Labas vakaras, aš irgi kreipiuosi su problema. Pirmiausia atnaujinus mozillą iki naujausios versijos (3.5.4), neužkrauna kai kurių puslapių. spaudžiu bookmarksuose išsaugotą nuorodą, o man atidaro tuščią lapą, o ant tos lentelės, kurioje yra puslapis, tik užrašą (GIF Image, 1x1 pixels). einant per google puslapio taip pat neatidaro, nors puikiai žinau, kad jis veikia, nes per kitus kompiuterius su ta pačia mozillos versija juos atidaro. taip pat kai kuriuose puslapiuose nerodo paveikslėlių. Mozillos supporto puslapyje išvardintus patarimus išbandžiau, nei vienas nepadėjo. bet kas keisčiausia, kad to puslapio, iš kurio nerodo paveikslėlių, ir naujasis IE neatidaro. tiksliau atidaro, bet paveikslėlių nerodo. IR JAVA, ir macromedia flash player turiu, anksčiau viskas būdavo gerai, o dabar... Tiesa, Addblock ant tų puslapių išjungtas, bet nuo to niekas nesikeičia.
Antroji problema, atsidarius my documents langą, jį atidaro, tik jau "nuslinktą" iki pabaigos, o pabaigoje atsiradęs kažkoks folderiukas tokiu pavadinimu "561d023663da823f518687aee6b4b3". jo ištrinti neleidžia, mta lentelę, kad programos, esančios jame, šiuo metu yra naudojamos. pačiame folderyje yra dar 2 aplankai, kuriuose vienodi failai (.dll , .ppd ir pan). turiu originalią kaspersky antivirusinę, ji jokių virusų tuose folderiuose neranda, tačiau man vistiek neramu, iš kur staiga kompiuteryje atsirado neaiškūs failai. Kad būtų aiškiau, kompiuteriu naudojuosi viena, jokiuose "neaiškiuose" puslapiuose nesilankau.
Iš anksto dėkoju už pagalbą, tikiuosi, kad viską aiškiai išdėsčiau.