Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(Liniuke @ 2011 01 24, 15:30)
ji savo lovyteje atsistoja ir i sonus vaiksto. o siaip labiausiai patinka, kai ja uz rankyciu laikai ir ji gali po visa buta slampineti

tai tokiu atveju, Tau veiklos netrūksta biggrin.gif
Atsakyti
o mano periodas dabar: trinu malu, malu trinu doh.gif biggrin.gif
pasakyti negali, kada alkana, tai taip ir spėlioju - padarau, nevalgo. Šildyti mikrobanginėje nešildau, tada vėl iš naujo verdu, trūkt už vadžių-vėl iš pradžių biggrin.gif
Žodžiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2011 01 23, 13:51)
Sveikos kamynėlės, kaip gyvenimas?  4u.gif
Vakar vakare sakau Aivarui:
- na va, tu su tėveliu eini miegoti, Lukrecija savo lovelėje, o aš viena miegosiu verysad.gif 
Jis taip pagalvojo ir sako:
- taigi pasigimdyk dar vieną vaiką, galėsi kartu miegoti, gali tokį kaip Petriuką (brolio sūnelis 2mėn.)
biggrin.gif  kaip jums? logiška lotuliukas.gif

Neblogai gyvenam, aciu smile.gif
O jau tavo vaikino izvalgumas thumbup.gif paguode mama biggrin.gif

QUOTE(goodly @ 2011 01 23, 14:09)
Šiandien išleidau savo familiją į Vandens Vichy parką

As ir kartais pasvajoju tylos ir ramybes, ir veiklos be jokiu trikdziu, bet jei taip netycia nutinka, tai labai greitai pasiilgsti. Ir kur logika? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(pandorita @ 2011 01 19, 18:53)
Nespėjau grįžti į save, o čia jau vyresnėlis apsirgo. Tai veikloms, iš kurių pasisemčiau jėgų - mezgimui, skaitymui - nėra laiko visai. Tik SM po gabaliuką skaitinėju. Ir kraipau galvą, iš kur bendraamžių mamos randa laiko tiekos prirašyti  unsure.gif Gal pas mane koks slow mygtukas įspaustas, kad nedaug spėju  g.gif

SVeikateles jums 4u.gif mes jau gerai nesergam, tiksliau as nesergu, nes cia kuri laika niekaip neissikapsciau. Mazoji auga kaip ant mieliu smile.gif
as ir nesuprantu, kaip kitos mamos tiek daug laiko speja prie interneto praleisti g.gif ir dar su keliais vaikais, man ir su vienu sunku smile.gif
kartais pasvajoju apie ramu knygos paskaityma, tiek geru knygu turiu lentynoje, bet kur tau. Kartais tam laiko visai nelieka, o kartais tingisi. O apie rankdarbius isvis patyliu.

Bet va siandien padariau gera darba, pasigirsiu biggrin.gif islaviau savo laiptine, nors ne musu dabar menuo. Bet jau nebegalejau ziureti ir i namus baisiai daug prisinesa vesokio gerio doh.gif bet ko noret kai aplink gyvena vien jaunimas ir daugiausiai bachureliai. Bent tiek gerai kad netriuksmauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2011 01 24, 16:18)
o mano periodas dabar: trinu malu, malu trinu  doh.gif  biggrin.gif 
pasakyti negali, kada alkana, tai taip ir spėlioju - padarau, nevalgo. Šildyti mikrobanginėje nešildau, tada vėl iš naujo verdu, trūkt už vadžių-vėl iš pradžių biggrin.gif
Žodžiu  rolleyes.gif

ateina palengva ir pas mane tas periodas, nes pradėjom primaitinimą. aš asmeniškai esu prieš šildomą maistą mažiems vaikams mikrobangineje.

Kaimynes gal kuri ėjo ar eina i prieraišiosios tėvystės centrą? Gal norit pasidalinti su manim įspūdžiais g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Mūsų namuose yra keli strateginiai punktai - šliukšlinė, katės tualetas, pinigų medžio vazonas - vos tik nusisukam, Mažasis inspektorius jau tikrina arba greitai gretai šlepsi tenlink doh.gif
Dėl maisto šildymo mikrobangėje nieko prieš neturiu (išgyvena vaikeliai ultragarsą, išgyvens ir tai; tik B grupės vitaminų pristigs), bet kažkaip to nepraktikuojame, nors patį prietaisą turim.

