Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(pandorita @ 2009 12 10, 21:13)
Suprantu, mane anksčiau irgi nervino; bet mes greičiau galime sutvarkyti save nei tuos visus aplinkinius veiksnius. Nebent neturim noro, nes patinkam sau kokie esam.

Papasakokit, ką vaikams Kalėdų senis atneš  ax.gif

pas mus bakuganomanija, tai ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2009 12 10, 20:33)
pas mus bakuganomanija, tai ramu smile.gif

O pas mus MB nepritaria tokioms priklausomybėms (ir aš nelabai); na, parduotuvėse vaikas apsidžiaugia, jei pamato pažįstamus multikų personažus, bet nieko su jais susijusio neperkam. Užtat ginklus perkam dviem egzemplioriams - vaikui ir MB doh.gif Dar dėlionės medinės patinka, bet greitai jas perpranta. Į darželį turim mašinytę surenkamą, dar bent kažką Kalėdoms sugalvot reikėtų...
Atsakyti
sūnėnui nupirkau Tralą su mašinytėmis. daugiau vaikučių kol kas nėra, kam galėčiau pirkti žaislus wink.gif
Atsakyti
pas mus kadangi artėja ne tik Kalėdos, bet ir gimtadienis, tai apie dovanas jau prieš mėnesį galvot pradėjom. smile.gif Seneliams jau parūpinau ką nupirkt, o patys žadam Lego pirkt iš 1600 detalių, kad galėtų pilis ir garažus konstruot. Šitam beje vakar Rimi mačiau nuolaidą, todėl ir nutarėm pirkt (vietoj 299 ar 249 - 149Lt).
O bendrai pas mus einamiausi dalykai - dėlionės, konstruktoriai, tokio tipo dovanėlių ir gaus. Žinoma dar mašinos, kurių jau liepiau nebedovanoti, nes pilni namai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2009 12 10, 21:42)
O pas mus MB nepritaria tokioms priklausomybėms (ir aš nelabai); na, parduotuvėse vaikas apsidžiaugia, jei pamato pažįstamus multikų personažus, bet nieko su jais susijusio neperkam. Užtat ginklus perkam dviem egzemplioriams - vaikui ir MB  doh.gif Dar dėlionės medinės patinka, bet greitai jas perpranta. Į darželį turim mašinytę surenkamą, dar bent kažką Kalėdoms sugalvot reikėtų...

bakuganais zaidzia visi berniukai, o ju 15lika darzelio grupeje, maniskis jei neturetu, butu turbut vienas zioplys labai tuom nepatenkintas, o sautuvu neleidzia net i darzo teritorija atsinesti, va ir zinok kuris blogis yra didesnis, jei ka mirksiukas.gif nuo masinyciu man irgi jau bloga, pilni namai, konstruktoriai pas mus neina, nes viskas voliojasi paskui, viena dalis viename namu gale, kita gali buti ir pas teva netycia papuolusi, nesuka visai galvos del tokiu ramiai sedimu zaidimu doh.gif
Atsakyti
Sveikutės kaimynėlės 4u.gif na kas link žaislų - tai dabar pas mus šunys karaliauja biggrin.gif , tie iš kioskų. Miega, valgydina, bučiuoja (ypač dalmatiną). Neša čia man visa darbovietė tuos lypdukus, o aš atitinkamai - savajam, tai ir į darželį yra nunešęs ir pan.
O Lego kaladėlėmis žaidžia, tačiau jų l.daug ir jos tikrai voliojasi po visą butą, nors kaip besistengtų - ir po lova užmeta, ir ant stalo, ir savo transporto priemonėse ir t.t. ir t.t. Jau laukiu kada baigsis, svajoju jas visas sukraut į maišą ir išnešti toli toli biggrin.gif
Atsakyti

