Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

Sveikos 4u.gif
o kam trūksta tos sveikatos, tai linkiu 4u.gif

kaip Velykoms ruošiatės? aš kol kas tik kambarius tvarkau ir nelieka laiko pagalvoti apie vaišes, kiaušinių dažymą.. blush2.gif

QUOTE(Voveriukshte @ 2011 04 12, 16:11)

na taip, daznai i parkaygiuojam, ypac atsilus orams smile.gif o tu isvis arti parko gyveni, tai tau isvis puiku smile.gif
zinoma, kad protinga, vaikuciai kasdien tiesiog akyse auga. Musu pupa pora menesiu vyresne, bet ir dar nedidele wink.gif

tai kur čia taip toli nuo parko, gal kur prie mindaugo maximos..? ax.gif
kada parke būnate? mes dažniausiai nuo 14val. važinėjam mirksiukas.gif

QUOTE(Goudute @ 2011 04 12, 22:05)

Voveriukshte, as arciau gyvenu  tongue.gif prie Latvijos ambasados  biggrin.gif

oho, nebloga vietelė mirksiukas.gif o jeigu dar ir kiemas nuosavas tai visai pavydu blush2.gif nors ir mes kažkiek kiemo turim...

QUOTE(Voveriukshte @ 2011 04 13, 17:21)

Mano pupa pradejo labai daug tausketi, jau te-te-ti-ke-ki tariai taip aiskiai ir graziai, kad net susilydau is dziaugsmo. Aisku galetu pasitreniruoti ma-ma biggrin.gif

šaunuolė tavo pupa 4u.gif o pati mokinai kažkiek? laukiam ir mes tų gražių žodelių, kol kas dar nelabai išeina suprast ką pasako.. bet užtat jau 2 dantis turi thumbup.gif

QUOTE(glam'glance @ 2011 04 19, 18:51)

tai kai nuostabus tas vingio parkas, neseniai atsikrausčiau, tai tik dabar pamačiau smile.gif
tikrai puikus gamtos kampelis ir plius prie pat namų, gerai čia gyvent ir į centra pėsti ir į gamtą pėsti smile.gif

tikrai rajonas labai geras mirksiukas.gif net mašinos neriekia, viskas ranka pasiekiama mirksiukas.gif o parkas šią savaitę dūzgia, moksleiviams atostogos, tai nėra ramumos... reikia ir mums kokį mytą ant parko pievelės pasidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Graziu Sv. Velyku kaimynes 4u.gif

QUOTE(Goudute @ 2011 04 19, 16:58)
Pas mus tingejimo rezimas isijunges  biggrin.gif niekur nesinori eit  doh.gif

reiktu restart padaryti jusu rezimui biggrin.gif

QUOTE(glam'glance @ 2011 04 19, 19:51)
sveikos, kaimynkos
tai kai nuostabus tas vingio parkas, neseniai atsikrausčiau, tai tik dabar pamačiau tikrai puikus gamtos kampelis ir plius prie pat namų, gerai čia gyvent ir į centra pėsti ir į gamtą pėsti smile.gif

gera vietele pasivaikscioti, tik kartais mes uztingim nueiti iki parko. Po 2-3 valandu pasivaiksciojimu grizus namie jau nieko nesinori veikti tongue.gif

QUOTE(vittie @ 2011 04 19, 22:25)
o kam trūksta tos sveikatos, tai linkiu
kaip Velykoms ruošiatės? aš kol kas tik kambarius tvarkau ir nelieka laiko pagalvoti apie vaišes, kiaušinių dažymą.. ::
tai kur čia taip toli nuo parko, gal kur prie mindaugo maximos..? ::
kada parke būnate? mes dažniausiai nuo 14val. važinėjam ::
oho, nebloga vietelė mirksiukas.gif o jeigu dar ir kiemas nuosavas tai visai pavydu blush2.gif nors ir mes kažkiek kiemo turim...
šaunuolė tavo pupa :: o pati mokinai kažkiek? laukiam ir mes tų gražių žodelių, kol kas dar nelabai išeina suprast ką pasako.. bet užtat jau 2 dantis turi :

Mums sveikatos tikrai reikia...jau lyg ir gereja, bet vis dar sirguliuojam. Mazyle pasigavo kazkoki bjauru virusa, daktare spejo, kad tai adeno virusas. Prasidejo nuo akyciu puliavimo, po to slogyte islindo ir viduriavimas. Gerklyte taip pat raudona. Jau savaite kaip kovojam...labiausiai nepatinka man tas viduriavimas. Siandien jau lyg lyg ir geriau, bet vistiek dar skystokai kakoja ir kelis kartus per diena... Na nieko, viskas bus gerai, biski pasipasakojau.. ax.gif

Velykoms nieko nesiruosiu, vaziuosim mes pas abu senelius biggrin.gif "ant gatavo" vaziuojam tongue.gif be to, net netureciau kada. Namu nesugebu normaliai susitvarkyti, o ka jau kalbeti apie dekoracijas...uztai lauke daug laiko praleidziam, reikia naudotis proga, kol orai toki geri smile.gif

mes ir i parka dazniausiai einam po pietu, bunam dazniausiai apie 15 val.
Mes gyvenam netoli Bites centrinio ofiso, tai kol per visa rajona praeini, tai ir tas pusvalandis praeina ir cia jau greitu zingsniu einant...na per daug nesiskundziu, geriau nei nieko. Tik po tokio pasivaiksciojimo namo griztu nusikalus ir dar lyg tycia, pries pat namus i kalniuka vezima reikia uzstumpt..doh.gif mes nuomojames, bet noriu kraustytis, tik dabar labai mazas pasirinkimas. Noretume ir arciau issikelti smile.gif

Nemokinau jokiu garsu, pati sugalvojo. Na vyras mokino te-ti tart, bet nezianu ar butent tai padejo. Pati ji sneki smile.gif mes uztat dantuku neturim nei vieno smile.gif
Atsakyti
Sveikatos sergantiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 23 balandžio 2011 - 15:03
QUOTE(Voveriukshte @ 2011 04 22, 22:07)

Nemokinau jokiu garsu, pati sugalvojo. Na vyras mokino te-ti tart, bet nezianu ar butent tai padejo. Pati ji sneki smile.gif mes uztat dantuku neturim nei vieno smile.gif

Maniskis ismoko vaiksciot o tik po to pirmi dantys pasirode lotuliukas.gif bet labai greit 20 dantu uzaugo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Kaip laikomes? smile.gif Mes grįžome, bet tikiuosi greitai iš naujamiescio išsikraustysim. Negalvokite, kad rajonas mums nepatinka. Tiesiog labai norime persikraustyti į maža miestelį, su savu kiemu, su vaizdu i upę. Pabuvojome ten ir taip nenorėjau grįžti į Vilnių. Bet kol cia mes: kas norite ryt susitikti Vingio parke?
Atsakyti
Sveiki gyvi 4u.gif
kažkaip visai nurimo šis skyrelis, matyt visi aktyviai atostogauja ir Naujamiestyje nesėdi smile.gif ir teisingai, mes irgi tokie, bet jau vasarėlės nebe daug liko, vis dažniau aplink namus sukamės..

QUOTE(Dangap @ 2011 06 15, 07:04)
Sveikutės smile.gif
Kaip laikomes? smile.gif Mes grįžome, bet tikiuosi greitai iš naujamiescio išsikraustysim. Negalvokite, kad rajonas mums nepatinka. Tiesiog labai norime persikraustyti į maža miestelį, su savu kiemu, su vaizdu i upę. Pabuvojome ten ir taip nenorėjau grįžti į Vilnių. Bet kol cia mes: kas norite ryt susitikti Vingio parke?

tai į Žagarę išsikraustėt? esu buvus ten vieną kartą, tik nelabai pamenu blush2.gif toloka nuo Vilniaus.. O šiaip tai mielai Vingio parke susitiktumėm, juk tik vienu mėnesiu jūsų sūnelis vyresnis mirksiukas.gif bet turbūt jau nebebūsit čia..
Atsakyti
Laba!
nors tema šio metu ir nelabai kvėpuoja, bet gal rudeniop pagyvės. Tai prisistatysiu ir aš, ieškau kaimynių su panašaus amžiaus vaikučiais, nes esamos draugės visos dar bevaikės arba gyvena kitam miesto gale... smile.gif
Mes (kaip atrodo ir daugelis čia) gyvenam šalia Vingio parko, dukrytei dabar 1 metai ir 2 mėnesiai.
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2011 08 21, 13:11)
Laba!
nors tema šio metu ir nelabai kvėpuoja, bet gal rudeniop pagyvės. Tai prisistatysiu ir aš, ieškau kaimynių su panašaus amžiaus vaikučiais, nes esamos draugės visos dar bevaikės arba gyvena kitam miesto gale...  smile.gif
Mes (kaip atrodo ir daugelis čia) gyvenam šalia Vingio parko, dukrytei dabar 1 metai ir 2 mėnesiai.

Sveika 4u.gif
man irgi panašiai gaunasi su tom draugėm, nelabai kas čia arti gyvena.. tai gal kartu susidraugausim mirksiukas.gif
o šalia Vingio parko tai čia šalia Čiurlionio gatvės?
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2011 08 23, 13:38)
Sveika 4u.gif
man irgi panašiai gaunasi su tom draugėm, nelabai kas čia arti gyvena.. tai gal kartu susidraugausim mirksiukas.gif
o šalia Vingio parko tai čia šalia Čiurlionio gatvės?

Konarskio gatvės gale, į parką paprastai einam požemine gelezinio vilko perėja bet kartais ir pro Čiurlionio gatve pasukam.
Žiūriu Jūsų tigriukė šiek tiek jaunesnė už manają, į parką dar važiuojat miegot? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar priimsit mane i savo bureli 4u.gif
Auginu suneli 1.3 m ir dukrele 2menesiu. Gyvenu Sudervej, bet bunu daznai pas tevus Konarskio g. Tai butu smagu i parka ne vienem vaiksciot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashka @ 2011 09 04, 23:30)
Sveikos,

Ar priimsit mane i savo bureli  4u.gif 
Auginu suneli 1.3 m ir dukrele  2menesiu. Gyvenu Sudervej, bet bunu daznai pas tevus Konarskio g. Tai butu smagu i parka ne vienem vaiksciot  smile.gif

Labas, brashka,
galim mėgint kada susiderint pasivaiksciojimu parke laika, mes tai dažniausiai popiet einam, (apie 4ta valanda) parasyk kai planuosi eiti smile.gif
vittie, gal irgi prisijungtum? rolleyes.gif
Atsakyti
Butinai thumbup.gif Kaip tik ryt vaziuoju pas mama porai dienu, po savaites atvaziuosiu jau gal kokiam menesiui, tai smagu butu tureti draugu thumbup.gif tik ten neturiu interneto, tai parasysiu i AZ tel nr
Atsakyti