Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

jei netilpsim saligatviuose, galime kokia diena susirimkt pas mane. salygos pas mane remonto stadijoj, bet tvarkinga ir vietos yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(malpusia @ 2011 01 13, 15:11)
zemaites gatveje lankai impulsa?

aha smile.gif

o mano vaikai vienas po kito serga - tai slogos, o dabar dar ir vejaraupiai. lauke jau koki men. nebuvom doh.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes smile.gif Kaipsmagu, kad kartu reinat vezimu stumdyti smile.gif O as zinokit susirgau - na jau jei rimtai tai sveikstu - persirgom visi trys - pirma vyras, tada vaiaks ir as schmoll.gif Auksta temperatura, kosuliai ir pan... Vakar net pati pas gydytoja lekiau, nes jau nusibodo koseti... Bet siaip tai seniai taip buvau sirgus - ant tiek neturejau jegu - vos gyva... guliu ir viskas... jei atsikeliu, taiiskart suprakaituoju, silpna daros ir tt... Bet dabar jau gereja smile.gif Tuom ir dziaugiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2011 01 14, 16:03)
4u.gif Sveikutes smile.gif  Kaipsmagu, kad kartu reinat vezimu stumdyti smile.gif  O as zinokit susirgau - na jau jei rimtai tai sveikstu - persirgom visi trys - pirma vyras, tada vaiaks ir as  schmoll.gif Auksta temperatura, kosuliai ir pan... Vakar net pati pas gydytoja lekiau, nes jau nusibodo koseti... Bet siaip tai seniai taip buvau sirgus - ant tiek neturejau jegu - vos gyva... guliu ir viskas... jei atsikeliu, taiiskart suprakaituoju, silpna daros ir tt... Bet dabar jau gereja smile.gif  Tuom ir dziaugiuos smile.gif

Laikykitės 4u.gif Sveikite 4u.gif Nersirkite 4u.gif
Kai linkėdavo ankščiau man sveikatos (pvz. panelei būnant, (iki 32m hihihi.gif tai nei į galvą neimdavau - kokia sveikata? kam čia? biggrin.gif
Tik dabar, turėdama mažus vaikus, suprantu kaip tai svarbu.
Daug kartų naktį, jiems paeiliui kosint, pagalvoju, geriau jau kosėčiau aš... O dabar visa naktis praeina "dežuruojant", kuris kada kosi? kaip kosi? prisigalvoju: ar neuždus, ar mažoji nevems nuo skosulio ir t.t. ir t.t. Atsikeliu ryte ir nesuprantu buvo naktis ar ne...
Tai ką norėjau pasakyti? biggrin.gif
Einam mes į Vingio parką šiuo metu, kasdien, išvalyta ten, tikrai yra kaip praeiti su vežimėliais, sniegas lipnus, anąkart ir Senį Besmegenį su Aivaru diiiidelį pastatėm, nufotkinau su mobiliu - tėčiui parodėm 4u.gif Būna juk ir gerų akimirkų bigsmile.gif

o čia va vaizdelis iš kasdienybės mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 14 sausio 2011 - 21:44
QUOTE(goodly @ 2011 01 14, 22:34)
Laikykitės 4u.gif  Sveikite 4u.gif Nersirkite 4u.gif
Kai linkėdavo ankščiau man sveikatos (pvz. panelei būnant, (iki 32m hihihi.gif tai nei į galvą neimdavau - kokia sveikata? kam čia?  biggrin.gif
Tik dabar, turėdama mažus vaikus, suprantu kaip tai svarbu.
Daug kartų naktį, jiems paeiliui kosint, pagalvoju, geriau jau kosėčiau aš... O dabar visa naktis praeina "dežuruojant", kuris kada kosi? kaip kosi? prisigalvoju: ar neuždus, ar mažoji nevems nuo skosulio ir t.t. ir t.t. Atsikeliu ryte ir nesuprantu buvo naktis ar ne...
Tai ką norėjau pasakyti? biggrin.gif
Einam mes į Vingio parką šiuo metu, kasdien, išvalyta ten, tikrai yra kaip praeiti su vežimėliais, sniegas lipnus, anąkart ir Senį Besmegenį su Aivaru diiiidelį pastatėm, nufotkinau su mobiliu - tėčiui parodėm 4u.gif  Būna juk ir gerų akimirkų bigsmile.gif

