Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 12

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 10 15, 11:30)
radau,o ka ten tiksliai spausti g.gif

pasižymit C diską ir spausti reikia "Defragment now" (jeu yra dar ir daugiau diskų ar particijų po to, kai baigsis C defragmentavimas, tą patį padaryti ir kitiems.)
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 10 15, 15:37)
pasižymit C diską ir spausti reikia "Defragment now" (jeu yra dar ir daugiau diskų ar particijų po to, kai baigsis C defragmentavimas, tą patį padaryti ir kitiems.)

iki galo neleido atlikti operacijos.ismete lentele.kiek supratau kazkas negerai su kazkokiais failais.bijodama prisidirbti paspaudziau uzdaryti.o gali buti ilindes koks virusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(panasi @ 2009 10 15, 14:16)
Windows'ai turbut XP arba Vista? Parsisiuskite is cia ir suinstaliuokite, turetu viskas veikti. Arba jei nepasitikite siuo puslapiu, galite siustis tiesiai is Canon puslapio, iskrentanciame laukelyje pasirinkite savo OS, kalba kuria suprantate (lietuviu nera), tada "submit", kai ismes surastu failu sarasa, parsisiuskite tuos failus po viena(mp drivers cia svarbiausias), beje skaitykite aprasymus, ar jums jie visi reikalingi, kai parsisiusite suinstaliuokite.

Aciu labai, padejo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 10 15, 16:48)
iki galo neleido atlikti operacijos.ismete lentele.kiek supratau kazkas negerai su kazkokiais failais.bijodama prisidirbti paspaudziau uzdaryti.o gali buti ilindes koks virusas g.gif

Perskaitykit, ką parašėt: "kažkas blogai su kažkokiais failais", ir kaip mes dabar turime suprasti kas blogai ir su kuriais failais?
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 10 16, 09:10)
Perskaitykit, ką parašėt: "kažkas blogai su kažkokiais failais", ir kaip mes dabar turime suprasti kas blogai ir su kuriais failais?

nu kiek man leido suprasti kas anglu kalba parasyta.bijodama prisidirbti daugiau nei reikia as ta lentele uzdariau.veiksmas buvo atliktas kokiu 60% ir islindo lentele.
Atsakyti
sveiki man kazka vaikai prispaude niekaip negaliu rast kaip atitaisyt man ziaurei viskas padidinta raides galim sumazinti bet pacio formato ne ismeta tokio dydzia kad ka as zinau nebutinai ka nors reik atsidaryt kad labai didelis formatas kad ir ant desktopo tos nuorosos na nemoku paaiskinti nu pavyzdziui skypo paveikslelis ir kt labai dideli o jei atsidarai interneta tai isvis viskas isplesta ne tik tekstas bet ir irankiu juostos ir taip toliau gal kas zino kaip atstatyti?
Atsakyti
nesuprantu ką prispaudinėjau bet per operą niekur negaliu užeit blink.gif kad ir ką spaudžiu išmeta va toki groži
user posted image

kaip gražint atgal kad būtu normaliai ?
Papildyta:
QUOTE(vietine1986 @ 2009 10 16, 08:26)
zino kaip atstatyti?

pabandyk paspaust ctrl ir minusą ( padidint pliusą) , arba ctrl ir suk peles rutuliuką
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 16, 09:11)
nesuprantu ką prispaudinėjau bet per operą niekur negaliu užeit  blink.gif  kad ir ką spaudžiu išmeta va toki groži
user posted image

kaip gražint atgal kad būtu normaliai ?
Papildyta:

pabandyk paspaust ctrl ir minusą ( padidint pliusą) , arba ctrl ir suk peles rutuliuką

Pabandykit išvalyti Operoj visus privačius duomenis ir laikinus failus.
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2009 10 16, 09:26)
sveiki man kazka vaikai prispaude niekaip negaliu rast kaip atitaisyt man ziaurei viskas padidinta raides galim sumazinti bet pacio formato ne ismeta tokio dydzia kad ka as zinau nebutinai ka nors reik atsidaryt kad labai didelis formatas kad ir ant desktopo tos nuorosos na nemoku paaiskinti nu pavyzdziui skypo paveikslelis ir kt labai dideli o jei atsidarai interneta tai isvis viskas isplesta ne tik tekstas bet ir irankiu juostos ir taip toliau gal kas zino kaip atstatyti?

meginau restartuot sistema pasirinkus data preitios dienos kai buvo viskas gerai perkrove kompa bet vistiek tas pats gali but kad kai vakar vaikas zaide zaidima taip istampe ekrana nuo jo ar dar imanoma ka nors paciai padaryti kad atstatyciau buvusi vaizda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 16 spalio 2009 - 09:51
QUOTE(vietine1986 @ 2009 10 16, 09:50)
meginau restartuot sistema pasirinkus data preitios dienos kai buvo viskas gerai perkrove kompa bet vistiek tas pats gali but kad kai vakar vaikas zaide zaidima taip istampe ekrana nuo jo ar dar imanoma ka nors paciai padaryti kad atstatyciau buvusi vaizda?

Ekrano rezoliucijas pakeisk.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 10 16, 10:39)
Pabandykit išvalyti Operoj visus privačius duomenis ir laikinus failus.

tai kad ten nieko nėra aš ją vakar tik isiinstaliavau ... pradžioj puikiai veikė o paskui va kažką matyt ne to prispaudinėjau bandydama susipažint ir gavosi kas gavosi doh.gif

rašo opera neveikia , o vakar puikiai veike g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 16 spalio 2009 - 12:32
Nežinau ar klausti čia, bet pabandysiu.
Man įsijungus torrent programą iškart užlūšta internetas ilgiausiai kraunasi ir nepasikrauna puslapiai. Gal žinote kame čia problema? blush2.gif Jau buvau per naujo įsiinstaliavusi torrent programa ir vistiek tas pats. Pas mane Vista 4u.gif
Atsakyti