Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

4u.gif Sauliukas - sveika prisijungusi

Kazkaip apmirusi temele, bet pavasari gal pagyves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2011 04 01, 16:21)
Persaičiau temukę ir supratau, kas yra kas smile.gif  Aš Vytautės mama.  4u.gif  4u.gif

tikrai gera knyga wink.gif

Reikia ir man jungtis prie Naujininkiečių būrelio.  biggrin.gif

Sveikutėlė drinks_cheers.gif labai malonu smile.gif
Kažkaip aktyviau čia ankščiau būdavo, dabar matyt mažai laiko lieka maloniems plepesiams:) Bet visada juk galima pratęsti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif visas su pavasariu 4u.gif nuostabus oras vakar ir siandien, regis, toks nusimato smile.gif vakar ta proga labai smagiai Vingio parke pasivaiksciojom. O zmoniu zmoniu, dar tiek nebuvau maciusi, kaip per kokia svente smile.gif
Gal siandien noretu kas nors prie musu prisijungti?

QUOTE(goodly @ 2011 04 01, 15:34)
Sveikos kaimynės seniai berašiau, laukiam pavasario  smile.gif  - o su juo kartu ir pasikeitimai.
Pradedam lankyti šalia esantį darželį.
Jei kam galbūt ateityje aktualu - įdedu nuorodą 4u.gif
http://sites.google....lisausrele/home
Papildyta:
pandorita  4u.gif  Tau reikia straipsnius/jumoreskas ar kokias knygas rašyti - taip vaizdžiai viską perteikiai, lyg būčiau ten pabuvojus smile.gif

Tikrai Pandoritos puikus rasymo stilius, idomu skaityti smile.gif
O mes daznai netoli to darzelio vezima pastumdom. Maniau, kad ten rusu darzelis g.gif
na ir kaip darzely sekasi? daug asaru buvo? man dar sunku apie tai pagalvoti...nes jau tokia mamyciuke, nei minutes be mamos. Gal prades vaiskcioti ir begs nuo mamos biggrin.gif

Persaičiau temukę ir supratau, kas yra kas smile.gif  Aš Vytautės mama.  4u.gif  4u.gif

tikrai gera knyga wink.gif

Sveika, smagu, kad prisijungei 4u.gif papasakok daugiau apie save smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Voveriukshte @ 2011 04 04, 09:29)
O mes daznai netoli to darzelio vezima pastumdom. Maniau, kad ten rusu darzelis  g.gif

matyt kalbi apie "Bangelę" bigsmile.gif
Atsakyti

Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(goodly @ 2011 04 01, 15:34)
Sveikos kaimynės  4u.gif seniai berašiau, laukiam pavasario  smile.gif  - o su juo kartu ir pasikeitimai.
Pradedam lankyti šalia esantį darželį.
Jei kam galbūt ateityje aktualu - įdedu nuorodą 4u.gif
http://sites.google....lisausrele/home

Mes į jį užsirašę (dabar lankom "Bangelę"); tik dar svarstome, ar nuo šio rudens leisti, ar nuo kito. Lengvos adaptacijos!

Goodly, Voveriukshte, aciuks.gif Tiesiog mūsų medikai toookios spalvingos asmenybės rolleyes.gif aš iš gydytojų išsinešu tiek juoko, nuostabos ir - dažnai - dėkingumo, kad tiesiog netelpu savyje. Na ir užsirašau, kad senatvėje neatrodytų, jog mano vaikai be ligų augo. Štai ir dabar, Bartuliui neaiškios kilmės dermatitas, gydytojų diagnozės prieštaringos, o aš suku galvą, kam įsiūlyt vos pradėtus ir neatspėtus vaistus doh.gif
Laukas mums kaip ir apribotas, bet vis vien einame į darželį brolio pasiimti ir į parduotuvę. Žodžiu, jei pamatysite berniuką ištepliotu violetiniu skruostuku, tai Bartužis ax.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As irgi noriu jungtis i Jusu buri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 04 05, 22:07)
Sveikos  4u.gif
As irgi noriu jungtis i Jusu buri  biggrin.gif

Mielai prašome 4u.gif Trumpą dosjė apie save biggrin.gif
Tema nėra labai aktyvi, senbuvės matyt atsipliurpė augindamos pirmus vaikus biggrin.gif , dabar naujokių eilė, nauja karta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2011 04 05, 10:57)
Goodly, Voveriukshte,  aciuks.gif Tiesiog mūsų medikai toookios spalvingos asmenybės  rolleyes.gif aš iš gydytojų išsinešu tiek juoko, nuostabos ir - dažnai - dėkingumo, kad tiesiog netelpu savyje. Na ir užsirašau, kad senatvėje neatrodytų, jog mano vaikai be ligų augo. Štai ir dabar, Bartuliui neaiškios kilmės dermatitas, gydytojų diagnozės prieštaringos, o aš suku galvą, kam įsiūlyt vos pradėtus ir neatspėtus vaistus  doh.gif
Laukas mums kaip ir apribotas, bet vis vien einame į darželį brolio pasiimti ir į parduotuvę. Žodžiu, jei pamatysite berniuką ištepliotu violetiniu skruostuku, tai Bartužis  ax.gif

Tai jau tikrai spalvingos asmenybes, kartais kai leptels ka, tai pagalvoji ar as kvaila, ar jie biggrin.gif bet aisku, be ju daznai neisiversi istikus bedai ir tikrai ju geru yra, kuriems lieki be galo dekingas.
Sunku nustatyti tikrasias dermatito priezastis, o nuomoniu labai daug ir zinok, kas teisus, o kas ne. Mano vyras turi sita beda ir dabar jau nieko nedaro. Tikriausiai reiktu keisti visa mityba, bet su kruopomis jis neisgyventu. Tad bent sampunai ir skalbimo priemones neutralios...
Gabrielei ir jau kuris laikas neaisku zandukai, nera isberti bet issausejimad ir neaiskus. Kol kas tik bepanten tepalu patepu, pagereja, bet vel atsinaujina. Kartais maziau, kartais daugiau. Ryt einam i 7 men apziura, reiks klaust.

Atkreipsiu demesi, kai vaiksciosim gal pamatysim berniuka violetiniais zandukais biggrin.gif

QUOTE(Goudute @ 2011 04 05, 22:07)
Sveikos  4u.gif
As irgi noriu jungtis i Jusu buri  biggrin.gif

sveika prisijungus 4u.gif prasom aktyviai dalyvauti smile.gif
Atsakyti
Gyvenam netoli Vingio parko. Turiu sunu 3 metu biggrin.gif i darzeli neinam, nes nera vietu, todel ieskom sau kompanijos i parka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 04 07, 13:50)
Gyvenam netoli Vingio parko. Turiu sunu 3 metu  biggrin.gif i darzeli neinam, nes nera vietu, todel ieskom sau kompanijos i parka  biggrin.gif

Mes ir daznai ten keliaujam. Galim pasikooperuoti kuria diena, tik reikia geresnio oro sulaukt smile.gif
Atsakyti
Reik dar ir sveikatos pasisemt biggrin.gif Uzpuole angina mane verysad.gif
Atsakyti
Kaip ne faina... Cia, kad greiciau pasveiktum 4u.gif
na oras dabar irgi ne koks. Prabundi ryte ir norisi verkti. Kazin kada tikras pavasaris ateis..ech ax.gif

Na mes savaitgali iskeliaujam i kauna pas mociute pasisveciuoti ir aplankyti keleta padruskiu smile.gif Visoms gero savaitgalio!
Atsakyti