Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

Sveiki, gal galesite ir man padeti ax.gif
Kazka spustelejau klaveturoje ir dabar nebegaliu atsidayti puslapio, iskart stai ka rodo:
user posted image
Ka daryti?
Naudoju Windows Vista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viol: 02 lapkričio 2009 - 04:07
QUOTE(viol @ 2009 11 02, 05:06)
Sveiki, gal galesite ir man padeti ax.gif
Kazka spustelejau klaveturoje ir dabar nebegaliu atsidayti puslapio, iskart stai ka rodo:
user posted image
Ka daryti?
Naudoju Windows Vista.

Ten pas juos serveryje klaidos, jūsų kompiuteris ne prie ko. Teks palaukti, kol jie klaidas susitvarkys.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galit pasakyti kaip Vistoj sumažinti vaizdą, ikonas, tekstą?
Dukrytė kažką laptope paspaudė ir viskas žiauriai pasididino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 11 02, 08:22)
Ten pas juos serveryje klaidos, jūsų kompiuteris ne prie ko. Teks palaukti, kol jie klaidas susitvarkys.

sitas kaip ir saket susitvarke, bet dabar isvis kazkas pasidare...kai ijungiu kompa, uzkrauna ir lieka tik juodas ekranas ir atverstas my computer aplankas...siaip ne taip per ten prisikasiau iki interneto ir rasau cia...bet klaviatura irgi sukvailiojo...jeigu nelaikau mygtuko fn tai rasosi tik kas kelinta raide, visa kita simboliai ir skaiciai..??????
kas nutiko???? (2as n4t526++++)ka man dabar daryti????
pas mane sony loptopas...
Atsakyti
Sveiki,

Reiktu pagalbos, neskubios, bet vistiek...
Susikeliu failus is fotiko i kompa, noriu perziureti video faila, vaizda rodo, o del garso raso stai ka:
user posted image
kai ziuriu video nera garso... g.gif
Gal galite pasakyti kame saknys?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 11 03, 12:53)
Sveiki,

Reiktu pagalbos, neskubios, bet vistiek...
Susikeliu failus is fotiko i kompa, noriu perziureti video faila, vaizda rodo, o del garso raso stai ka:
user posted image
kai ziuriu video nera garso...  g.gif
Gal galite pasakyti kame saknys?
Aciu  4u.gif

o jei ziuret per fotika-garsas yra?
jei yra fotike ir nera kompe,-galimas atvejis,kad truksta kokio garso kodeko (virsuj aprasyme panasu i tai g.gif ). Pageidautina turet susiinstaliavus kodeku paketa. Atsisiusti galima pvz. is cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 03 lapkričio 2009 - 12:07
Tai jei pas tave Vista, daryk restore windows gal tada susitvarkys.
Siaip panasu kad pasigavai virusiuka is to saito, ir pas juos tas virusas db nulauze...

QUOTE(viol @ 2009 11 02, 19:04)
sitas kaip ir saket susitvarke, bet dabar isvis kazkas pasidare...kai ijungiu kompa, uzkrauna ir lieka tik juodas ekranas ir atverstas my computer aplankas...siaip ne taip per ten prisikasiau iki interneto ir rasau cia...bet klaviatura irgi sukvailiojo...jeigu nelaikau mygtuko fn tai rasosi tik kas kelinta raide, visa kita simboliai ir skaiciai..??????
kas nutiko???? (2as n4t526++++)ka man dabar daryti????
pas mane sony loptopas...

Atsakyti
Laba,
Turiu klausimeli ax.gif Gal ir ne i tema bet prie esmes.
Sitam reikale esu visai zalia blush2.gif
Kompas su TV plokste...zinau kad galima ziureti TV bet kaip ja pajungti ko reikia ir tt. Nieko nesusigaudau. Gal padesite? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, aš irgi kreipiuosi su problema. Pirmiausia atnaujinus mozillą iki naujausios versijos (3.5.4), neužkrauna kai kurių puslapių. spaudžiu bookmarksuose išsaugotą nuorodą, o man atidaro tuščią lapą, o ant tos lentelės, kurioje yra puslapis, tik užrašą (GIF Image, 1x1 pixels). einant per google puslapio taip pat neatidaro, nors puikiai žinau, kad jis veikia, nes per kitus kompiuterius su ta pačia mozillos versija juos atidaro. taip pat kai kuriuose puslapiuose nerodo paveikslėlių. Mozillos supporto puslapyje išvardintus patarimus išbandžiau, nei vienas nepadėjo. bet kas keisčiausia, kad to puslapio, iš kurio nerodo paveikslėlių, ir naujasis IE neatidaro. tiksliau atidaro, bet paveikslėlių nerodo. IR JAVA, ir macromedia flash player turiu, anksčiau viskas būdavo gerai, o dabar... Tiesa, Addblock ant tų puslapių išjungtas, bet nuo to niekas nesikeičia.

