Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(goodly @ 2009 11 19, 17:49)
oi koks fainas atrodo  thumbup.gif  tik niekur žvaigždučių nematau, kiek jis vertinama bigsmile.gif
tik pažvelgus fotkes, tooooks noras ir kartu nostalgija tiems kraštams wub.gif

jis pas novatura yra irgi, keturios paprastos zvaigzdes, nieko blatno, nu nebedrystu vaziuoti su normaliu, smalsiu vaiku i tris, ka jis ten veiks, nei animacijos, nei vakaro programos, nei normalaus maisto pasirinkimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2009 11 18, 11:13)
o mes visos toliau arciau Vingio parko buvom, tai labai patogu buvo kartu vezimukus stumdyti biggrin.gif

Sveikos, esamos ir busimos mamytes 4u.gif
Mes stebukliuko laukiam kovo pradzioj smile.gif
Tikiuosi ateityje isilieti i jusu saunu buri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(strazduke @ 2009 11 19, 20:29)
Sveikos, esamos ir busimos mamytes  4u.gif
Mes stebukliuko laukiam kovo pradzioj smile.gif
Tikiuosi ateityje isilieti i jusu saunu buri  thumbup.gif

Sveika prisijungus, ale gi daugiau norisi zinoti, jus is kurio krasto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monaving: 19 lapkričio 2009 - 19:50
QUOTE(Monaving @ 2009 11 19, 20:49)
Sveika prisijungus, ale gi daugiau norisi zinoti, jus is kurio krasto?

smile.gif
gyvenam savanoriu pr., netoli Vingio parko, vasara koncertu klausomes neiseje is namu thumbup.gif
gruodzio 11 d. iseinu i dekreta, tai pradesiu rupintis butiniausias daiktais wink.gif vis galvoju kaip nesamoniu neprisipirkti doh.gif
Kaip smagu, kad šiandien penktadienis 4u.gif Tikiuosi smagu ir jums rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(strazduke @ 2009 11 20, 07:43)
smile.gif
gyvenam savanoriu pr., netoli  Vingio parko, vasara koncertu klausomes neiseje is namu  thumbup.gif
gruodzio 11 d. iseinu i dekreta, tai pradesiu rupintis butiniausias daiktais wink.gif vis galvoju kaip nesamoniu neprisipirkti  doh.gif
Kaip smagu, kad šiandien penktadienis  4u.gif Tikiuosi smagu ir jums  rolleyes.gif

kaip idomiai g.gif nors mazosios laukiam irgi kovo pradzioj, man i dekreta tik 12-28.
o del nesamoniu prisipirkimo - klausk patarimu is mamu su patirtim (cia as mus tokiom laikau biggrin.gif ) ir patarsim ko gali prireikt, o be ko tikrai apseisi
Atsakyti
QUOTE(Liniuke @ 2009 11 20, 11:26)
kaip idomiai g.gif nors mazosios laukiam irgi kovo pradzioj, man i dekreta tik 12-28.
o del nesamoniu prisipirkimo - klausk patarimu is mamu su patirtim (cia as mus tokiom laikau  biggrin.gif ) ir patarsim ko gali prireikt, o be ko tikrai apseisi

galbūt paprastų/kasmetinių atostogų priklauso, tada galima jas išnaudoti paimant PRIEŠ dekretą. Nerekomenduoja jų ir pasilikti...
Na va, kompanija jau ir renkasi mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuke @ 2009 11 20, 11:26)
o del nesamoniu prisipirkimo - klausk patarimu is mamu su patirtim (cia as mus tokiom laikau  biggrin.gif ) ir patarsim ko gali prireikt, o be ko tikrai apseisi

Tai mes vienu metu iseinam i dekreta, man oficiali dekreto data - gruodzio 28 d. taip pat smile.gif
tiesiog nuo 11 d. jamu 2 sav.atostogu, nes sventes noriu ramiai svest thumbup.gif
Atsakyti
kaip matau, visos arčiau Vingio parko esate, tik aš viena iš pakraščio wink.gif kol iki Jūsų atkeliaučiau jau jausčiausi pasivaikščiojusi smile.gif
Mane galima pasveikinti: aš nuo pirmadienio išeinu dekretinių, taigi, nuo šiandien atotogauju.
Ir irgi rūpi nesąmonių neprisipirkt wink.gif
Atsakyti
na kas del nesamoniu tai as ekspertas, turejau viska kai antra auginau, nepirkau tik to daikto, kaip ten jis, kur tipo idedi banana i vidu ir vaikas ciulpia per tinkleli, kad nepaspringtu atseit daiktas, o daugiau tai visas nesamones susipirkus buvau lotuliukas.gif avento kremus uzpakaliui, dabar naudoju ****** patepti po sporto klubo lotuliukas.gif vistiek viska pritaikiau kazkur lotuliukas.gif
Atsakyti
moterų išradingumui ribų nėra: pėdoms tepti tinka ir "pagyvenęs" veido kremas smile.gif
aš kartais darau taip: kojas išmirkinu ir patepu geru alyvuogių aliejumi: super! kaip nevaiksčiotos kojytės tuomet atrodo wink.gif na, kad patalynės neišterliočiau (dažniausiai taip prieš miegą lepinuosi) medvilnines kojinytes maunuosi.
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2009 11 20, 18:52)
kaip matau, visos arčiau Vingio parko esate, tik aš viena iš pakraščio wink.gif kol iki Jūsų atkeliaučiau jau jausčiausi pasivaikščiojusi smile.gif
Mane galima pasveikinti: aš nuo pirmadienio išeinu dekretinių, taigi, nuo šiandien atotogauju.
Ir irgi rūpi nesąmonių neprisipirkt wink.gif

Nuosirdziausi sveikinimai isejus i dekreta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man dirbt liko 2 sav. ir 4 dienos. Visi sako, kad nedaug, bet man atrodo kitaip biggrin.gif
Nors as netoli Vingio parko gyvenu, bet kai stumiesi vezima, itariu kelias pailgeja ir ratais kvadratais vakscioti vistiek teks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(strazduke @ 2009 11 21, 16:06)
Nuosirdziausi sveikinimai isejus i dekreta 4u.gif  4u.gif  4u.gif
man dirbt liko 2 sav. ir 4 dienos. Visi sako, kad nedaug, bet man atrodo kitaip biggrin.gif
Nors as netoli Vingio parko gyvenu, bet kai stumiesi vezima, itariu kelias pailgeja ir ratais kvadratais vakscioti vistiek teks smile.gif

paskutinė savaitė buvo beprotiška... reikėjo perduoti darbus, apmokyti nają žmogų, praktiškai teko dirbti už du... gerai, kad kolektyvas puikus - visom jėgom padėjo. vis tik ne be reikalo išleidžia į dekretą wink.gif
niekaip negaliu išsiruošti į parduotuvę, taip aptingau, o taip noriu greipfrutų wink.gif
Atsakyti