Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(Dangap @ 2011 02 02, 14:03)
vežimelį reikėtų įsinešti į vidų, jos neprieštarauja. bet mums juk netoli, tai aš pradėjau vaikščioti su nešynę į ten. vyksta ir paskaitos ten, plačiau yra ju internetineje svetainėja. šiaip patarčiau pabandyti nes papasakoti sunku. mirksiukas.gif

O ką vaikučiai veikė, kol tėveliai bendravo? ax.gif Kartais pagalvoju, kad sulaukus pavasario (na, kažkada po ligų sezono) visai smagu būtų su Bartuliu periodiškai kažkur į žmones eiti rolleyes.gif , bet jis toks gyvsidabrinis... nei ką girdėsiu, nei apskritai vienoje vietoje ilgėliau pastovėti gausiu...
Papildyta:
QUOTE(Voveriukshte @ 2011 02 02, 09:20)
Broliuku grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  labai grazus momentas smile.gif

aciuks.gif
Pasakojau vyresnėliui, kad mažasis mūsų greitai išmoks kalbėti ir vaikščioti, tai A. jį dabar tampo už pažastukų, kiek turi jėgų; kalbina, kartoja visus jo bababa ir amamam, džiaugiasi, kad ir broliukas atkartoja... bet dažniausiai jie dėl ko nors kariauja, nepasidalina arba nesusitaria dėl taisyklių... ir aiškiai matyti, kad abu su ragiukais (Jautukai abu...)
Atsakyti
Kaip smagu, kad broliukai sutaria wub.gif tikriausiai nelengva su dviem berniukai, bet, aisku, ir dziaugsmas dvigubas biggrin.gif o kai prades ir Bartulis kalbet, tai namie visai niekas nesusikalbes biggrin.gif

Danguole, kaip smagu, kad pradejot lankyt uzsiemimus. As tai laukiu pavasario, labai noriu i baseina smile.gif

Tik mums dabar atsirado problemyciu su bendravimu su svetimais, jau antra savaite kaip Gabi labai reaguoja i svetimus ir jei tik zemesnis balsas ar neaiskus murmesys, iskart i asaras, o tada ir mamai nera ramybes... Tikiuosi greiciau praeis tos baimes rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos!
gal kuri apie gerosios vilties kvartaliuka papasakot galit? (arciau cerkves). Domina komunaliniu dydziai ir saugumas.... Aciu uz patarimus blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes smile.gif O mes va vieni su vaikiuku namuose sedim, vyra isleidom i Londona 4 dienom pas sese... O mums zakon podlasti - kai jau esam laisvi, tai masiniukas sugedo - aisku iki parduotuves nuvaziuoti galiam, bet siaip kur toliau neiseina sad.gif Sugedo oro ventelaitorius, tai zodziu nei sildo, nei saldo, nei pucia - vakar vaziavom i leles teatra, tai du kartus stojau kad su servetele langus uzrasojusisu nusivalyciau doh.gif Nu zodziu... Tai va norim pasigirti del teatro - buvom jau antra karta - nu super super!!!!!! jau taip smagu , vakar tai isvis buvo Grybu karas, tai net as isiviepus sedejau biggrin.gif Zodziu rekomenduoju rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 02 06, 16:03)

sveikute 4u.gif kaimynes man šnd liūdniukas užvaldė. mes ir vieni. musu tevelis Kaune bus 2 savaites, nematysim jo sad.gif ir dar šunį man paliko doh.gif vienu žodžiu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2011 02 06, 16:28)
sveikute  4u.gif  kaimynes man šnd liūdniukas užvaldė. mes ir vieni. musu tevelis Kaune bus 2 savaites, nematysim jo sad.gif ir dar šunį man paliko doh.gif vienu žodžiu cray.gif

console.gif Nu kaip cia tave paguosti... g.gif As tai vakar vakare vyno atsikimsau ir galvoju, ner cia ko neliudesiu (siaip mes turejom kartu vaziuoti i Londona balandi, bet jam vienam sese nupirko bilieta schmoll.gif ir tas isleke... jei atvirai tai pykstu, bet aui...)... Va taure isgeriau ir palengvejo smile.gif Man labai padeda kai kaip nors save palepinu (ka nors nusiperku ar pan... Va si kart nusipirkau dantu balinimo priemone - bet dar nezianu kada rysiuos viska pasidaryti, rieks kapas susiformuoti ir paskui sedeti su jom bent pusvalandi... ax.gif Zodziu neliudekim, nepasiduokim, kaip mano mazius sako - cir vir vir pavasaris lotuliukas.gif
Atsakyti
jap smile.gif čir vir vir pavasaris thumbup.gif bet koks Gojus supratingas, mato kad mamai ku ku biggrin.gif tai ir ramus buna ax.gif
Atsakyti
Man ir pagereja kai ka nors nusiperku grazaus ir malonaus thumbup.gif
kai perki ir prasiblaskai ir po to dar dziaugiesi biggrin.gif
o as gal ryt nuciupsiu savo merginai FP sokliuka biggrin.gif kaip laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveriukshte @ 2011 02 07, 21:41)
Man ir pagereja kai ka nors nusiperku grazaus ir malonaus  thumbup.gif
kai perki ir prasiblaskai ir po to dar dziaugiesi biggrin.gif
o as gal ryt nuciupsiu savo merginai FP sokliuka biggrin.gif kaip laukiu  ax.gif

