Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(pandorita @ 2010 01 31, 21:51)
Na, dėl rota... šaltuoju metų laiku daugiau laiko praleidžiama uždarose patalpose, tuo pačiu ir sąlygos kai kuriems virusams plisti palankesnės... O dėl karantino, įdomu, kokia jo skelbimo tvarka (kada skelbiamas, kuriam laikui), nes mes, gali būti, irgi iš darželio parsinešėm, bet kol kas auklėtojos neužsiminė, kad dar nors vienas vaikas būtų susirgęs... žiūrėsim, ką ryt pasakys...
Oho, kaip nukeliavot... Sėkmės daržely  4u.gif

o jus ar praneset, kad susirgot uzkreciama liga? ar tikite, kad aukletojos yra tos raganos, kad kazkokiu kitu budu suzino lotuliukas.gif kai suserga pirmas vaikas, skelbiamas karantinas menesiui biggrin.gif per ta laika pastoviai lankantys perserga praktiskai visi, o tie retesni, turi galimybe i darza neiti, nes zino, kad vejaraupiai eina, bet jei tevai nepranesa, tai ir apsisaugoti kitiems nera jokiu sansu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monaving: 31 sausio 2010 - 21:07
QUOTE(Monaving @ 2010 01 31, 21:06)
o jus ar praneset, kad susirgot uzkreciama liga? ar tikite, kad aukletojos yra tos raganos, kad kazkokiu kitu budu suzino  lotuliukas.gif kai suserga pirmas vaikas, skelbiamas karantinas menesiui biggrin.gif per ta laika pastoviai lankantys perserga praktiskai visi, o tie retesni, turi galimybe i darza neiti, nes zino, kad vejaraupiai eina, bet jei tevai nepranesa, tai ir apsisaugoti kitiems nera jokiu sansu smile.gif

Ne, mes ryt pranešim, nes susirgo savaitgalį... na bet smagu, tai jei mes ryt pirmieji pranešam, tai mūsų grupė mėnesį neveiks ar kaip? ar čia tik mes mėnesiui patampam persona non grata?
Paskaitinėjau internete, kad tokiu atveju skelbiamas ligos protrūkis (jei liga nepavojinga, ne karantinas), ligoniukai sveiksta namie, o sveikieji gali lankyti arba ne. Tik manau, kad maniškis daržiuke galėjo užsikrėsti; na, sužinosim ryt tikriausiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 31 sausio 2010 - 21:29
QUOTE(pandorita @ 2010 01 31, 22:14)
ne, mes ryt pranešim, nes susirgo savaitgalį... na bet smagu, tai jei mes ryt pirmieji pranešam, tai mūsų grupė mėnesį neveiks ar kaip? ar čia tik mes mėnesiui patampam persona non grata?

jus 10iai dienu nuo pirmo spuogo, o grupeje turetu pakabinti pranesima ant duru, vejaraupiu karantinas, persirge eina drasiai, nesirge, bet tevai nebijo, ar neturi kur palikti irgi eina drasiai, kadangi taviskis ejo penktadieni, o jau buvo uzkreciamas, tai penktadienio grupes sudetis jau gali buti irgi isgriuvusi biggrin.gif nieko baisaus tie vejaraupiai, kol ne paauglyste, mano dickis 13likos sirgo, tai verke kelias paras, jam taip bloga buvo, kad sake nusizudys, jei greit nepraeis ir niezulys, ir temperatura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2010 01 31, 21:25)
jus 10iai dienu nuo pirmo spuogo, o grupeje turetu pakabinti pranesima ant duru, vejaraupiu karantinas, persirge eina drasiai, nesirge, bet tevai nebijo, ar neturi kur palikti irgi eina drasiai, kadangi taviskis ejo penktadieni, o jau buvo uzkreciamas, tai penktadienio grupes sudetis jau gali buti irgi isgriuvusi biggrin.gif nieko baisaus tie vejaraupiai, kol ne paauglyste, mano dickis 13likos sirgo, tai verke kelias paras, jam taip bloga buvo, kad sake nusizudys, jei greit nepraeis ir niezulys, ir temperatura  doh.gif

