Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

Sveiki,

Problema tokia. Buvo Vista, bet dėl įvairių problemų teko perinstaliuoti į Windows7. Po perinstaliavimo dingo Bluetooth'as, nors atrodo visi draiveriai yra.. Kompiuteris ThinkPad R61 7732-1EG.
Ką daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 16, 21:59)
ai, nu jo, su dešiniu veikia.bet vistiek man paprasčiau su fn  blush2.gif

tai bent pasakykit ar čia įmanoma atitaisyt be windowsų perinstaliavimo ar jau nebe?

Tai nebūtina windows perinstaliuot, gali linux instaliuot, mažiau problemų bus.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 16, 21:06)
Tai nebūtina windows perinstaliuot, gali linux instaliuot, mažiau problemų bus.

aš suprantu,kad kompiuterių specui ,kaip tamsta, tai skamba tai pat paprastai, kaip man pasakyti pasidažyk blakstienas žiūrint tv..

aišku,visų pirma,reiktų daug pasiskaityti apie tai, bet pati abejoju ar imčiausi instaliuoti tokį dalyką. nes jau dabar iš kart kyla begalės kl. pradedant trūkumais nuo wind, dėl viso "turto" išsaugojimo ir tt.t.t
Atsakyti
Sveiki
Mano C diskas pilnas kaip jį pravalyti ar suglaudinti esamus failus?O gal nustatymuose kur varnelių nėra uždėta g.gif ?Help user posted image
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 16, 18:45)
Googlas daro stebuklus biggrin.gif

Kadangi darbe yra legalūs Windowse, tai perinstaliavu juos, ir viskas susitvarke blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 16, 23:41)
aš suprantu,kad kompiuterių specui ,kaip tamsta, tai skamba tai pat paprastai, kaip man pasakyti pasidažyk blakstienas žiūrint tv..

aišku,visų pirma,reiktų daug pasiskaityti apie tai, bet pati abejoju ar imčiausi instaliuoti tokį dalyką. nes jau dabar iš kart kyla begalės kl. pradedant trūkumais nuo wind, dėl viso "turto" išsaugojimo ir tt.t.t

Sistemai instaliuot ir apkonfigūruot reiktų vos vos išmanančio žmogaus (bent jau mokančio windows perinstaliuot, nes instaliavimas mažai kuo skiriasi). Bet užtat paskui ilgam jokių problemų nekyla. Nei kokios neaiškios klaidos, nei sulėtėjimas, nei virusai, nei Megztukai...
Papildyta:
QUOTE(Liwita @ 2009 11 17, 00:13)
Sveiki
Mano C diskas pilnas kaip jį pravalyti ar suglaudinti esamus failus?O gal nustatymuose kur varnelių nėra uždėta  g.gif ?Help user posted image

google > ccleaner > download > install > clean up

Ir persikelt visokius failus iš C disko, jei ten kaupiat.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 16, 22:30)
Sistemai instaliuot ir apkonfigūruot reiktų vos vos išmanančio žmogaus (bent jau mokančio windows perinstaliuot, nes instaliavimas mažai kuo skiriasi). Bet užtat paskui ilgam jokių problemų nekyla. Nei kokios neaiškios klaidos, nei sulėtėjimas, nei virusai, nei Megztukai...

na pati ir perinstaliuot kaži ar imčiaus.
bet dėkui už info,reiks ieškot išmanančio daugiau už mane,kad man arba sutvarkytų arba tą stebuklingą Linuxą apgyvendintų.
Atsakyti
sveiki,ka daryti
persiverte ekranas ant sono biggrin.gif
kokiu budu atstatyt?
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 17, 10:34)
sveiki,ka daryti
persiverte ekranas ant sono biggrin.gif
kokiu budu atstatyt?
Aciu!

dešinis pelės ir :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pipe @ 2009 11 16, 22:30)
Sveiki,

Problema tokia. Buvo Vista, bet dėl įvairių problemų teko perinstaliuoti į Windows7. Po perinstaliavimo dingo Bluetooth'as, nors atrodo visi draiveriai yra.. Kompiuteris ThinkPad R61 7732-1EG.
Ką daryt? g.gif

Padėkite man blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,esu dar gana žalia kompiuteriniuose dalykuose blush2.gif .Prašau pagalbos,gal kas žinot ,kodėl ant ekrano ir ne tik, va taip užjuodo beveik visos ikonos.
user posted imageuser posted image
gal čia koks virusas g.gif .
Atsakyti
Sveiki man skubiai reikia pagalbos help.gif help.gif
Mano išnyko parankiniai,atgal pirmyn ir kt. ženkliukai.Ką daryti?Dabar parankinai yra tik kur Failas Redagvimas ir kt. juostoje.O rodyklės Atgal ir Pirmyn išnyko.Labai prašau padėti ax.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti