QUOTE(jurstai @ 2010 12 06, 16:25)
Sveikos Naujamiescio mamytes. Mes taip pat su maziuku gyvename siame rajone
Birzelio 23-osios g. Gal yra cia mamyciu is sios gatves?
Turiu jums klausimeli - rytoj bandysim eiti i Yamhos mokyklele Ausreles darzelyje. Gal teko kam lankytis?
Sveika prisijungus, mes visai netoli gyvenam skroblu g. Dar neteko niekur apsilankyti, bet labai idomu
parasyk kaip seksis
Papildyta:
QUOTE(pandorita @ 2010 12 06, 17:43)
Bet iš tikrųjų pas mumi tai nelabai kas ir pasikeitė - mažasis valgo dažnai, taip pat ir naktimis. Žinoma, jau galima duoti kito maisto, bet kai anas nepatinka, tai menka paguoda
O šiaip mes prie pienuko atėjome nuo mišinuko; kažkaip gamtos mechanizmai neužsivedė (pas mane pienukas su abiem vaikais atsirado tik namie, o dėl CP į juos ne taip greit ir pakliūvome), bet suveikė ilgas darbas. Pas jumi gal pieno krizės buvo, pačias baisausias jau įveikėt, dabar turit didelį šansą ilgai ir laimingai maitinti, linkiu, kad taip ir būtų
Pamenu, mano vyresnėlį per antrą masažų kursą nuostabi masažistė sutiko masažuoti man ant kelių (reikėjo sėstis ant to stalo)
, kitaip graudžiai verkdavo (ypač su kompanija). Ot buvo nejauku.
Tikrai idomiai, saunuole, kad uzvedei ta mechanizma. Ne visos turetu tiek kantrybes ir noro. Viena negimdziusi drauge apskritai nesupranta, kaip galima noreti zindyti ir kuo tie misinukai yra blogai. Aisku uzauga vaikai ir su misinukais, bet mano nuomone, jei tik imanoma, nieko nera geriau uz MP ir tas jausmas zindant, nors ir skausdanciais speneliais, rysys su kudikiu...
taip as ir supratau su tomis krizemis, zinojau apie jas, bet kai jos ateina, tai vistiek pasimeti ir issigasti
o del ko jums masazus dare? matysim kaip cia antra karta bus. Maniske dazniausiai kai isrengi nurimsta, bet sikart nuo ryto buvo nerami.