Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(Monrutė @ 2011 01 18, 18:30)
laba, kaip begyvenate?

Sveikutės 4u.gif o pati kaip begyveni? smile.gif
aš tai čia prisikalbėjau doh.gif - vaikšto pas mažąją masažistė, po bronchito masažuoja, daugiau profilaktiškai, gydytojos patarimu.
Pati skaitau naują knygą "Laimės projektas" - rekomenduoju visoms - super 4u.gif
Daugiau, laukiam pavasario, kiekvienąkart išėjus į lauką ir įkvėpus, vaidenasi: jis jau čia bigsmile.gif ne už kalnų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 19 sausio 2011 - 16:59
Sveikos,

Liniuke, su praėjusiu 4u.gif

QUOTE(Voveriukshte @ 2011 01 04, 10:01)
As ir truputi paveluotai prisidedu prie sveikinimu pandoritai smile.gif
Man va dar klausimas kilo, o kaip jus suzinote, kada kieno gimtadienis?  g.gif

Ačiū, Voveriukshte aciuks.gif
O dėl gimtadienių, kai kurios mamos draugauja skaipe ar facebook'e, dargi profilyje būna gimimo data parašyta...

Mes ne per seniausiai grįžome iš pasibuvimo pas MB mamą. Bute, kur daug gėlių ir šiaip visokių dėmesį traukiančių dalykėlių. Nespėjau grįžti į save, o čia jau vyresnėlis apsirgo. Tai veikloms, iš kurių pasisemčiau jėgų - mezgimui, skaitymui - nėra laiko visai. Tik SM po gabaliuką skaitinėju. Ir kraipau galvą, iš kur bendraamžių mamos randa laiko tiekos prirašyti unsure.gif Gal pas mane koks slow mygtukas įspaustas, kad nedaug spėju g.gif

QUOTE(goodly @ 2011 01 19, 16:58)
Sveikutės 4u.gif  o pati kaip begyveni? smile.gif 
aš tai čia prisikalbėjau doh.gif  - vaikšto pas mažąją masažistė, po bronchito masažuoja, daugiau profilaktiškai, gydytojos patarimu.

O kodėl masažistė, jei pati moki, ten kažkokia sudėtingesnė technika? ax.gif
Atsakyti
sveikos kaimyneles :)vakar bandem eiti i vingio parka,man per slidu, nes neapsibarstyta smeliu. aš atbegau pasiklausineti tokios info: kur randasi arčiausiai biblioteka?
ir dar gal yra kur nors netoliese statybiniu prekiu parduotuve, man reikia baldiniu dažų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano galva, vieną geriausių bibliotekų Vilniuje, išduodanti knygas į namus - A. Mickevičiaus Trakų g. ax.gif Bet iš tikrųjų priklauso nuo poreikių - ar nori knygos pasiskaitymui, ar kažkokios labai specifinės literatūros, koks lit.skonis ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2011 01 19, 21:43)
Mano galva, vieną geriausių bibliotekų Vilniuje, išduodanti knygas į namus - A. Mickevičiaus Trakų g.  ax.gif Bet iš tikrųjų priklauso nuo poreikių - ar nori knygos pasiskaitymui, ar kažkokios labai specifinės literatūros, koks lit.skonis ir pan. rolleyes.gif

man reikia knygų labiau psichologinių- darbui rašyti. o dabar kol kas galiu pasiekti vietas tik su vežimu, dėl to ieškau kur arčiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2011 01 19, 21:09)
man reikia knygų labiau psichologinių- darbui rašyti. o dabar  kol kas galiu pasiekti vietas tik su vežimu, dėl to ieškau kur arčiausiai.

