Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

Jungiuos ir aš prie Naujamiesčio mamyčių, jei priimsit 4u.gif
gyvenam Konarskio gatvėj, tai gal ir matėmės su kuom nors jau praeinant pro šalį...
turbūt dauguma iš jūsų su vaikiukais po Vingio parką vaikštinėjat, tai ir mes ten būnam, galėtumėm pabendrauti smile.gif
mano dukrytei 5,5 mėnesio, dar maža, bet man pačiai jau tokia protinga ir gerokai paaugusi nuo gimimo atrodo smile.gif

Atsakyti
4u.gif Visoms naujai prisijungusioms smile.gif

Na pavasaris nebe uz kalnu - manu tikria susimatysim vingio parke smile.gif
O as tai zinokit sirgau - visa seima - virusas, nenustate koks, bet itariu rota.. kaip ir voveriukshte, buvau apakus gydytoju kompetencija... Visa diena vaiaks veme, nieko negalejau padaryti su skysciais, kai pamaciau kad vaiaks jau tampa vangus nieko nelaukus vaziavau i priimamaji... Pagulde, tada tyrimukai kraujo ir laukiam kada vaikas pakakos, nes neviduriavo..Ai nera ka ir pasakoti, bet isgulejom penkias dienas, 2 is ju vaikas isbuvo su lasalinem, tada as pradejau vemti, viduriuoti, po to vyras.... nu bet jauisikrapstem ir grizom namo, tik gydytoja tai ziauri buvo - nedaviaupinigu, nes nemaciau reikalo, tai matyt del to... Svarbu dabarviskas gerai smile.gif Tik va maziukas visas sulyses, plius dar nelabai ka valgo... enzinau net ka duoti... pienui dieta maziausiai dar savaitei...vaisiam irgi...zodziu jau nuo dziuvesiu kvapo net mane pykina...
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2011 04 09, 17:13)
Jungiuos ir aš prie Naujamiesčio mamyčių, jei priimsit 4u.gif
gyvenam Konarskio gatvėj, tai gal ir matėmės su kuom nors jau praeinant pro šalį...
turbūt dauguma iš jūsų su vaikiukais po Vingio parką vaikštinėjat, tai ir mes ten būnam, galėtumėm pabendrauti smile.gif
mano dukrytei 5,5 mėnesio, dar maža, bet man pačiai jau tokia protinga ir gerokai paaugusi nuo gimimo atrodo smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
na taip, daznai i parkaygiuojam, ypac atsilus orams smile.gif o tu isvis arti parko gyveni, tai tau isvis puiku smile.gif
zinoma, kad protinga, vaikuciai kasdien tiesiog akyse auga. Musu pupa pora menesiu vyresne, bet ir dar nedidele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 04 11, 07:24)

Na pavasaris nebe uz kalnu  - manu tikria susimatysim vingio parke smile.gif
O as tai zinokit sirgau - visa seima  - virusas, nenustate koks, bet itariu rota.. kaip ir voveriukshte, buvau apakus gydytoju kompetencija... Visa diena vaiaks veme, nieko negalejau padaryti su skysciais, kai pamaciau kad vaiaks jau tampa vangus nieko nelaukus vaziavau i priimamaji... Pagulde, tada tyrimukai kraujo ir laukiam kada vaikas pakakos, nes neviduriavo..Ai nera ka ir pasakoti, bet isgulejom penkias dienas,  2 is ju vaikas isbuvo su lasalinem, tada as pradejau vemti, viduriuoti, po to vyras.... nu bet jauisikrapstem ir grizom namo, tik gydytoja tai ziauri buvo - nedaviaupinigu, nes nemaciau reikalo, tai matyt del to... Svarbu dabarviskas gerai smile.gif Tik va maziukas visas sulyses, plius dar nelabai ka valgo... enzinau net ka duoti... pienui dieta maziausiai dar savaitei...vaisiam irgi...zodziu jau nuo dziuvesiu kvapo net mane pykina...

Ddziausia uzuojauta! Anyta irgi neseniai persirgo roto virusu. Tai kelias dienas leisgyve buvo ir laseline lasino pora dienu, tai isivaizduoju, kaip maziausiems yra sunku sirgti siuo virusu...
linkiu greiciau sustipreti ir atsigauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 04 11, 06:24)

Na pavasaris nebe uz kalnu  - manu tikria susimatysim vingio parke smile.gif
O as tai zinokit sirgau - visa seima  - virusas, nenustate koks...

santariskese vaiku skyriui gulejot?
as is ten kvieciu privaciai gydytoja savo pilieciui mirksiukas.gif superinis gydytojas.