Antroji problema, atsidarius my documents langą, jį atidaro, tik jau "nuslinktą" iki pabaigos, o pabaigoje atsiradęs kažkoks folderiukas tokiu pavadinimu "561d023663da823f518687aee6b4b3". jo ištrinti neleidžia, mta lentelę, kad programos, esančios jame, šiuo metu yra naudojamos. pačiame folderyje yra dar 2 aplankai, kuriuose vienodi failai (.dll , .ppd ir pan). turiu originalią kaspersky antivirusinę, ji jokių virusų tuose folderiuose neranda, tačiau man vistiek neramu, iš kur staiga kompiuteryje atsirado neaiškūs failai. Kad būtų aiškiau, kompiuteriu naudojuosi viena, jokiuose "neaiškiuose" puslapiuose nesilankau.

Iš anksto dėkoju už pagalbą, tikiuosi, kad viską aiškiai išdėsčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2009 11 03, 22:16)
Labas vakaras, aš irgi kreipiuosi su problema. Pirmiausia atnaujinus mozillą iki naujausios versijos (3.5.4), neužkrauna kai kurių puslapių. spaudžiu bookmarksuose išsaugotą nuorodą, o man atidaro tuščią lapą, o ant tos lentelės, kurioje yra puslapis, tik užrašą (GIF Image, 1x1 pixels). einant per google puslapio taip pat neatidaro, nors puikiai žinau, kad jis veikia, nes per kitus kompiuterius su ta pačia mozillos versija juos atidaro. taip pat kai kuriuose puslapiuose nerodo paveikslėlių. Mozillos supporto puslapyje išvardintus patarimus išbandžiau, nei vienas nepadėjo. bet kas keisčiausia, kad to puslapio, iš kurio nerodo paveikslėlių, ir naujasis IE neatidaro. tiksliau atidaro, bet paveikslėlių nerodo. IR JAVA, ir macromedia flash player turiu, anksčiau viskas būdavo gerai, o dabar... Tiesa, Addblock ant tų puslapių išjungtas, bet nuo to niekas nesikeičia.

Antroji problema, atsidarius my documents langą, jį atidaro, tik jau "nuslinktą" iki pabaigos, o pabaigoje atsiradęs kažkoks folderiukas tokiu pavadinimu "561d023663da823f518687aee6b4b3". jo ištrinti neleidžia, mta lentelę, kad programos, esančios jame, šiuo metu yra naudojamos. pačiame folderyje yra dar 2 aplankai, kuriuose vienodi failai (.dll , .ppd ir pan). turiu originalią kaspersky antivirusinę, ji jokių virusų tuose folderiuose neranda, tačiau man vistiek neramu, iš kur staiga kompiuteryje atsirado neaiškūs failai. Kad būtų aiškiau, kompiuteriu naudojuosi viena, jokiuose  "neaiškiuose" puslapiuose nesilankau.

Iš anksto dėkoju už pagalbą, tikiuosi, kad viską aiškiai išdėsčiau.  ax.gif

Visiškai neaiškios problemos.

Kasperskis turėtų sugaudyt kenkėjus, bet nepakenks ir su HikackThis patikrint
http://mantas.malciu...as-nuo-kenkeju/

O toliau, lieka standartinis registrų pravalymas, bet vargu, ar tokioj situacijoj jis padės.
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2009 11 03, 12:56)
o jei ziuret per fotika-garsas yra?
jei yra fotike ir nera kompe,-galimas atvejis,kad truksta kokio garso kodeko (virsuj aprasyme panasu i tai g.gif ). Pageidautina turet susiinstaliavus kodeku paketa. Atsisiusti galima pvz. is cia

Parsisiunciau ta programa, suinstalinau, garsas atsirado, bet dingo vaizdas doh.gif nebesuprantu nieko. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 11 04, 13:55)
Parsisiunciau ta programa, suinstalinau, garsas atsirado, bet dingo vaizdas  doh.gif  nebesuprantu nieko.  mastau.gif

http://www.videolan.org/vlc/
Bandyk su VLC paleist.
Atsakyti