o man šokliukai kažkaip neprilimpa smile.gif Nors mano vaikis jame ir nebūtu, jam reikia mamos šilumos, kad jį nešiotų. Arba pasitiesiam čiužinį prisidedam žaislų ir dugstam ir labai juokiasi, kaip mokinam šliaužti. osliaužti mokinam taip: atisigulam ant pilvuku ir mes su šuniuku šliaužiam ojis žiūri į mus ir žvengia. dar labai mėgsta kartu šokti, vienu žodžiu- esame mamukai.Be mamos lūdna būna.
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2011 02 07, 23:49)
o man šokliukai kažkaip neprilimpa smile.gif Nors mano vaikis jame ir nebūtu, jam reikia mamos šilumos, kad jį nešiotų. Arba pasitiesiam čiužinį prisidedam žaislų ir dugstam ir labai juokiasi, kaip mokinam šliaužti. osliaužti mokinam taip: atisigulam ant pilvuku ir mes su šuniuku šliaužiam ojis žiūri į mus ir žvengia. dar labai mėgsta kartu šokti, vienu žodžiu- esame mamukai.Be mamos lūdna būna.

Visi mamukai esame, bet ne robotai. Ir mamukams reikia atsipusti. Pavarges mamukas vaikui yra daug blogiau, nei kad vaikas truputi vienas uzsiims. Nezinau, tavo vaikas gal tiek demesio nereikalauja, gal pabuna ir vienas, gal miega ilgai, gal tu turi pakankamai laiko nueiti i dusa, tau nereikia kasdien ruosti vyrui valgyt ir pan. Mano pupa be manes beveik nepabuna, miega trumpai ir dar turi buti jai tiesioginis demesys, ant ranku ir daznai nesioju, supuoju, miegam kartu. Bandem mes sokliuka pas drauge ir prilipo, manau, tikrai patiks jai ir sitas kai nusipirksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2011 02 06, 16:28)
sveikute  4u.gif  kaimynes man šnd liūdniukas užvaldė. mes ir vieni. musu tevelis Kaune bus 2 savaites, nematysim jo sad.gif ir dar šunį man paliko doh.gif vienu žodžiu cray.gif

QUOTE(in vino @ 2011 02 06, 16:37)
console.gif Nu kaip cia tave paguosti...  g.gif  As tai vakar vakare vyno atsikimsau ir galvoju, ner cia ko neliudesiu  (siaip mes turejom kartu vaziuoti i Londona balandi, bet jam vienam sese nupirko bilieta  schmoll.gif  ir tas isleke... jei atvirai tai pykstu, bet aui...)... Va taure isgeriau ir palengvejo smile.gif  Man labai padeda kai kaip nors save palepinu (ka nors nusiperku ar pan... Va si kart nusipirkau dantu balinimo priemone - bet dar nezianu kada rysiuos viska pasidaryti, rieks kapas susiformuoti ir paskui sedeti su jom bent pusvalandi... ax.gif Zodziu neliudekim, nepasiduokim, kaip mano mazius sako - cir vir vir pavasaris  lotuliukas.gif

O jus nesusitinkat? ax.gif Gal visai smagu būtų kokį susitikimą organizuoti gražiu oru, bet aš mielai prisijungčiau, jei išeitų rolleyes.gif

Dėl šokliukų neturiun nuomonės, nebandėm (o vaikšynės tai nenorėčiau saviškiui). Bet su dabartine savo patirtim pateisinu ir visokias pagalbines priemones, ir ilgą miegą rytais, jeigu šitai leidžia mamai jaustis geriau - visgi jai tą vaikiuką dar reikia užauginti, todėl reikia ir savęs žiūrėti mirksiukas.gif
Mano abu vaikai - rankinukai, Bartas domisi tik tualetais ir gėlių vazonais doh.gif Dar pvz., mėgsta gauti pintinę plaukų suktukų ir mėtyti juos po vieną į vonią... norėčiau pamatyti tą žaislą, kuris jį sudomintų bent 5 minutėm rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Siaip butu visai smagu kada visoms susibegti ax.gif O as tai prisidirbau doh.gif Ir juokas ima, ir pikta - zodziu niekada nedazau plauku dazais is pardes, visada tik kirpykloje... O va siandien sumasciau o kodel gi ne - juk juos perka kitos, dazosi ir liuks buna.... Patikkeit -s edziu as kaip visciukas geltona - tragedija doh.gif doh.gif Vyras nugrius pamates... Tai gerai kad nereikai i koki darba eiti, o tai isvis butu ...Guodzia tik viena mintis, tikiuos kad greit prasiplaus spalva ir neatrodysiu taip baisiai... ir koks biesas mane paviliojo.... Na kita vertus pasimokaiu - nereikai listi ten, kur nezinai g.gif bet atrodau tai tragiskai...
Va mazius dar sloguot pradejo - gerai kad be temp, bet jau pavargau nuo nuolatinio zirzimo - noriu mamos , mamyte ir tt... zodziu niekas jam nepatinka ir netinka, bet ka jam daryti - maziukui sunku tai ir zirzia... tik ir as zmogus - kartais pasivargsta...Pas mus kieme labai slidu - truputi pasivaiksciojom, nuvaziavom i parduotuve ir namo... Jau kaip laukiu pavasario... kai bus silta ir ledu, balu ebus tokiu baisiu...o tai dabar sniegas kruvose visas juodas (visai nesniegiskai atrodo), tamsu... zodizu galoi prasideti pavasarine depresija... schmoll.gif
Atsakyti