o čia va vaizdelis iš kasdienybės  mirksiukas.gif

user posted image

labai grazu thumbup.gif as uz jus dziaugiuosi biggrin.gif

ale matai kaip gyvenimas keicias, as dabar dirbu, kazkokios karjeros siekiu, o tu seimoje, ot gyvenimas koks, ima ir apkeicia viska smile.gif
bet as tikrai pasiilgstu gyvenimo kur ne minutes o pusvalandzio ritmo, o labiausiai pasiilgstu, kad zadina ne zadintuvas, o mazas vaikis, dabar as pabundu nuo zadintuvo ir po visu ryto proceduru, pakabejimu ant darbinio pasto, pradedu zadinti vaika, dekoju nezinau jau kam, kad galiu vaika zadinti 8 ar 8.30 nes i normalu darbo dienos ritma mes niekada netilptume ... mano vaikas atsisako akis atmerkti jei lauke net nebreksta, kai juodai reikia, mieganti i masina nunesu ir prie darzo nubunda, zodziu, linksmybiu netruksta, pasiilgstu susivelusios plaukuosenos ir pizamos visa diena smile.gif
isvada viena ... kiekviena akimirka gyvenime yra savaip sauni, reikia vertinti viska thumbup.gif buvau bjauri boba kai bambejau wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Liniuke @ 2011 01 14, 13:50)
aha  smile.gif

o mano vaikai vienas po kito serga - tai slogos, o dabar dar ir vejaraupiai. lauke jau koki men. nebuvom  doh.gif

Sveikinu su praejusiu gimtadieniu, kazkaip uzmaciau berods vakar buvo smile.gif tyliai pasnabzdesiu, kad jubiliejus kaip ir biggrin.gif
nemoku tortu piesti ir kitaip, bet neliudek, kad siandien vaikai serga, kad aplink ne visi supranta kaip buna sunku, kai menesi lauke nebuni, viskas praeina, visada ateina kita diena ir jei tikesi, ji tikrai bus geresne smile.gif reikia tik labai noreti, tai ir linkiu kad issipildytu visi geriausi norai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2011 01 14, 21:34)
o čia va vaizdelis iš kasdienybės  mirksiukas.gif

user posted image

žinok, Kristupas lygiai taip pat Martyną nešioja biggrin.gif vaikai skirtingi, o džiaugsmai - tie patys

QUOTE(Monaving @ 2011 01 14, 23:36)
Sveikinu su praejusiu gimtadieniu, kazkaip uzmaciau berods vakar buvo smile.gif tyliai pasnabzdesiu, kad jubiliejus kaip ir biggrin.gif
nemoku tortu piesti ir kitaip, bet neliudek, kad siandien vaikai serga, kad aplink ne visi supranta kaip buna sunku, kai menesi lauke nebuni, viskas praeina, visada ateina kita diena ir jei tikesi, ji tikrai bus geresne  smile.gif reikia tik labai noreti, tai ir linkiu kad issipildytu visi geriausi norai  thumbup.gif

ačiū Monaving už sveikinimus ir linkėjimus. Aš taip ir stengiuosi - kuo daugiau pozityvių minčių. Dar vienas mano gelbėtojas yra sportas: pirma, bent valandą aš būnu tik su savimi, antra, proga išeiti į gryną orą, trečia, tikiuosi sumažinsiu lašinių sankaupas biggrin.gif
Atsakyti
kur sportuoji? kiek lasinio turi? as viska ataugau, ka buvau numetus, nervas ima, per metus Kaune priaugau 10 kg, nors ir sportavau gana aktyviai, meciau lapkriti, kai skrandzio isvarza atrado, is tikruju galeciau eiti i aerobika ir pan, bet tingiu, tai gera atmazke ta isvarza biggrin.gif ale ruosiuos susiimti, issitraukiau senus dietologes valgiarascius, va siandien jau ir produktus susipirkau, vel reikia susiimti ... trukt uz vadziu vel is pradziu ... nu bet ka darysi, jei dievulis dave toki organizma, viska kaupia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2011 01 15, 14:41)
kur sportuoji? kiek lasinio turi? as viska ataugau, ka buvau numetus, nervas ima, per metus Kaune priaugau 10 kg, nors ir sportavau gana aktyviai, meciau lapkriti, kai skrandzio isvarza atrado, is tikruju galeciau eiti i aerobika ir pan, bet tingiu, tai gera atmazke ta isvarza biggrin.gif ale ruosiuos susiimti, issitraukiau senus dietologes valgiarascius, va siandien jau ir produktus susipirkau, vel reikia susiimti ... trukt uz vadziu vel is pradziu ... nu bet ka darysi, jei dievulis dave toki organizma, viska kaupia biggrin.gif

