QUOTE(goodly @ 2011 01 23, 13:51)
Sveikos kamynėlės, kaip gyvenimas?
Vakar vakare sakau Aivarui:
- na va, tu su tėveliu eini miegoti, Lukrecija savo lovelėje, o aš viena miegosiu
Jis taip pagalvojo ir sako:
- taigi pasigimdyk dar vieną vaiką, galėsi kartu miegoti, gali tokį kaip Petriuką (brolio sūnelis 2mėn.)
kaip jums? logiška
Neblogai gyvenam, aciu
O jau tavo vaikino izvalgumas
paguode mama
QUOTE(goodly @ 2011 01 23, 14:09)
Šiandien išleidau savo familiją į Vandens Vichy parką
As ir kartais pasvajoju tylos ir ramybes, ir veiklos be jokiu trikdziu, bet jei taip netycia nutinka, tai labai greitai pasiilgsti. Ir kur logika?
Papildyta:
QUOTE(pandorita @ 2011 01 19, 18:53)
Nespėjau grįžti į save, o čia jau vyresnėlis apsirgo. Tai veikloms, iš kurių pasisemčiau jėgų - mezgimui, skaitymui - nėra laiko visai. Tik SM po gabaliuką skaitinėju. Ir kraipau galvą, iš kur bendraamžių mamos randa laiko tiekos prirašyti
Gal pas mane koks
slow mygtukas įspaustas, kad nedaug spėju
SVeikateles jums
mes jau gerai nesergam, tiksliau as nesergu, nes cia kuri laika niekaip neissikapsciau. Mazoji auga kaip ant mieliu
as ir nesuprantu, kaip kitos mamos tiek daug laiko speja prie interneto praleisti
ir dar su keliais vaikais, man ir su vienu sunku
kartais pasvajoju apie ramu knygos paskaityma, tiek geru knygu turiu lentynoje, bet kur tau. Kartais tam laiko visai nelieka, o kartais tingisi. O apie rankdarbius isvis patyliu.
Bet va siandien padariau gera darba, pasigirsiu
islaviau savo laiptine, nors ne musu dabar menuo. Bet jau nebegalejau ziureti ir i namus baisiai daug prisinesa vesokio gerio
bet ko noret kai aplink gyvena vien jaunimas ir daugiausiai bachureliai. Bent tiek gerai kad netriuksmauja