Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 12 21, 12:03)
sveikos 4u.gif mes jau pasipuošėm eglę thumbup.gif šnd jau važiuojam į kauną smile.gif bet atejau paklausti ar vingio parkas labai apsingtas? nes po kaledu pradesim vaikscioti jau ilgiau, jei nebus labai šalta ax.gif

Mes vakar pasipuosem eglute smile.gif Siandien ryte net nykstukai buvo palike dovanele wink.gif maziukas labai dziaugesi - reiks kazka siandien vakare vel galvoti... mirksiukas.gif O as tai siandien padariau didele klaida - taip tingejau kasti masiniuka, tai nusprendziau pestute pasivaikscioti s u maziumi - na po rajona... O jei - takeliai vietom tokie baisus - veliasi sniegas, slidu, paeiti neimanoma, kai kur normaliai... tai zodziu grizom pavarge... Jau geriau buciau pagramdzius ta masiniuka ir iki kokio Vingio parko nulekus... Kiek pamenu pernai tai ten daznai valydavo tuos pagrindinius takelius, gal ir siemet panasiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2010 12 21, 16:47)

o vaikas neisleps gaudamas kasdien dovanas? geriau nykstukas palieka kokia užduotėle ar paprašo, kad koki darbeli padarytu Kaledu seneliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 12 21, 15:52)
o vaikas neisleps gaudamas kasdien dovanas? geriau nykstukas palieka kokia užduotėle ar paprašo, kad koki darbeli padarytu Kaledu seneliui mirksiukas.gif

Na tike cia to lepinimo - tas dziaugsmas ikikaledu bus... Bet, aisku, mes vis kalbam kalbam lkad reikai buti geram, gerti zuvu taukus - ir ka jus manot - siandien po nykstuku be jokiu problemu issiziojo ir sugerem zuvu taukus bigsmile.gif Kad ryt taip butu - o tai jau turiu spec ranksluosti net tai procedurai - nes kitaip vaikstom abu zuvu taukais atsidudami doh.gif
Atsakyti
Nežinau, kaip ten Vingio parkas, bet dar turbūt niekada keliai Vilniuje nebuvo taip prastai valomi rolleyes.gif

Labas vakaras. Man šiemet visai šventinės nuotaikos nebėr. Tai tiesiog pasirodom:

user posted image
Vyresnėlis su Seneliu

user posted image
Bartulis su savo žaislais

user posted image
Kokoso riešuto viduje pistaciju kevalai (tai, kas liko suvalgius pačias fistaškes), barškinant išgaunamas mano ausiai labai mielas garsas ax.gif
Atsakyti
Labai smagios nuotraukeles, Pandorita wink.gif tik vyresnelis ko tai nelabai patenkintas Kaledu seneliu, gal nelabai itikino biggrin.gif o mazasis tai koks fainuolis wub.gif labai grazus koliazas.

As cia ir SM prisiziurejau koliazu tai prilipdziau keleta, tik dar nebandziau niekad ikelti, tai nezinau, kaip parodyti blush2.gif

Ir kur pabego tavo kaledine nuotaika?

Mes siandien ir su vezimu stumdem sniega po gatves, pasportavom neblogai doh.gif na bent jau nesalta buvo smile.gif
Atsakyti
O mes pasigirsim - siandien baigem masazu serija thumbup.gif uff pagaliau nereikes vazineti taip daznai i poliklinika biggrin.gif ir mano mazute paskutini karta labai sauniai atlaike, sypsojosi ir tik gale kai rengiau pradejo niurzget smile.gif

Sventem pasiruose!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveriukshte @ 2010 12 21, 23:05)
Labai smagios nuotraukeles, Pandorita wink.gif tik vyresnelis ko tai nelabai patenkintas Kaledu seneliu, gal nelabai itikino biggrin.gif o mazasis tai koks fainuolis  wub.gif  labai grazus koliazas.

As cia ir SM prisiziurejau koliazu tai prilipdziau keleta, tik dar nebandziau niekad ikelti, tai nezinau, kaip parodyti  blush2.gif

Ir kur pabego tavo kaledine nuotaika?

