR programų, bet niekad nesinaudojau.
poivy - nežinau tokio
winampas – rhythmbox, audacious, songbird
Adobai – kas konkrečiai, milijonai programų adobo yra. Pgotoshop – Gimp.
msn – gal yra kokia programa, tą protokolą palaikanti, neteko domėtis.
skype yra linux versija
fotki – nežinau tokios
spyboto neprireiks
Papildyta:
QUOTE(linabalt @ 2009 11 19, 13:32)
visu situ programeliu tinkamumas Linuxams mane taip pat domina drinks_cheers.gif Dar Apex DC++, torentai, nero ir t.t.

O Spyboto Linuxuose nereikia, manau, nes jei virusai nesiveisia, nereikia ju ir valyti? g.gif

Irgi matosi, kad neskaitėt mano įrašo.

ApexDC++ – LinuxDC++
utorrent – transmission
nero – brasero
Papildyta:
QUOTE(lukiss @ 2009 11 19, 14:37)
blush2.gif  blush2.gif  teikiu paslaugas sia tema    blush2.gif  blush2.gif
KOMPIUTERIU TECHNINIS IR PROGRAMINIS REMONTAS
Operacines sistemos perrasimas/diegimas (windows)
Ivairiu programu diegimas (office, autodesk, alkonas ir pan.)
Antivirusiniu programu diegimas
Virusu valimas
Duomenu atstatymas
Isoriniu prietaisu prijungimas
Ir kita.
Greitai, pigiai ir kokybiskai
Atvykstame ir i kliento namus jam patogiu laiku
Dirbame ir savaitgaliais
Vardas: Lukas
Telefonas: 863608810

Tokie ir kompiuterastai, jei net lietuviškų raidžių įsijungt nemokat.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 19, 15:35)
Photoscape – nežinau, kas per daiktas
Tildės biuras – nežinau, kas ten viduj jo yra. Lietuvių kalbos rašybos klaidų tikrinimo žodynas yra su Linux, žodynas yra OpenDict, bet gan primityvus, tenka Angloną emuliuot. Toliau nežinau, ką tildės biuras daro.
poivy - nežinau tokio

photoscape-nuotraukom redaguot. žinau,kad yra begalė kitų,bet kai įpranti prie vieno,ir patinka, keisti nesinori schmoll.gif
tildės biurą naudoju žodynams.
poivy-skambinimui į telefonus iš kompiuterio.taipogi,yra kitų,bet į šalis,kurias skambinam,šitas pigiausias. jei man jo teks atsisakyt,tai gal tada geriau pasilieku wind.

kaip bebūtų,ačiū už info.
gal kada sugalvosiu
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 19, 18:01)
poivy-skambinimui į telefonus iš kompiuterio.taipogi,yra kitų,bet į šalis,kurias skambinam,šitas pigiausias. jei man jo teks atsisakyt,tai gal tada geriau pasilieku wind.

http://www.poivy.com/en/faq.html#8
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 11 19, 16:49)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ačiū.

matau,kad labai norit įsiūlyti linux ax.gif aš nesibaidau,tik bėda,ta,kad bijau,jog ko nors gerai nepadarysiu pati,o tada kauksiu,kol kas sutvarkys. dabar ypač svarbu turėti sveiką pc.dėl mokslų...
Atsakyti
sveiki visi-dideli ir maži rolleyes.gif noriu kreiptis į PROTUS mirksiukas.gif ,turiu vat kokią problemėlę,kuri man neduoda ramiai gyventi,tai pamaniau gal kartais kas nors galėtų man pagelbėti,patarti,,,
reikalas toks: kompe buvo problemų su "Genute" aš ją taip vadinu ax.gif ,nes niekaip nepamenu tikslaus pavadinimo "microsoft Windous Genuide" ar kažkas panašaus,jo ženkliukas tokia žydra žvaigždutė,na žodžiu aš tą Genutę sugebėjau iškrapštyti iš PC,bet vat kai reikia išjungti kompą jis pakimba ant Windows darbą baigia,,,,ir sukasi ,sukasi ratukas,bet kompas neišsijungia,o kampe apačioje vėl atsiranda tas Genutės ženkliukas,kompą tenka išjunkti mechaniškai.šeip ta Genutė niekur nebesimato,nei ant deskopo ,nei registruose,ji atsiranda tik išjungiant ir nežinau ar čia sutapimas ar čia jos nuopelnas,kad windausai pakimba g.gif
taigi,pasidalinkit pamąstymais,o gal ir patirtimi,jei kas buvot susidūrę su ta "Genute" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 11 20, 18:06)
taigi,pasidalinkit pamąstymais,o gal ir patirtimi,jei kas buvot susidūrę su ta "Genute"  bigsmile.gif

Einate į parduotuvę ir nusiperkate Windows.
Atsakyti
Laba vakareli,
turiu nesiojama ASUS N61VG, po windows perinstaliavimo neveikia garso reguliavimo mygtukai, esantys virsuje atskiroje juostoje (ne F10-12 mygtukai). Ka daryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara777 @ 2009 11 20, 20:31)
Laba vakareli,
  turiu nesiojama ASUS N61VG, po windows perinstaliavimo neveikia garso reguliavimo mygtukai, esantys virsuje atskiroje juostoje (ne F10-12 mygtukai). Ka daryti?  blush2.gif

Gal kokių specialių tvarkyklių nesuinstaliavot.
Atsakyti
O ar imanoma dabar ka nors padaryti, ar vel perinstaliuot del to reiketu?
Atsakyti
QUOTE(Sara777 @ 2009 11 20, 21:24)
O ar imanoma dabar ka nors padaryti, ar vel perinstaliuot del to reiketu?

Parsisiųskite iš gamintojo www puslapio.
http://support.asus....SLanguage=en-us
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 11 20, 19:54)
Einate į parduotuvę ir nusiperkate Windows.

bis.gif superinis pasiūlymas,turbūt pati juo dažnai naudojies mastau.gif ,kaži maxsimoi kurioj lentynoj ieškoti? o gal bus koks išpardavimas ar akcija?? išduok paslaptį valkata sunglasses2.gif
Atsakyti