Sveikos, Naujamiescio supermamos
As pas jus su pagalbos prasymu Pries keleta dienu prie Basanaviciaus 41 namo buvo rastas didelis pukuotas ryzas katinas. Katinukas mazdaug 4 metuku, naminis. Mes labai-labai ieskom jo seimininku! Gal but girdejot, kad pas kuri nors jusu kaimyna pradingo ryzas katulis??
Mano tel. 861685547, taip pat lauksiu AZ
Sveikos, ir mes su pupuliuku norim draugauti. Gyvenam šalia rusų dr. teatro
Sveikos!
O aš šalia rusų dramos teatro gyvenau(gal buvom kaimynės? ), dabar prieš nėštumo galą persikrausčiau į Gerosios Vilties gatvę, bet dažniausiai būnu Naujamiesty... Prisijungčiau prie norinčių kartu pasivaikščiot, mes gimę rugpjūtį
O aš šalia rusų dramos teatro gyvenau(gal buvom kaimynės? ), dabar prieš nėštumo galą persikrausčiau į Gerosios Vilties gatvę, bet dažniausiai būnu Naujamiesty... Prisijungčiau prie norinčių kartu pasivaikščiot, mes gimę rugpjūtį
atsiprašau, aš čia naujokė, neįsikertu, kaip čia naudotis šituo forumu, tai truputį nusikalbėjau. Esmė ta, kad neseniai pagimdžiau vaikutį, tad norėčiau bendrauti (eiti pasivaikščioti, dalintis patirtim ir rūpesčiais, kepti pyragus, gerti arbata) su kitomis Naujamiečio mamytėm. Gyvenu Baasanavičiaus g.
Rašykite
Rašykite
QUOTE(grietinietis @ 2011 11 24, 22:34)
Sveikos!
sveiki gyvenu salia gerosios vilties ziedo, tad jei sumastytumet i koki parka keliaut galit i az is anksto parasyti, susiderintumem, butu linksmiau mums pusantro men
Su Naujaisiais!
Visoms Naujamiesčio mamytėms ir jų mažylimas linkiu sveikatingų ir džiaugsmingų metų!
Kaip visad nuo metų pradžios kyla daug naujų norų, planų, kad ir praplėsti draugų/bendraamžių ratą, susipažint su mamom, kurios dažnai į Vingio parką keliauja. Nors mes pastaruoju metu ten tik trumpam užsukam, vis orai nelepina, bet kai keliai gražiai sniegu pasidengs, tikiuosi ilgiau su savo mažyle ten pasivaikščiot. Tikiuos, ir daugiau čia tokių norinčių
atsiprašau, kad buvau dingus iš čio forumo
mes į parką einam anksčiau, apie 13-14val., gal ir jūsų laikas jau spėjo pasikeist?
Visoms Naujamiesčio mamytėms ir jų mažylimas linkiu sveikatingų ir džiaugsmingų metų!
Kaip visad nuo metų pradžios kyla daug naujų norų, planų, kad ir praplėsti draugų/bendraamžių ratą, susipažint su mamom, kurios dažnai į Vingio parką keliauja. Nors mes pastaruoju metu ten tik trumpam užsukam, vis orai nelepina, bet kai keliai gražiai sniegu pasidengs, tikiuosi ilgiau su savo mažyle ten pasivaikščiot. Tikiuos, ir daugiau čia tokių norinčių
QUOTE(emely @ 2011 09 06, 20:14)
Labas, brashka,
galim mėgint kada susiderint pasivaiksciojimu parke laika, mes tai dažniausiai popiet einam, (apie 4ta valanda) parasyk kai planuosi eiti
vittie, gal irgi prisijungtum?
galim mėgint kada susiderint pasivaiksciojimu parke laika, mes tai dažniausiai popiet einam, (apie 4ta valanda) parasyk kai planuosi eiti
vittie, gal irgi prisijungtum?
atsiprašau, kad buvau dingus iš čio forumo
mes į parką einam anksčiau, apie 13-14val., gal ir jūsų laikas jau spėjo pasikeist?
Sveikos mamytes!
As esu 29 metu naujai iskepta mama is Vytenio gatves. Dukrytei Kotrynai 3 men ir 2 savaites. Kasdien einame i Vingio parka Ciurlionio gatve. Ieskome pasivaiksciojimu draugu/draugiu
Dar neturime tikslaus rezimo, bet i lauka iseiname apie 11-13val. Galetume ir pasikoregoti pagal nauju draugu dienotvarke. Lausiu ziniu
As esu 29 metu naujai iskepta mama is Vytenio gatves. Dukrytei Kotrynai 3 men ir 2 savaites. Kasdien einame i Vingio parka Ciurlionio gatve. Ieskome pasivaiksciojimu draugu/draugiu
Dar neturime tikslaus rezimo, bet i lauka iseiname apie 11-13val. Galetume ir pasikoregoti pagal nauju draugu dienotvarke. Lausiu ziniu
LABAS
ESAM ALGIRDO G, NORIM DRAUGAUT
ESAM ALGIRDO G, NORIM DRAUGAUT
QUOTE(Ugasius @ 2012 01 23, 10:27)
Sveikos mamytes!
Mes irgi turim maza pilieti 3 menesi? Gal spali gimusi dukryte?
Kiekviena diena mes einam i parka
QUOTE(buduliukai @ 2012 01 27, 00:23)
QUOTE(Goudute @ 2012 01 27, 10:01)
Mes irgi turim maza pilieti 3 menesi? Gal spali gimusi dukryte?
Kiekviena diena mes einam i parka
Sveikos merginos
parasykite i az savo tel. susiskambinsime