Dėl prieraišiosios tėvystės... Jei kažkuri buvot, man irgi įspūdžiai įdomu ax.gif Bendraamžių temoje vienai mamai kadaise užsiminus apie PT, kažkaip priešiškai dauguma sureagavo (aš taip į žurnalinius straipsnius reaguoju, tik savo šeimos rate, o ne viešai rolleyes.gif ). Mes jau gal pernelyg prisirišę, nes be mažojo dar niekur nebuvau išėjusi mastau.gif Jis tik ne per seniausiai pradėjo maitintis kas 3-4 val. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 26 sausio 2011 - 19:14
mes ryt bandysim eiti smile.gif nes norim išsiblaškyti. Nežinau kodel bet dažnai padarau bloga pirmą įspūdį žmonėms, atrodo iki vaikelio gimimo neturėjau bendravimo problemų. bet atsikrausčius į Vilnių, nesugebu susirasti draugų( nes maniškiai Šiauliuose, Kaune) verysad.gif tai sakau gal ten linksmai praleisim laiką. O kokia šnd turėjau situacija doh.gif turejau kviestis taxa ir lekt i poliklinika, nes mažius šnd nevalge ir išbere. Nuramino mane ten. Mažius verkia- lekiu
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2011 01 26, 20:00)
mes ryt bandysim eiti smile.gif nes norim išsiblaškyti. Nežinau kodel bet dažnai padarau bloga pirmą įspūdį žmonėms, atrodo iki vaikelio gimimo neturėjau bendravimo problemų. bet atsikrausčius į Vilnių, nesugebu susirasti draugų( nes maniškiai Šiauliuose, Kaune) verysad.gif tai sakau gal ten linksmai praleisim laiką. O kokia šnd turėjau situacija doh.gif turejau kviestis taxa ir lekt i poliklinika, nes mažius šnd nevalge ir išbere. Nuramino mane ten. Mažius verkia- lekiu

Lauksim atsiliepimų ax.gif Dėl įspūdžio, čia visai ne jūsų bėda, kad žmonės neįžvalgūs 4u.gif
Atsimenu, kai auginau pirmagimį, net šioks toks malonus jauduliukas pakutendavo prieš vizitus į polikliniką rolleyes.gif O dabar taaaip tingisi ten eiti, net į TA blush2.gif
Atsakyti

Sveikos gyvos smile.gif
Jau senai senai cia buvau.. darbai, mokslai ir visa kita doh.gif kartais atrodo sirdis sustos nuo to viso lekimo/begimo doh.gif
Noriu patersti eterį.. labai prašau nepagailėkit laiko ir užpildykit anketą! biggrin.gif
vietoj žvaigždučių įrašykite apklausa . lt (be tarpu) ir tada atidarykit puslapį .. neileidžia SM apsaugos įkelti normalios nuorodos sad.gif unsure.gif

Lietuvos gyventojams - http://www.e-######/...8cnbajtgx5qf3wd

Did. Britanijos gyventojams - http://www.e-######/...n1aqtyj90v8z547
jei gyvenat Did.Britanijoje, bet anglų kalbos ne viską suprantate galite žiūrėti į Lietuvos gyventojams skirtą anketą, nes ji lygiai tokia pati smile.gif (bet pildykit anglų kalba)
Dėkinga be proto!! notworthy.gif

Jei galite perduokit šias anketas draugams/kolegoms/šeimos nariams, gyvenantiems Lietuvoje ir Did. Britanijoje..labai reikia greitai surinkti kuo daugiau atsakymų

labai labai pagelbėsit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2011 01 26, 20:08)
Lauksim atsiliepimų  ax.gif  Dėl įspūdžio, čia visai ne jūsų bėda, kad žmonės neįžvalgūs  4u.gif
Atsimenu, kai auginau pirmagimį, net šioks toks malonus jauduliukas pakutendavo prieš vizitus į polikliniką  rolleyes.gif O dabar taaaip tingisi ten eiti, net į TA  blush2.gif

ačiū blush2.gif atsiliepimas- patiko, patiko, patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2011 01 28, 21:45)
ačiū blush2.gif  atsiliepimas- patiko, patiko, patiko thumbup.gif

Papasakokit daugiau - kas ten buvo (tėvelių susirinkimas ar kokios paskaitėlės), ką vaikai veikė, ar yra vietos vežimui pasistatyti ax.gif

Mūsų dičkis, pasirodo, roto virusu persirgo - bet gan lengvai. Mažasis namus siaubia. Aš pavasario laukiu rolleyes.gif

user posted image

Kiek daug ančių prie Vilnelės... ir toookios sočios...

user posted image

Įkaitų drama smile.gif
Atsakyti
Broliuku grozis wub.gif wub.gif wub.gif labai grazus momentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2011 02 01, 19:33)

gražu smile.gif
vežimelį reikėtų įsinešti į vidų, jos neprieštarauja. bet mums juk netoli, tai aš pradėjau vaikščioti su nešynę į ten. vyksta ir paskaitos ten, plačiau yra ju internetineje svetainėja. šiaip patarčiau pabandyti nes papasakoti sunku. mirksiukas.gif
Atsakyti