Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(Irmavi @ 2009 11 05, 11:58)
per paieska neranda, taciau registruose toks folderiukas egzistuoja.
paziurejau dar forumus- daug ten minciu.
Siulau paziureti cia. Rusiskame forume svarsto panasia problema su Vista, bet 7-ukui tas pats  manau.....

dėkui, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
O iš kur gauti kompiuterį su USB3?
Atsakyti
Labas,l turiu plroblema,l nusipirkolm nauja klavetūra (iš topo centro),l o ji berašant vis mleta l raide,l bet klur,l tiek žodije,l tiekl po klablelio doh.gif
RAŠANT DLIDŽIOSIOM RAIDĖM METLA DIDŽIAJA L RAIDE mirksiukas.gif

teksto netaisiau, kad butu geriau suplrasti... kame plroblema??
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 06, 15:30)
Labas,l turiu plroblema,l nusipirkolm nauja klavetūra (iš topo centro),l o ji berašant vis mleta l raide,l bet klur,l tiek žodije,l tiekl po klablelio  doh.gif
RAŠANT DLIDŽIOSIOM RAIDĖM METLA DIDŽIAJA L RAIDE  mirksiukas.gif

teksto netaisiau, kad butu geriau suplrasti...  kame plroblema??

Pabandyt prie kito kompiuterio, jei tas pats, vežt topcentriui, kad pakeistų.
Atsakyti
Padekite, kompiuterastai help.gif help.gif Issidarke mano klaviatura, net nezinau, kaip ir del ko tai atsitiko, bet esme tame, kad dabar jeigu jungiu lietuviu kalba, tai tos raides visai ne ten, kur turi buti. Na, tarkim ten kokia a nosine reikia spausti mygtuka kur dvitaskis ar kablelis. O jei kableli koki tai nori uzdeti, tai reikia lietuviska raide spausti. Tiesa, cia man visos bedos prasidejo nuo tai, kai pradejau valyti kompa, nes amzinai ismeta "low disc space", net nezinau kodel. Atrodo, sedi kazkoks kompe grauzikas ir grauzia ta mano atminti... Visus atsiustus is torentu failus keliu i isorini kietaji diska savo , nesuprantu, kaip ten ta atmintis taip surijama... nu tai va, to pasekoje istryniau as kazkaip daug negalvodama koki tai framework faila... Kas ten do daiktas, nesuprantu, bet gal jis cia kaltas, kad mano klaviatura kvailioja??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2009 11 06, 21:29)
Padekite, kompiuterastai  help.gif  help.gif Issidarke mano klaviatura, net nezinau, kaip ir del ko tai atsitiko, bet esme tame, kad dabar jeigu jungiu lietuviu kalba, tai tos raides visai ne ten, kur turi buti. Na, tarkim ten kokia a nosine reikia spausti mygtuka kur dvitaskis ar kablelis. O jei kableli koki tai nori uzdeti, tai reikia lietuviska raide spausti. Tiesa, cia man visos bedos prasidejo nuo tai, kai pradejau valyti kompa, nes amzinai ismeta "low disc space", net nezinau kodel. Atrodo, sedi kazkoks kompe grauzikas ir grauzia ta mano atminti... Visus atsiustus is torentu failus keliu i isorini kietaji diska savo , nesuprantu, kaip ten ta atmintis taip surijama... nu tai va, to pasekoje istryniau as kazkaip daug negalvodama koki tai framework faila... Kas ten do daiktas, nesuprantu, bet gal jis cia kaltas, kad mano klaviatura kvailioja??? doh.gif

.NET framework
Instaliuoti
http://www.microsoft...;displaylang=en

Lietuviškas klaviatūros išdėstymas
Instaliuoti ir naudoti
http://rq.lt/numeric/
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 06, 21:26)
.NET framework
Instaliuoti
http://www.microsoft...;displaylang=en

Lietuviškas klaviatūros išdėstymas
Instaliuoti ir naudoti
http://rq.lt/numeric/

Ot tai dėkui. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Iškart geriau lotuliukas.gif Smagumėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 11 06, 14:49)
Pabandyt prie kito kompiuterio, jei tas pats, vežt topcentriui, kad pakeistų.

pakeitė nauja, išpradžiu nepatikėjo, patys jungės prie kompo ir lygiai taip pat rašė pas juos biggrin.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveiki. norejau suzinototi ar imanoma dar sutvarkyti usb . perinstaliavau winausus, bet vistiek neveikia nei vienas usb . zirejau ten kur yra mesanger devise tai jokiu klaustuku nerodo... kas galetu buti? gal kas nekontaktuoja ten paciame usb?... buvo uzlipta viena karta ant to kompiuterio, gal kas uzsispaude...chi...?
Atsakyti
Labas! Gal galite kas padeti? Negaliu isijungti Control panel ,kai bandau pajungti atsiranda lentele windows explorer stoped working.Neveikia ir spausdintuvas.Negaliu atsidaryti antivirusines! HELP!
Atsakyti
QUOTE(Snargla @ 2009 11 08, 12:57)
Labas! Gal galite kas padeti? Negaliu isijungti Control panel ,kai bandau pajungti atsiranda lentele windows explorer stoped working.Neveikia ir spausdintuvas.Negaliu atsidaryti antivirusines! HELP!

Spėju, virusai išėdė kompą smile.gif
Atsakyti
Nejaugi taip blogai? doh.gif Tai ka daryt? verysad.gif Bet visa kita tai veikia! blush2.gif
Atsakyti