Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(anchelika_84 @ 2009 11 16, 00:21)
laptope nebuvo garso pas mane, dabar garsas yra, bet norint, kad jo nebutu nemoku padaryt  doh.gif
klaveturuje migtukai F8, strelytes i apacia ir i virsu rodo kad galima kazka nustatyt su garsiakalbiu, bet gal reikia kokia kombinacija spaust  g.gif
mano kompas acer extensa 5635ZG  smile.gif

aciu  4u.gif

Ant F8 garsui kartais ne kita spalva rodyklės, kas reiškia spaust kartu su Fn?
Papildyta:
QUOTE(*Maja* @ 2009 11 16, 10:41)
Dar dabar peržiūrėjau, kad negaliu atidaryti nei vieno failo iš Control Panel katalogo, meta va tokią lentelę
user posted image

Google > Klaidos pranešimas
Atsakyti
turėjau parsisiuntus Typing assistance English (5.0). nežinau kam man jo reikėjo,ale va schmoll.gif doh.gif
išinstaliavau per add/remove programs, bet tokia rankytė tos programos prie laikrodžio vis lieka. ji atsiranda tik įjungus kompą, kai paspaudi dešinį , kai anksčiau buvo pasirinkimai,dabar terodo tuščią kaip ir langą, bet dar galima paspausti, žinojau,kad paskutinis yra exit, tai visad ant jo spaudžiu ir dingsta. bet bėda tame,jei ji yra, negaliu rašyti @ pvz trumpinių forma alt+64 kaip ir kitų trumpųjų kombinacijų, tik ją išjungus cool.gif bandžiau ir per search ieškot, nemeta nieko kad likęs koks failas, tai kaip man ją visai panaikint iš pc? blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 16 lapkričio 2009 - 18:34
Labadiena visiems,
noriu paprasyty jusu pagalbos....
Vakar internete ieskojaupaveiksliuku per googl, susiradau, pamygau kad padidintu ir islindo lentute ir pradejo krautis ir skaiciuot virusus.
O suskaiciavo kad C diske yra 358 trojanai blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
My documents 7 trojanai
D diske 135 trojanai
101 tojanai Shared Documents
unsure.gif unsure.gif unsure.gif
fear.gif fear.gif
Tada kompiuterio ekranas pasidare juodas. Ir visos programos kur buvo ant kompiuterio PRADINGO ohmy.gif
Tada meta kas kelias minutes lentutes visokias
Ir net nebezinau ka daryti
Be to dar kai ijungiu PC ismeta lentute kur skaiciuoja kiek yra virusu ir kas diena ju daugeja............ verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 16, 15:49)
Ant F8 garsui kartais ne kita spalva rodyklės, kas reiškia spaust kartu su Fn?
Papildyta:

Google > Klaidos pranešimas

drinks_cheers.gif susitvarkiau jau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 16, 17:46)
turėjau parsisiuntus Typing assistance English (5.0). nežinau kam man jo reikėjo,ale va  schmoll.gif  doh.gif
išinstaliavau per add/remove programs, bet tokia rankytė tos programos prie laikrodžio vis lieka. ji atsiranda tik įjungus kompą, kai paspaudi dešinį , kai anksčiau buvo pasirinkimai,dabar terodo tuščią kaip ir langą, bet dar galima paspausti, žinojau,kad paskutinis yra exit, tai visad ant jo spaudžiu ir dingsta. bet bėda tame,jei ji yra, negaliu rašyti @ pvz trumpinių forma alt+64 kaip ir kitų trumpųjų kombinacijų, tik ją išjungus  cool.gif  bandžiau ir per search ieškot, nemeta nieko kad likęs koks failas, tai kaip man ją visai panaikint iš pc?  blush2.gif  blush2.gif

user posted image

start > run > msconfig > startup
Ten reiktų nuimt varnelę nuo tos programos, kad nestartuotų su kompiuteriu.

O @ rašomas Shift+2 arba AltGr+Shift+2, jei lietuviška klaviatūra. Bent jau daugelyje kompiuterių.
Papildyta:
QUOTE(Editukas12 @ 2009 11 16, 18:24)
Labadiena visiems,
noriu paprasyty jusu pagalbos....
Vakar internete ieskojaupaveiksliuku per googl, susiradau, pamygau kad padidintu ir islindo lentute ir pradejo krautis ir skaiciuot virusus.
O suskaiciavo kad C diske yra 358 trojanai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
My documents 7 trojanai
D diske 135 trojanai
101 tojanai Shared Documents
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
fear.gif  fear.gif
Tada kompiuterio ekranas pasidare juodas. Ir visos programos kur buvo ant kompiuterio PRADINGO  ohmy.gif
Tada meta kas kelias minutes lentutes visokias
Ir net nebezinau ka daryti
Be to dar kai ijungiu PC ismeta lentute kur skaiciuoja kiek yra virusu  ir kas diena ju daugeja............ verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Eilinis pasimetėlis antivirusas, kuris siūlosi perkamas.
Reiktų prasivalyt su antivirusine arba HijackThis
http://mantas.malciu...as-nuo-kenkeju/
Papildyta:
QUOTE(*Maja* @ 2009 11 16, 19:20)
drinks_cheers.gif susitvarkiau jau  biggrin.gif  4u.gif

