Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(W*S:* @ 2009 10 16, 23:27)
Nežinau ar klausti čia, bet pabandysiu.
Man įsijungus torrent programą iškart užlūšta internetas ilgiausiai kraunasi ir nepasikrauna puslapiai. Gal žinote kame čia problema?  blush2.gif Jau buvau per naujo įsiinstaliavusi torrent programa ir vistiek tas pats. Pas mane Vista  4u.gif

daug kam stabdo torentai kompą , matyt nepaveža krūvio daug ten kažko tie torentai naudoja tai dėl to ...
Atsakyti
Sveiki, prieš kelias dienas atsirado problema- pakimba pc, nesvarbu ką darant. Pvz vos tik įjungus kai kraunas, ar ką nors veikiant, kad ir naršant ir pan. Restartinu, kažkiek paveikia ir vėl..

Gal yra galinčių patart ką daryt? Turėjau tokią pat probolemą prieš metus, tada dar galiojant garantijai nuvežiau ir teko keist motininę (kiek atmintis neapgauna). Nežinau ar tai susiję.

Iš anksto dėkinga už patarimus.
Atsakyti
Sveiki, ateinu ir aš su problema - kažkas "suvalgo" laisvą disko vietą... Rodos, nieko nesiunčiam, nieko neįrašinėjam, o Disc cleaneris nuolat išlenda ir aiškina, kad vietos liko mažai. Paskutiniu metu tos laisvos vietos lieka vo 100 - 200 MB... Operacinė W. Vista, antivirusas Microsoft Security Essentials. Beje, problemos ir prasidėjo, kai kompe atsirado šita antivirusinė. Kiek bepadarytum laisvos vietos, ji kažkur dingsta per dieną g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 17 spalio 2009 - 22:01
QUOTE(W*S:* @ 2009 10 16, 23:27)
Nežinau ar klausti čia, bet pabandysiu.
Man įsijungus torrent programą iškart užlūšta internetas ilgiausiai kraunasi ir nepasikrauna puslapiai. Gal žinote kame čia problema?  blush2.gif Jau buvau per naujo įsiinstaliavusi torrent programa ir vistiek tas pats. Pas mane Vista  4u.gif

1. Riboti atsisiuntimo/išsiuntimo greičius torrent programoje, kad būtų bent 200kB/s mažesni nei interneto maksimalus greitis.
2. Jei to nepakanka, galima dar bandyti apriboti ir susijungimų skaičius, bet nesu tikras, ar tai gali padėti.
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2009 10 17, 23:00)
Sveiki, ateinu ir aš su problema - kažkas "suvalgo" laisvą disko vietą... Rodos, nieko nesiunčiam, nieko neįrašinėjam, o Disc cleaneris nuolat išlenda ir aiškina, kad vietos liko mažai. Paskutiniu metu tos laisvos vietos lieka vo 100 - 200 MB... Operacinė W. Vista, antivirusas Microsoft Security Essentials. Beje, problemos ir prasidėjo, kai kompe atsirado šita antivirusinė. Kiek bepadarytum laisvos vietos, ji kažkur dingsta per dieną g.gif

-Kiek pas tave Windows vietos užima?
-Kiek randa, tiek ir užima.

O jei rimtai kalbant, tai: jei problemos prasidėjo po antivirusinės įrašymo, tai mest ją velniop ir įsirašyt Avira Personal.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 10 18, 01:18)

-Kiek pas tave Windows vietos užima?
-Kiek randa, tiek ir užima.

O jei rimtai kalbant, tai: jei problemos prasidėjo po antivirusinės įrašymo, tai mest ją velniop ir įsirašyt Avira Personal.

C diskas 100 GB... Ir praktiškai visas užsikišęs... unsure.gif

Prieš 1,5 val. taip ir padariau 4u.gif . Dabar jau ji sukasi ir ieško blogiečių smile.gif
Atsakyti
Negaliu persimest fotkiu is fotiko korteles i kompa. Kompas naujas, gal ko truksta? g.gif Meta "USB Device Not Recognized" One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recignize it. For assistance in solving this problem, click this message.
Paspaudus sita ismeta "Recomendation:Try reconnecting the device.If Woindows still does not recognize it, replace the device."
Padekit, siaip nedraugauju su anglu kalba
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali pasakyti kodel nebeimanoma nei isiinstaliuot naujos zmules, nei isinstaliuoti senos, jau rodos krauna, ir ismeta lentele-Error reading from file C/zMule?webserver/rm_zmule_chortcuth.vbs. Verify that the file exists and that you can access it
doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pikci @ 2009 10 18, 21:24)
Negaliu persimest fotkiu is fotiko korteles i kompa. Kompas naujas, gal ko truksta? g.gif Meta "USB Device Not Recognized" One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recignize it. For assistance in solving this problem, click this message.
Paspaudus sita ismeta "Recomendation:Try reconnecting the device.If Woindows still does not recognize it, replace the device."
Padekit, siaip nedraugauju su anglu kalba

Jungiat patį foto aparatą prie kompiuterio ar kortelių skaitytuvą? Esmė ta, kad neatpažįstamas USB įrenginys. Bandykite jį pajungti prie kito kompiuterio ir patikrinti ar veikia nuotraukų perkėlimas, taip sužinosit kur bėda: kompiuteryje ar USB įrenginyje per kurį bandote nukrauti nuotraukas.
Atsakyti
Sveiki, turiu beda. Negaliu klausyti jokio internetinio radijo schmoll.gif Kai tik bandau pajungti narsykle (bandziau bent per tris) pareiske kad yra problema ir jei bus sprendimas,jum bus pranesta doh.gif Viskas,nei kur ziureti,ka tvarkyti jokiu uzuominu .. Gal kokiu ideju turite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2009 10 20, 18:21)
Sveiki, turiu beda. Negaliu klausyti jokio internetinio radijo  schmoll.gif Kai tik bandau pajungti narsykle (bandziau bent per tris) pareiske kad yra problema ir jei bus sprendimas,jum bus pranesta  doh.gif Viskas,nei kur ziureti,ka tvarkyti jokiu uzuominu .. Gal kokiu ideju turite?  ax.gif

Kokia naršyklė?
Ar kitos naršyklės irgi negali groti?
Kokią radiją bandai klausyti (nuorodą)?
Atsakyti
karsta.gif resursų valgymas pas mane susitvarkė biggrin.gif . Dabar turiu 14 GB laisvo vietos C diske thumbup.gif . Yra ir dar viena problema, jau gana senoka... Naudoju Operą, ir per ją neveikia praktiškai jokie filmukai. Vis prašo instaliuotis naujesnę Flash palyer versiją... Kad ir kiek besiųstum, vis tas pats... Ar įmanoma ką nors padaryt, ar tiesiog tai Operos problemos? Per kitas naršykles viskas veikia nepriekaištingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 20 spalio 2009 - 17:59
sveiki, norejau paklausti kas gali buti negerai printeriui jeigu jis spausdina "zebrizkai", t.y viena eilute juodai, kita neryskiai taip. sitaip spausdina tik juodai, o spalvotai viskas gerai, gal galvutes parejusios? g.gif
Atsakyti