Na, dėl ginklų (šiaip man jie irgi ne prie širdies, bet vaikas dar per pirmąjį gimtadienį iš visų jam siūlytų daiktų išsirinko šautuvą), nežinau, ar jie uždrausti mūsų darželyje, bet vaikai bėdos nemato ir pasidaro iš konstruktorių, paskui žaidžia karą. Maniškis taip išmoko sužeistas griūvinėti.
O dėl dovanų - pagalvojau, kad nebepirksim papildomai Kalėdoms, seneliai pridovanos. Beje, kai sužinojau, kad maniškis darželyje susirenka žaislus po savęs, pradėjau ir namie prašyti, kad surinktų. Jeigu atsisako, tai nedarom kažko ką ketinome (nevalgom saldainių, neinam laukan) arba tiesiog išmetu tuos žaislus, jei negaila.
Gal dar kuri žinote, kur galima atiduoti minkštus žaislus? Ar jau tik išmesti belieka?
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2009 12 14, 18:28)
Na, dėl ginklų (šiaip man jie irgi ne prie širdies, bet vaikas dar per pirmąjį gimtadienį iš visų jam siūlytų daiktų išsirinko šautuvą), nežinau, ar jie uždrausti mūsų darželyje, bet vaikai bėdos nemato ir pasidaro iš konstruktorių, paskui žaidžia karą. Maniškis taip išmoko sužeistas griūvinėti.
O dėl dovanų - pagalvojau, kad nebepirksim papildomai Kalėdoms, seneliai pridovanos. Beje, kai sužinojau, kad maniškis darželyje susirenka žaislus po savęs, pradėjau ir namie prašyti, kad surinktų. Jeigu atsisako, tai nedarom kažko ką ketinome (nevalgom saldainių, neinam laukan) arba tiesiog išmetu tuos žaislus, jei negaila.
Gal dar kuri žinote, kur galima atiduoti minkštus žaislus? Ar jau tik išmesti belieka?

minkstu zinau, kad ir darzelis neima, nes tipo neatitinka jie ten su san higienos normu ar kas ten per velnias.. pas mane situ irgi perteklius, nereikia maniskiui sito gerio smile.gif jam irgi pasaudyt pagaudyt tik terupi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2009 12 14, 17:49)
minkstu zinau, kad ir darzelis neima, nes tipo neatitinka jie ten su san higienos normu ar kas ten per velnias.. pas mane situ irgi perteklius, nereikia maniskiui sito gerio smile.gif jam irgi pasaudyt pagaudyt tik terupi  doh.gif

Bet aš kažkur ar tai skaičiau, ar girdėjau viena ausim, kad jama tuos žaislus, galima nunešti ir atiduoti kažkokiai labdaros organizacijai ar pan. Tik pamiršau, kur doh.gif

Mes šį savaitgalį dar grybų buvom radę smile.gif Apledijusių.

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikutės,

pandorita, kaip visada foto super thumbup.gif

QUOTE(goodly @ 2009 12 14, 15:43)
O Lego kaladėlėmis žaidžia, tačiau jų l.daug ir jos tikrai voliojasi po visą butą, nors kaip besistengtų - ir po lova užmeta, ir ant stalo, ir savo transporto priemonėse ir t.t. ir t.t. Jau laukiu kada baigsis, svajoju jas visas sukraut į maišą ir išnešti toli toli  biggrin.gif

o su kuriom žaidžia, duplo?
nes aš tai tas nuo 4 metukų nupirkau, smulkios jos, bet vis tiek bando lipdyti bigsmile.gif
Kalėdoms gaus paspirtuką, nes baigia visas ausis išūžti, nežinau, tėtis prieš, nes po namus bus čia....bet krikšto mama jau nupirko, trim ratukais tokiais plastmasiniais, plastmase dengtom rankenom, gal nelabai nudaužys namus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 12 15, 18:09)
sveikutės,

pandorita, kaip visada foto super thumbup.gif
o su kuriom žaidžia, duplo?
nes aš tai tas nuo 4 metukų nupirkau, smulkios jos, bet vis tiek bando lipdyti bigsmile.gif
Kalėdoms gaus paspirtuką, nes baigia visas ausis išūžti, nežinau, tėtis prieš, nes po namus bus čia....bet krikšto mama jau nupirko, trim ratukais tokiais plastmasiniais, plastmase dengtom rankenom, gal nelabai nudaužys namus g.gif

as tai pamasciau, ar pati nesusizeis netycia, ale cia tas atvejis kai priekyje du ratai? maniskiui jau pereitas etapas, jis vis kankina teva dviraciu vazineti, tai kaip suprantu vazinejasi... prekybos centre doh.gif
as jau nupirkau mamai dovana, maziukui i darza, dickiui zinau ka pirksiu, zodziu, beveik panika praejusi, o siaip, siandien laikiau pirma egza, masina uzsalo ir neuzsivede, autobusas is panoses nuvaziavo, mikriuke buvo irgi salta... turiu vilti, kad prisalusiomis smegenimis prie kaukoles kazka dar ten ismasciau, zinosiu penktadieni.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2009 12 15, 20:29)
as tai pamasciau, ar pati nesusizeis netycia, ale cia tas atvejis kai priekyje du ratai? maniskiui jau pereitas etapas, jis vis kankina teva dviraciu vazineti, tai kaip suprantu vazinejasi... prekybos centre  doh.gif

nu, užpakalyje
tik dar sakau, kažkaip neapsisprendžiam, sesuo dar nenupirko jo

po į daržą eglutei pirkom visiems vaikams vienodas - kažkokį mandrą puzzle
Atsakyti