Voveriukshte, as arciau gyvenu tongue.gif prie Latvijos ambasados biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 04 12, 22:05)
santariskese vaiku skyriui gulejot?
as is ten kvieciu privaciai gydytoja savo pilieciui  mirksiukas.gif superinis gydytojas.

Voveriukshte, as arciau gyvenu  tongue.gif prie Latvijos ambasados  biggrin.gif

Aga, infekciniame, bet mus gyde tokai moteriske - tai jau geriau patylesiu...
Vakar per pietus i vingio parka buvom nuvaziave - tai kaip isluotas biggrin.gif tuscia, o siandien jau oras geresnis, tai be masiniuko likom, reiks kiemais pasitrainioti...
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 04 12, 23:05)
Voveriukshte, as arciau gyvenu  tongue.gif prie Latvijos ambasados  biggrin.gif

Tinginiai jus tada esat biggrin.gif mes kol iki parko nueinam tai puse valandos prakaita braukiam biggrin.gif
siaip tai faina, baltai pavydziu tongue.gif tikriausiai kasdien parke sedit?

QUOTE(in vino @ 2011 04 13, 11:09)
Vakar per pietus i vingio parka buvom nuvaziave - tai kaip isluotas biggrin.gif tuscia, o siandien jau oras geresnis, tai be masiniuko likom, reiks kiemais pasitrainioti...

siokiadieniais pastebejau, kad zymiai maziau zmoniu, ypac jei oras prastesnis. Bet savaitgaliais tai kaip palangoj basanaviciaus gatvej biggrin.gif

Mano pupa pradejo labai daug tausketi, jau te-te-ti-ke-ki tariai taip aiskiai ir graziai, kad net susilydau is dziaugsmo. Aisku galetu pasitreniruoti ma-ma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 04 13, 10:09)

As kvieciu is priimamojo gydytoja, tai superinis.

QUOTE(Voveriukshte @ 2011 04 13, 17:21)
Tinginiai jus tada esat biggrin.gif mes kol iki parko nueinam tai puse valandos prakaita braukiam biggrin.gif
siaip tai faina, baltai pavydziu  tongue.gif tikriausiai kasdien parke sedit?
siokiadieniais pastebejau, kad zymiai maziau zmoniu, ypac jei oras prastesnis. Bet savaitgaliais tai kaip palangoj basanaviciaus gatvej biggrin.gif

Mano pupa pradejo labai daug tausketi, jau te-te-ti-ke-ki tariai taip aiskiai ir graziai, kad net susilydau is dziaugsmo. Aisku galetu pasitreniruoti ma-ma biggrin.gif

Geda pasakyt kam, bet kartais i parka net neinam lotuliukas.gif kazkaip netraukia, bet kai orai pageres matyt tingesim visai. trauksim baseina i lauka ir ten purzlinsimies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 04 14, 10:43)
As kvieciu is priimamojo gydytoja, tai superinis.
Geda pasakyt kam, bet kartais i parka net neinam  lotuliukas.gif kazkaip netraukia, bet kai orai pageres matyt tingesim visai. trauksim baseina i lauka ir ten purzlinsimies smile.gif

Kai kiemas yra tai ir i parka gal tada nereikia smile.gif nors aisku sveika kartais pasivaikscioti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveriukshte @ 2011 04 15, 07:53)
Kai kiemas yra tai ir i parka gal tada nereikia smile.gif nors aisku sveika kartais pasivaikscioti wink.gif

Pas mus tingejimo rezimas isijunges biggrin.gif niekur nesinori eit doh.gif
Atsakyti
4u.gif sveikuets smile.gif
Mes su suneliu su paspirtuku i vingiaparki siandien nuzingsniavom ir grizom, pavargom, bet laimingi smile.gif Visai smagu buvo wink.gif

Kai viskas suzaliuos bus dar smagaiu pasivaikscioti ax.gif
Atsakyti
sveikos, kaimynkos smile.gif)

tai kai nuostabus tas vingio parkas, neseniai atsikrausčiau, tai tik dabar pamačiau smile.gif
tikrai puikus gamtos kampelis ir plius prie pat namų, gerai čia gyvent ir į centra pėsti ir į gamtą pėsti smile.gif

Atsakyti