Tai aš sutinku, kad tokiam amžiuje vaikui geriausia persirgti vėjaraupiais; vat jo nesirgusiems šeimos nariams tas jau gali būti nelabai gerai... o mes penktadienį daržan nėjom ir pirmieji spuogai atsirado taip pat penktadienį... teoriškai jis galėjo užkrėsti savo grupiokus ketvirtadienį ar trečiadienį, bet aš labiau linkusi manyti, kad tai jis nuo kažko užsikrėtė darželyje... nes MB sakė, ketvirtadienį jau grupėje vaikų mažai buvo, pagalvojom, dėl šalčių... mūsiškis dar gerai laikosi, tik maudomas ar tepliojamas verkia "mama,padėk"...
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2010 01 21, 17:10)
Sveikos mikrorajono kaimynes! Na jau gerus puse metu galiu save vadinti Naujamiescio atstove ir sakau, gal cia rasiu pasivaiksciojimo partneriu pavasariui 4u.gif  Kovo pradzioj laukiam savo pirmagimio nestuke.gif

Sveika kaimyne smile.gif mes naujamiesty jau 2 metai kaip gyvenam, kovo pradzioj taip pat laukiam stebuklo!!! Taip kad vezimus stumsim kartu thumbup.gif
Atsakyti
Malonu susipazinti thumbup.gif
Atsakyti
Laba visoms,

tai, prisiduodam
vasario 8d. 12.12 val. gimė Vytautas
4160g, 54 cm

pasirodom
čia vakar sesės 2,5 metukus pažymėjom, vis laistom sūnų
user posted image
Atsakyti

Didžiausi Sveikinimai!!!!!!

Šaunuolė Mamytė, gražuolė dukrytė ir fainuolis Vytukas thumbup.gif
Džiugaus auginimo, gražių akimirkų ir visokeriopos sekmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Tu atėjai ir namuose nušvito
Kertelės visos spindinčia šviesa,
Užmiega vakaras, nubunda rytas
Lovelėje su tavo šypsena!

Tėveliai vaikšto ant galų pirštelių,
Močiutės kloja patalą šiltai,
Šiandien visi paklūsta tavo valiai -
Čia tavo laimė, čia tavi namai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 17 vasario 2010 - 10:13
QUOTE(Monrutė @ 2010 02 15, 18:30)
tai, prisiduodam
vasario 8d. 12.12 val. gimė Vytautas
4160g, 54 cm

Vytautui - sveikatos ir laimingo gyvenimo 4u.gif
Kaip jam patinka šiame pasaulyje?
Kaip vardą išrinkote? Kaip pati jautiesi?

O pas mumi interneto ryšys labai prastas paskutiniu metu ir dargi mano kompiuterio ineto kištuko lizdas sugedo... veiksmingi vaistai nuo SM...
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 02 24, 15:35)
Vytautui - sveikatos ir laimingo gyvenimo 4u.gif
Kaip jam patinka šiame pasaulyje?
Kaip vardą išrinkote? Kaip pati jautiesi?

O pas mumi interneto ryšys labai prastas paskutiniu metu ir dargi mano kompiuterio ineto kištuko lizdas sugedo... veiksmingi vaistai nuo SM...

laba,

viskas
vaikinas ramus, tikrai ramesnis už seserį ir jei toliau tik tiek pilvo problemėlių bus, bus super....nes su Migle baisu prisiminti tas kas vakarą 5 val. Klykimo

aš jaučiuosi gerai
mano abu gimdymai idealūs, kaip pagal vadovėlį, šį kartą ir be kirpimų......
tad viskas man ok
db aišku miego doh.gif trūkumas, bet jau kelinta naktis išmiega vieną kartą 4-5 val. tai ir man išeina pamiegoti be tų pertraukų dažnų.....
Atsakyti
  Liniuke, didžiausi sveikinimai sulaukus nuostabios dukrytės!
  Būkite sveikos, gražios ir laimingos, dabar bei visada!  4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 03 kovo 2010 - 10:51
Tebūna kasdienybė panaši į duoną,
Soti ir pilnavertė su kvapnia pluta.
Dosniai dalink žinių aruodą,
Kurį pasės tavo globojama karta
O kai, pavargęs nuo nedėkingumo,
Norėsi viską mesti, prisimink žodžius:
dėl tikslo daug turi iškęst sunkumų,
o tavo tikslas - AUGANTIS ŽMOGUS.