Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

Sveiki, kurmiai protingieji. Eilini karta prisidirbu su kompu....... blush2.gif zodziu man kaip ciekavai varnai reikia visur palandziot ir viska patikrint. Tai va kazkur inlindau ir kazka padirbau, ku nezinau. Vien zodziu, mano kompas kai ji ijungi, nus teip ilgai uzsikrovinet pradejo, kad kava speju pasidaryt g.gif ax.gif Kaip sakant anksciau tik ciainika uzkaistavau ir vualia thumbup.gif dabar pasidarau ir gert pradedu...... antivirusine praskanavau, CCleaner praleidau ir teip ir registram,nus vis tiek anas masto per ilgai, gerokai per ilgai. MInciu turit ku man daryt?
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 11 13, 17:22)
Sveiki, kurmiai protingieji. Eilini karta prisidirbu su kompu.......  blush2.gif  zodziu man kaip ciekavai varnai reikia visur palandziot ir viska patikrint. Tai va kazkur inlindau ir kazka padirbau, ku nezinau. Vien zodziu, mano kompas kai ji ijungi, nus teip ilgai uzsikrovinet pradejo, kad kava speju pasidaryt  g.gif  ax.gif  Kaip sakant anksciau tik ciainika uzkaistavau ir vualia  thumbup.gif  dabar pasidarau ir gert pradedu...... antivirusine praskanavau, CCleaner praleidau ir teip ir registram,nus vis tiek anas masto per ilgai, gerokai per ilgai. MInciu turit ku man daryt?

Turim dvi mintis: system restore ir linux.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 13, 18:08)
Turim dvi mintis: system restore ir linux.

Nuo linuxu vien nuo pavadinimo purto, o system restore ciuju reiks ir pabandyt...... dekavoju, ale kaip cia man paciai nedasilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 11 13, 18:25)
Nuo linuxu vien nuo pavadinimo purto, o system restore ciuju reiks ir pabandyt...... dekavoju, ale kaip cia man paciai nedasilo  g.gif

http://mantas.malciu...inis-pingvinas/
Pažiūrėk filmuką apačioj, gal mažiau purtys.
Atsakyti
windows7 starterį turiu, gal kas žino ar tikrai niekaip neina pasikeisti desktopo paveikslėlio, o gal yrakoks būdas pergudraut tą starterį? toks paprastas dalykas bet tikrai erzina... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 11 13, 16:22)

Vien zodziu, mano kompas kai ji ijungi, nus teip ilgai uzsikrovinet pradejo, kad kava speju pasidaryt  g.gif  ax.gif  Kaip sakant anksciau tik ciainika uzkaistavau ir vualia  thumbup.gif  dabar pasidarau ir gert pradedu...... antivirusine praskanavau, CCleaner praleidau ir teip ir registram,nus vis tiek anas masto per ilgai, gerokai per ilgai. MInciu turit ku man daryt?

Va ir man tas pats tik dar priedo ir gerai jau užsikrovus kompui, jau bedirbant, pakimba , užtringa viskas. Porasyk išmušė mėlynus langus, persikrovė pats kompas. Maniau kad mano nemokama Avira antivir praleidinėja virusus, susitvarkiau naujausia karspersky 2010 programą vakar, virusų kaip ir nėr o vistiek kompas kimba. Dar vakar pasidarė toks destopas

user posted image

ir neina gražint buvusio paveikslėlio, ir šiandien įjungus kompą kol krovėsi, labai ūžė. blink.gif Tai jaučiu tai jau windousu kokia problema, metas keisti, o gal kokių dulkių gal prisirinke, atidarius dėžę gal pravalyt ką reikia ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 15, 12:44)
Va ir man tas pats tik dar priedo ir gerai jau užsikrovus kompui, jau bedirbant, pakimba , užtringa viskas. Porasyk išmušė mėlynus langus, persikrovė pats kompas. Maniau kad mano nemokama Avira antivir praleidinėja virusus, susitvarkiau naujausia karspersky 2010 programą vakar, virusų kaip ir nėr o vistiek kompas kimba. Dar vakar pasidarė toks destopas

user posted image

ir neina gražint buvusio paveikslėlio, ir šiandien įjungus kompą kol krovėsi, labai ūžė.  blink.gif  Tai jaučiu tai jau windousu kokia problema, metas keisti, o gal kokių dulkių gal prisirinke, atidarius dėžę gal pravalyt ką reikia ar ne? g.gif

