Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

Su Naujaisiais metais!!!

o Pandoritą su gimtadieniu!!!
Atsakyti

Monrute, aciuks.gif
Atsakyti
As ir truputi paveluotai prisidedu prie sveikinimu pandoritai smile.gif

user posted image

Man va dar klausimas kilo, o kaip jus suzinote, kada kieno gimtadienis? g.gif
Atsakyti
Mamytes gal kuri noretu kartu lankyt impulsa kur yra netoli zemaites gatves?arba susirenkam kartu daugiau pastumdyt vezimu, tik kad oras dabar sssss.....,
Atsakyti
QUOTE(malpusia @ 2011 01 12, 20:05)
Mamytes gal kuri noretu kartu lankyt impulsa kur yra netoli zemaites gatves?arba susirenkam kartu daugiau pastumdyt vezimu, tik kad oras dabar sssss.....,

oras nera sss reikia tik atrasti proga. mes einam kiekviena diena. mažius aprengtas vežima uzdengtas nuo lietaus sniego, o mamytem reikia tik gero nuotaikos ir aprangos.
o gal yra šalia sporto klubas su vaikais?
Atsakyti
beja kas žino kaip keliai vingio parke? MV mano kad nepateksiu i parka. o gal kuri buvo. žino realia situacija?
Atsakyti
labas rytas mamytes smile.gif kaip laikomes? kaip auga vaikuciai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangap @ 2011 01 12, 22:03)
oras nera sss reikia tik atrasti proga. mes einam kiekviena diena. mažius aprengtas vežima uzdengtas nuo lietaus sniego, o mamytem reikia tik gero nuotaikos ir aprangos.
o gal yra šalia sporto klubas su vaikais?

Aš vaikštau į Impulsą kokius 3-4 k. per savaitę. Gaila, bet su vaikučiais treniruočių čia nėra. Man rodos, kad Asanavičiūtės Impulse yra.
Atsakyti
QUOTE(Liniuke @ 2011 01 13, 11:52)
Aš vaikštau į Impulsą kokius 3-4 k. per savaitę. Gaila, bet su vaikučiais treniruočių čia nėra. Man rodos, kad Asanavičiūtės Impulse yra.

zemaites gatveje lankai impulsa?
Atsakyti
Noreciau ir as prisijungti i impulsa, tik kad mazes nera kam paziureti. Vyras ir daznai dirba vakarais... O pastumdyti vezimu mielai prisijungciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveriukshte @ 2011 01 13, 17:34)
Noreciau ir as prisijungti i impulsa, tik kad mazes nera kam paziureti. Vyras ir daznai dirba vakarais... O pastumdyti vezimu mielai prisijungciau smile.gif

šnd pamatem viena problema vazinejant su vezimais: nera plačiu saligatviu, kad du vezimai tilptu
Atsakyti
QUOTE(Voveriukshte @ 2011 01 13, 17:34)

tai davaj kuria diena imam ir stumdom rolleyes.gif , nu biski leva kad siaura bet cia nebeda
Atsakyti