Lina - SU GIMTADIENIU!!! clap.gif happybday.gif
(atleisk tu jau man, buityje paskendusei namų šeimininkei rolleyes.gif , pražiopsojau...)
Monaving, jei ką - tavo valgiaraščius, Pipiraitės berods, išsisaugojus esu 4u.gif
Storėjama, kaip pati manau, tik iš gero gyvenimo biggrin.gif Skaniai pavalgyti, ramu, saugu, gera, dar+kokio alučio ar kokteiliuką, ar desertą... Ir pirmyn kg! O kai depresijos, nervai, nerimas - nė kąsnio neįkiši. Bent jau mano nuomone.
Tad gerai gyvenam, mergaitės mirksiukas.gif biggrin.gif
(išėmiau fotkę dėl visa ko, dėkui už gražius žodžius)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 15 sausio 2011 - 15:29
visoms ligoniukems 4u.gif gal greiciau pasveiksite, as jau irgi issikapsciau is gripo gniauztu smile.gif
Mes ryt zadam su MB nuvaziuoti iki vingio parko, dar apsnigtame nebuvome smile.gif kaip laukiu...jau seniai kur visi kartu buvome isvaziave. Vis tie jo darbai, darbai, o dar masinos akumas streikuoja. Teks greiciausiai nauja pirkti...bet nenoriu cia per daug skustis smile.gif
viskas praeina, kad ir si ryta buvau baisiai irzli, nes mazoji visa nakti kas valanda ar pusvalandi kelesi, na bet po pietu atsigavau. Gal padejo pasivaiksciojimas gryname ore smile.gif vakare vel kantrybe gryzo ir meile dukrytei ax.gif ji gi nekalta del nieko smile.gif

Labai noriu ir as sportuoti pradeti, namie tai niekaip neprisiruosiu. Nera upo, kaip sakoma, o kazkur iseit nera galimybiu, nes mazes nera kam paziuret. Tai dabar visas sportas mazules nesiojimas ir vezimo stumdymas per pusnis biggrin.gif pavasari gal ka rimciau sugalvosiu biggrin.gif o gal MB kada isleis, bet kad jei nedirba, tai ilsisi, arba einu pas dantiste...
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2011 01 15, 13:41)

Impulse, kuris mūsų rajone, varinėju į pilates ir aerobikas visokias. spalį turėjau +10kg, bet per visas šventes, jei ir buvau kiek nors numetus, tai vėl atauginau biggrin.gif
aš irgi iš pradžių maniau, kad tingėsis eiti, tai nusiprkau abonementą 6 mėn. kad nebebūtų kur dingti biggrin.gif o dabar kaifuoju, jei daug svorio nenumesiu, tai bent gerą`laiką apturėsiu.
o Pipiraitės dietas ir aš išsitraukiau, tik niekaip neprisiruošiu jų imtis biggrin.gif
QUOTE(goodly @ 2011 01 15, 15:15)
Lina - SU GIMTADIENIU!!!  clap.gif  happybday.gif
(atleisk tu jau man, buityje paskendusei namų šeimininkei  rolleyes.gif  , pražiopsojau...)
Monaving, jei ką - tavo valgiaraščius, Pipiraitės berods, išsisaugojus esu 4u.gif
Storėjama, kaip pati manau, tik iš gero gyvenimo biggrin.gif  Skaniai pavalgyti, ramu, saugu, gera, dar+kokio alučio ar kokteiliuką, ar desertą... Ir pirmyn kg! O kai depresijos, nervai, nerimas -  nė kąsnio neįkiši. Bent jau mano nuomone.
Tad gerai gyvenam, mergaitės  mirksiukas.gif  biggrin.gif
(išėmiau fotkę dėl visa ko, dėkui už gražius žodžius)

ačiū ir nėr čia už ką atleisti, man irgi dienos maišosi, kol namie sėdžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi Impulsan ejau visa laika iki isvaziavimo, man treniruotes pas Zaneta superines buvo, eidavau rytais, nes vakare mane nervino pilnos sales, eidavau penkias dienas per savaite, nu nerealiai efektas buvo, bet grieztai kas ryta ejau biggrin.gif nu gerai buvo nedirbti, o dabar vakare issiruosti, nu tingiu, po darbo norisi ant sono ir telika nieko nematanciom akim spoksot ... nors zinau, kad aerobikos treniruote geriau smegenis nuo darbo problemu pravedintu, bet taaaaaaip isitingejau, kad ziauru doh.gif dar Kaune problema, tik viename klube yra vaiku kambarys ... Impulse, kuris toli nuo manes, kaip reikiant pavaziuoti reikia, nu Vilniaus masteliais ne taip ir toli, bet jau kauneju ir man jau darosi kokie 5 km toli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba, kaip begyvenate?
Atsakyti