Itariu kad dulkiu pravalymas nepades, bo as ten viska saziningai siurbiu thumbup.gif maniskis kol kas gyvas, bet as jau audziu minti apie keturiu branduoliu kompa, bo sitas pentiumukas4 jau pradejo per daug daznai knisti prota, o man patinka kai technika tarnauja man, o ne as jai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu problema. Atsisedau rasyti darbo ir pamciau, kad po windows perinstaliavimo, nebera lietuvisku raidziu. Apacioje, desineje puseje visuomet budavo pasirinkimas, EN - angliski rasmenys, LT - lietuviski. Taciau dabar nera nei vieno, o darba reikia parasyti iki rytojaus, zinoma, lietuviskai rasmenimis. Gal kas susidurete su tokia problema ar zinote, ka galima padaryti, kad atsirastu galimybe pakeisti angsliskus rasmenis i lietuviskus? Bandziau spausti desiniji peles klavisa, kad islystu toolbars, tada language bar. Bet niekas nesikeicia ir LT rasmenu neatsiranda unsure.gif Labai prasau pagalbos!
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 11 15, 12:44)

user posted image

ir neina gražint buvusio paveikslėlio, ir šiandien įjungus kompą kol krovėsi, labai ūžė.  blink.gif  Tai jaučiu tai jau windousu kokia problema, metas keisti, o gal kokių dulkių gal prisirinke, atidarius dėžę gal pravalyt ką reikia ar ne? g.gif

Ko jau ko, bet Aviros į nieką keist tikrai nereikia, bent jau prieš tai nepatikrinus kompiuterio su HijackThis
http://mantas.malciu...as-nuo-kenkeju/

Kaip ir visada, atsiradus neaiškioms problemoms, reikia valyt registrus.
http://mantas.malciu...ika-windowsams/

Dėl darbastalio – reikia skaityt, ką rašo, ir spaust, ką siūlo – restore....
Nepadeda - operacinės sistemos perdiegimas ir rami galva. Patartina Linux, kad ta rami galva ilgiau išliktų rami.

QUOTE(sunsetheat @ 2009 11 15, 14:30)
Sveikos. Turiu problema. Atsisedau rasyti darbo ir pamciau, kad po windows perinstaliavimo, nebera lietuvisku raidziu. Apacioje, desineje puseje visuomet budavo pasirinkimas, EN - angliski rasmenys, LT - lietuviski. Taciau dabar nera nei vieno, o darba reikia parasyti iki rytojaus, zinoma, lietuviskai rasmenimis. Gal kas susidurete su tokia problema ar zinote, ka galima padaryti, kad atsirastu galimybe pakeisti angsliskus rasmenis i lietuviskus? Bandziau spausti desiniji peles klavisa, kad islystu toolbars, tada language bar. Bet niekas nesikeicia ir LT rasmenu neatsiranda  unsure.gif  Labai prasau pagalbos!

rq.lt/numeric
instaliuot, eit į control panel, susirast kalbos nustatymus ir pasidaryt LT Numeric kaip numatytąją.
Atsakyti
Turiu problemą internet explorer neatpažįsta kai kurių puslapių lietuviškų raidžių. PVZ. lietuvosrytas.lt nerodo lietuviškų raidžių. Kur galėtų būti problema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2009 11 15, 18:18)
Turiu problemą internet explorer neatpažįsta kai kurių puslapių lietuviškų raidžių. PVZ. lietuvosrytas.lt nerodo lietuviškų raidžių. Kur galėtų būti problema? g.gif

Bėda visų pirma yra ta, kad naudojama IE, o ne Firefox, Opera, Chrome ar kita nekreivai padaryta naršyklė. Net ir naujausia IE8 nesugeba normaliai atvaizduoti puslapių.

O šiaip bėda tikriausiai koduotėje. Reiktų eit į naršyklės nustatymus ir pakaitalioti koduotes (Baltic-1257, UTF-8 ir pan.). Gal padės.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 15, 18:40)
Bėda visų pirma yra ta, kad naudojama IE, o ne Firefox, Opera, Chrome ar kita nekreivai padaryta naršyklė. Net ir naujausia IE8 nesugeba normaliai atvaizduoti puslapių.

O šiaip bėda tikriausiai koduotėje. Reiktų eit į naršyklės nustatymus ir pakaitalioti koduotes (Baltic-1257, UTF-8 ir pan.). Gal padės.

pas mne nėra baltic 1257,kur ją gaut? o utf nerodo vistiek
Atsakyti