Gal mane kas nors pataisys, jeigu klystu, bet arčiau Jus dėmesio vertą biblioteką vargu ar rasite (žinau, yra dar netoli Gerosios Vilties stotelės, bet ten pasirinkimas skurdus). Į Mickevičiaus su vežimu išties kebloka, eidavau su slingu, gal pabandykit kokią nešynę, nes išties dauguma įstaigų mamoms su mažais vaikais nepritaikytos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2011 01 20, 14:46)

ačiū smile.gif bandysim eiti. mes turim nesyne, su ja einu jei reikia važiuoti su viesuoju transportu :)nes su vezimu man atrodo nepatogu kelinet i ta transporta smile.gif
Atsakyti
Sveikos kamynėlės, kaip gyvenimas? 4u.gif
Vakar vakare sakau Aivarui:
- na va, tu su tėveliu eini miegoti, Lukrecija savo lovelėje, o aš viena miegosiu verysad.gif
Jis taip pagalvojo ir sako:
- taigi pasigimdyk dar vieną vaiką, galėsi kartu miegoti, gali tokį kaip Petriuką (brolio sūnelis 2mėn.)
biggrin.gif kaip jums? logiška lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 23 sausio 2011 - 12:52
Šiandien išleidau savo familiją į Vandens Vichy parką, tai ir butą ramiai susitvarkiau, ir pati kaukę pasidariau/susitvarkiau, ir krabų salotas/pietus iš kelių patiekalų padariau, ir ką? Jau žiūriu į laikrodį, jau kažko trūksta, per daug tylu, neramu biggrin.gif
Tai svajoju vienai pabūt nors valandą, tai išvis viena nebemoku gyvent doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 23 sausio 2011 - 13:14
QUOTE(goodly @ 2011 01 23, 13:09)
Šiandien išleidau savo familiją į Vandens Vichy parką, tai ir butą ramiai susitvarkiau, ir pati kaukę pasidariau/susitvarkiau, ir krabų salotas/pietus iš kelių patiekalų padariau, ir ką? Jau žiūriu į laikrodį, jau kažko trūksta, per daug tylu, neramu biggrin.gif 
Tai svajoju vienai pabūt nors valandą, tai išvis viena nebemoku gyvent doh.gif biggrin.gif

ir mažoji buvo vandens parke???
dėl buvimo atskirai tu teisi: svajoji pabūt tyloje ir ramybėje, o kai gauni - vėl lauki mielo chaoso biggrin.gif
beje, mano mažoji jau išmoko pati atsistoti, tai ramybės nė sekundės - vis jai reikia kur nors eiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuke @ 2011 01 24, 11:07)
ir mažoji buvo vandens parke???
dėl buvimo atskirai tu teisi: svajoji pabūt tyloje ir ramybėje, o kai gauni - vėl lauki mielo chaoso  biggrin.gif
beje, mano mažoji jau išmoko pati atsistoti, tai ramybės nė sekundės - vis jai reikia kur nors eiti  doh.gif

mažoji su bobute bendravo smile.gif
Taviškei ir metai ne už kalnųsmile.gif O kai ji stojasi, kartu bando ir vaikščioti ar dar ne? parašyk 4u.gif
Maniškė jau kuris laikas sako "mmamma", taip aiškiai ir dažnai smile.gif nepamenu, kad dičkis būtų sakęs g.gif arba užmiršau tiesiog...
čia einant pas daktarę Aivaras padarė fotkę, įtariu fotografu bus biggrin.gif
user posted image
(blakstienoms pasidažyti laiko nerasta).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 24 sausio 2011 - 10:59
QUOTE(goodly @ 2011 01 24, 10:42)
Taviškei ir metai ne už kalnųsmile.gif O kai ji stojasi, kartu bando ir vaikščioti ar dar ne? parašyk 4u.gif 

ji savo lovyteje atsistoja ir i sonus vaiksto. o siaip labiausiai patinka, kai ja uz rankyciu laikai ir ji gali po visa buta slampineti
QUOTE(goodly @ 2011 01 24, 10:42)
(blakstienoms pasidažyti laiko nerasta).

kam cia dazytis, ir taip graziai atrodai thumbup.gif
Atsakyti