Mes siandien ir su vezimu stumdem sniega po gatves, pasportavom neblogai  doh.gif na bent jau nesalta buvo smile.gif

Oi, dar neįdėjau nuotraukų, kur Aleksandras sprunka nuo Kalėdų Senio arba taip atsargiai jį žvilgsniu tyrinėja iš po auklėtojos pašonės hihihi.gif Matyt, kėlė įtarimų savo keistu elgesiu (pirmąsyk darželyje ir tiek vadovauja šventei), bet tėveliams ir kitiems vaikams labai patiko.

Dėl įkėlimo, trumai. Susidedi nuotraukas internete kur patogu (pvz., aš deduosi į fotki.com). Kai nori įkelti jau čia, nukopini Image info (tokia eilutė, pasirodo paspaudus ant nuotraukos dešinį pelė mygtuką) ir kai jau rašysi atsakymą, spaudi IMG (vienas iš mygtukų virš atsakymo teksto) ir keli ten tą eilutę. Paskui spaudi peržiūrėti žinutę (apačioje), matai, ar išėjo... Na, gal nelabai suprantamai, bet labai paprasta išties... Štai, yra SM tema, gal ten geriau paaiškinta...

Sveikinu pabaigus masažus 4u.gif Kaip rezultatus vertini, ar padėjo?
Atsakyti
Pandorita - liuskiskos nuotraukos smile.gif O as pasigirsiu - vakar laiminga buvau kaip vaikas - vaziavau tame traukinuke (kur prie egles yra katedros aiksteje) - jausmas nenusakomas, buvau jau tamsu, eglute ziba, visi tie garsai - mes suvyru ilipom irgi i ta tarukinuak - zodziu dziaugemes ne maziau nei musu vaikas. Tikrai nuosirdziai rekomenduoju jei dar nebuvot smile.gif Geru emociju doze - garantuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 12 22, 12:07)
Oi, dar neįdėjau nuotraukų, kur Aleksandras sprunka nuo Kalėdų Senio arba taip atsargiai jį žvilgsniu tyrinėja iš po auklėtojos pašonės  hihihi.gif Sveikinu pabaigus masažus 4u.gif Kaip rezultatus vertini, ar padėjo?

Cia tikriausiai tik suaugusiems ar paaugusiems vaikams tas Kaledu senelis idomus, o maziesiems greiciau baisus biggrin.gif senis su barzda biggrin.gif chi chi

dabar keliuosi nuotraukas i facebook'a, pabandysiu po to ir cia ikelti smile.gif

Masazu rezultatai is tiesu esu labai patenkinta, tikrai pajutom pagerejima. Dar ir namie pasimasazindamom ir pasimankstindavom, bet smagu kai matai rezultatus smile.gif ir labai faina masaziste thumbup.gif esu jai be galo dekinga uz nuosirdu darba smile.gif net saldainiu nunesiau pries sventes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurstai @ 2010 12 22, 17:06)
O as pasigirsiu - vakar laiminga buvau kaip vaikas - vaziavau tame traukinuke (kur prie egles yra katedros aiksteje) -

kaip smagiai skamba, vakare turetu buti labai saunu pasivazineti, tik mums jau siemet neiseis... o gaila. Gal kitais metais smile.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynėlės 4u.gif
kadangi išvažiuojame, tad skubu prisėdus pasveikinti visas su artėjančiomis Šventėmis!!!
Lai Katino (triušio) Metai būna kaip niekad geri 4u.gif
Lai gerovės ir laimės šv. Kalėdos Jums teikia.
Te pildosi viskas, ko širdžiai reikia, daugiausia - sveikatos, geriausių dienų, šeimyninės laimės ir metų ilgų!

user posted image
Atsakyti
Linksmų švenčių visoms user posted image
Atsakyti
Visoms graziu svenciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As taip pat lekiu krautius daikteliu - ryt islekiu i kaima thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurstai: 23 gruodžio 2010 - 16:47