Googlas daro stebuklus biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:

Bandau nukopijuoti teksta bet pamygu atsiranda lentute pabuna sekunde ir vel pranyksta.. huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukas12 @ 2009 11 16, 20:02)
Papildyta:

Bandau nukopijuoti teksta bet pamygu atsiranda lentute pabuna sekunde ir vel pranyksta.. huh.gif

Tai pradėkim nuo to, ar pas jumi yra antivirusinė kokia nors normali?
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 16, 20:10)
Tai pradėkim nuo to, ar pas jumi yra antivirusinė kokia nors normali?

Panda Internet Security
Atsakyti
QUOTE(Editukas12 @ 2009 11 16, 20:24)
Panda Internet Security

Tai matyt, kad nelabai gerai saugo smile.gif
Arba iš karto keist į Avirą, arba dar bandyt interneto skenerius http://mantas.malciu...rusu-internete/
Atsakyti

QUOTE(settle @ 2009 11 16, 17:45)
start > run > msconfig > startup
Ten reiktų nuimt varnelę nuo tos programos, kad nestartuotų su kompiuteriu.

O @ rašomas Shift+2 arba AltGr+Shift+2, jei lietuviška klaviatūra. Bent jau daugelyje kompiuterių.
Ačiū thumbup.gif šitas pasinaikino jau thumbup.gif
šita kombinacija man veikia jei perstatau kalbą ant US,bet kai laikau lt neveikia. bet jau įpratau su alt fn ir skaičiukais dauguma shortcutų tai lengva.

o gal dar gali duot minčių dėl vienos problemos,kurią rašiau seniau blush2.gif

QUOTE(grange @ 2009 11 09, 17:53)
doh.gif  gal kas galėtumt padėt ir iš aprašymo,kas daros,pasakyt, kaip sutaisyt  doh.gif

įjungiu laptopą, įsijungiu internetą, noriu nuleist į apačią ant to taskbar,na kaip visada, spaudžiant ant minimize mygtuko vuršuj, visas langas kažkur pradingsta, nebelieka jo apačioj, arba pvz jei paspaudžiu skype, paskiau noriu atsidaryt ir internetą, tai rodo tik vieną, ta prasme ,apačioj nieko nematau,kad galėčiau paspaust ir pasididint.negaliu eiti per kelis psl. turiu vėl per naują viską daryt. viskas kažkur lekia į kairį šoną ir nebesimato.  unsure.gif  kas čia pasidarė

man bandė žiūrėti vienas žmogus per time viewer, padarė DOCK, kad visi "windows minimize to the dock" ,tai šiek tiek padeda, bent jau iš ten galiu pasispaust, bet vistiek daug patogiau,kai matau viską apačioj ant taskbar juostos.

Gal kokių minčių kame reikalas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 16, 21:29)
Ačiū  thumbup.gif  šitas pasinaikino jau  thumbup.gif
šita kombinacija man veikia jei perstatau kalbą ant US,bet kai laikau lt neveikia. bet jau įpratau su alt fn ir skaičiukais dauguma shortcutų tai lengva.

Gal ne tą Alt spaudi, AltGr, kitaip žinomas kaip Right Alt yra dešinėje klaviatūros pusėje.
Jei neveikia tikrai, tada naudokit patobulintą LT klaviatūros išdėstymą rq.lt/numeric

Dėl to kito klausimo. Neturiu net noro gilintis, per daug skaitymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 16, 19:50)
Gal ne tą Alt spaudi, AltGr, kitaip žinomas kaip Right Alt yra dešinėje klaviatūros pusėje.
Jei neveikia tikrai, tada naudokit patobulintą LT klaviatūros išdėstymą rq.lt/numeric

Dėl to kito klausimo. Neturiu net noro gilintis, per daug skaitymo biggrin.gif

ai, nu jo, su dešiniu veikia.bet vistiek man paprasčiau su fn blush2.gif

tai bent pasakykit ar čia įmanoma atitaisyt be windowsų perinstaliavimo ar jau nebe?
Atsakyti