Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(*Maja* @ 2009 11 11, 18:47)
kas yra kompiuteriui, kai kas kelias minutes meta lentele Brightness. Su rezoliucija viskas tvarkoje  g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2009 11 11, 22:40)

Kai bus normaliai paaiškinta, tai ir atsakysim.
1. Pilną klaidos pranešimą
2. Ekrano nuotrauką
3. Operacinę sistemą

Pradžiai užteks.
Atsakyti
Nuotraukos negaliu įdėti, kadangi su Print Screanu nepasidaro. Pabandysiu aiškiau parašyti.
Mano Pc yra Windows XP.
Jau kelias dienas neįmanoma dirbti su kompiuteriu, kadangi į monitoriaus vidurį iššoka lentele su užrašu Brightness 100 proc. (Monitoriaus raiška), o po kiek laiko vėl dingsta. Ant monitoriaus yra mygtukai ir yra monitoriaus meniu ten brightness, contrast ir t.t tai man ta lentele sokineja beveik pastoviai. Ir taip ištisai. Nuspaudus monitoriaus esančius mygtukus, ji dingsta taip pat.
Ekrano rezoliucija 1024x768, bandziau ir 1280x1024 bet vistiek tas pats
Atsakyti
Įsiterpsiu: http://img258.images...872/errorvf.jpg

Kai bandau atidaryti opera naršyklę, metą šią lentelę.
Atsakyti
QUOTE(ChiolYn @ 2009 11 12, 10:36)
Įsiterpsiu: http://img258.images...872/errorvf.jpg

Kai bandau atidaryti opera naršyklę, metą šią lentelę.

Google > Klaidos pranešimas > Skaitymas > Rastų pasiūlymų vykdymas
Papildyta:
QUOTE(*Maja* @ 2009 11 12, 00:02)
Nuotraukos negaliu įdėti, kadangi su Print Screanu nepasidaro. Pabandysiu aiškiau parašyti.
Mano Pc yra Windows XP.
Jau kelias dienas neįmanoma dirbti su kompiuteriu, kadangi į monitoriaus vidurį iššoka lentele su užrašu Brightness 100 proc. (Monitoriaus raiška), o po kiek laiko vėl dingsta. Ant monitoriaus yra mygtukai ir yra monitoriaus meniu ten brightness, contrast ir t.t tai man ta lentele sokineja beveik pastoviai. Ir taip ištisai. Nuspaudus monitoriaus esančius mygtukus, ji dingsta taip pat.
Ekrano rezoliucija 1024x768, bandziau ir 1280x1024 bet vistiek tas pats

Tai kaip supratau, čia grybą pjauna pats monitorius, o kompiuteris nei prie ko. Nelabai aš apie juos išmanau, bet gal yra koks monitoriaus valdyme nustatymas, kad atstatytų standartinius parametrus (default).

Jei ne, tai siūlau kreiptis į kompiuterių forumą. Pvz., forum.lrytas.lt
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 12, 13:08)
Google > Klaidos pranešimas > Skaitymas > Rastų pasiūlymų vykdymas
Papildyta:

Tai kaip supratau, čia grybą pjauna pats monitorius, o kompiuteris nei prie ko. Nelabai aš apie juos išmanau, bet gal yra koks monitoriaus valdyme nustatymas, kad atstatytų standartinius parametrus (default).

Jei ne, tai siūlau kreiptis į kompiuterių forumą. Pvz., forum.lrytas.lt

Taip, ir aš manau, kad su monitoriumi kažkokios problemos, bandysim ieškoti priežasties, nes atsatymostandartiniu nerandu unsure.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Trečia diena mano kompas kažkokius marazmus daro doh.gif - praėjus kuriam tai laikui į viršų pasislenka ir beveik pradingsta pati viršutinė juosta - ten, kur dešiniam kampe būna tie mygtukai: minimizuoti, atkurti ankstesnę, uždaryti. unsure.gif patraukt žemyn neina.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 12, 16:37)
Trečia diena mano kompas kažkokius marazmus daro  doh.gif  - praėjus kuriam tai laikui į viršų pasislenka ir beveik pradingsta pati viršutinė juosta - ten, kur dešiniam kampe būna tie mygtukai: minimizuoti, atkurti ankstesnę, uždaryti.  unsure.gif  patraukt žemyn neina.

Registrų valymas, virusų tikrinimas, OS perdiegimas. Sprendimas ilgam – Linux instaliavimas, gyvenime problemų nebus tokių.
Atsakyti
Gal galit padėt susirast garso driverius. Perisnstaliavo win xp.
Vinyl AC97 codec combo driver (WDM). Kazkaip man nepavyksta rast tinkamo, viena antivirusine uzblokavo, kitas kazkoks sugadintas.
Gal galit nurodyt psl., kur galiu rast 4u.gif
Atsakyti
Va mano foto, su fotoaparatu padariau doh.gif
user posted image
Atsakyti
I klausimus atsaku i skype stepkess
Atsakyti
Sveiki. 4u.gif

Noriu pirktis karsperskio 7.0 papildymą bet dabar tokių nebėr ir pardavėjos siulo kaip jo pratesimą pirkti naujesni 10 nr. Ar nusipirkus jį reiks tik įvesti jo aktyvacijos kodą ir viskas atsinaujins, ar 7.0 išinstaliuot ir įvest viską iš to dešimto nr? g.gif
Atsakyti