Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(Voveriukshte @ 2010 12 04, 20:18)
sitai as suprantu, jai gal ir nesalta buvo, bet oro, kuri ikvepia tai nesusildo drabuziai. O siandien lauke buvo apie -11. Daktare nepatare, kai daugiau nei minus 10 eiti i lauka, nes ikvepus i bronchus gali apsirgti, sako uztenka ir kambari gerai isvedinti tomis dienomis. Idealiausia temperature yra -5.

Taigi nosyje sušyla tas įkvepiamas oras mirksiukas.gif
Pas kokią jus gydytoją? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 12 04, 21:31)
Taigi nosyje sušyla tas įkvepiamas oras  mirksiukas.gif
Pas kokią jus gydytoją?  ax.gif

Ryt maciau jau bus siek tiek silciau, tai butinai eisim smile.gif
Mes pas daktare I. Gailiene G. Vilties fil. Centro poliklinikoje. Pirmadieni vaziuosim i poliklinika masaziuko smile.gif
Kaip tau maitinti sekasi?
Atsakyti
nelikim abejingi
Atsakyti
QUOTE(Voveriukshte @ 2010 12 04, 21:54)
Ryt maciau jau bus siek tiek silciau, tai butinai eisim smile.gif
Mes pas daktare I. Gailiene G. Vilties fil. Centro poliklinikoje. Pirmadieni vaziuosim i poliklinika masaziuko smile.gif
Kaip tau maitinti sekasi?

Gal čia Danguolei klausimas apie maitinimą buvo adresuotas? ax.gif (jei vis dėlto man, tai mes dar su MP draugaujam, gamtos gėrybės nelabai patinka, vos truputuką suvalgo). Masažai - gėris, jei vaikui patinka...
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 12 06, 11:48)
Gal čia Danguolei klausimas apie maitinimą buvo adresuotas?  ax.gif (jei vis dėlto man, tai mes dar su MP draugaujam, gamtos gėrybės nelabai patinka, vos truputuką suvalgo). Masažai - gėris, jei vaikui patinka...

Tikiuosi mes ir taip ilgai megausimes MP kaip ir jus smile.gif matau jums jau 7 men smile.gif mums dar tik 3 menesiukai 4u.gif jau buvo pora kartu pradinges pienelis, buvau nejuokais issigandus, bet atsistate ir dabar vel viskas gerai smile.gif

Masaziuka siandien dare pirma karta, buvo truputeli ir riksmu, bet visumoj visai neblogai atlaike mano kletskas smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos Naujamiescio mamytes. Mes taip pat su maziuku gyvename siame rajone smile.gif Birzelio 23-osios g. Gal yra cia mamyciu is sios gatves? ax.gif Turiu jums klausimeli - rytoj bandysim eiti i Yamhos mokyklele Ausreles darzelyje. Gal teko kam lankytis?
Atsakyti
QUOTE(Voveriukshte @ 2010 12 06, 13:48)
Tikiuosi mes ir taip ilgai megausimes MP kaip ir jus smile.gif matau jums jau 7 men smile.gif mums dar tik 3 menesiukai  4u.gif jau buvo pora kartu pradinges pienelis, buvau nejuokais issigandus, bet atsistate ir dabar vel viskas gerai smile.gif

Masaziuka siandien dare pirma karta, buvo truputeli ir riksmu, bet visumoj visai neblogai atlaike mano kletskas smile.gif

Bet iš tikrųjų pas mumi tai nelabai kas ir pasikeitė - mažasis valgo dažnai, taip pat ir naktimis. Žinoma, jau galima duoti kito maisto, bet kai anas nepatinka, tai menka paguoda rolleyes.gif O šiaip mes prie pienuko atėjome nuo mišinuko; kažkaip gamtos mechanizmai neužsivedė (pas mane pienukas su abiem vaikais atsirado tik namie, o dėl CP į juos ne taip greit ir pakliūvome), bet suveikė ilgas darbas. Pas jumi gal pieno krizės buvo, pačias baisausias jau įveikėt, dabar turit didelį šansą ilgai ir laimingai maitinti, linkiu, kad taip ir būtų 4u.gif
Pamenu, mano vyresnėlį per antrą masažų kursą nuostabi masažistė sutiko masažuoti man ant kelių (reikėjo sėstis ant to stalo) doh.gif , kitaip graudžiai verkdavo (ypač su kompanija). Ot buvo nejauku.

QUOTE(jurstai @ 2010 12 06, 15:25)
Turiu jums klausimeli - rytoj bandysim eiti i Yamhos mokyklele Ausreles darzelyje. Gal teko kam lankytis?

Lauksim atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2010 12 06, 16:25)
4u.gif Sveikos Naujamiescio mamytes. Mes taip pat su maziuku gyvename siame rajone smile.gif Birzelio 23-osios g. Gal yra cia mamyciu is sios gatves?   ax.gif   Turiu jums klausimeli - rytoj bandysim eiti i Yamhos mokyklele Ausreles darzelyje. Gal teko kam lankytis?

Sveika prisijungus, mes visai netoli gyvenam skroblu g. Dar neteko niekur apsilankyti, bet labai idomu smile.gif parasyk kaip seksis wink.gif

Papildyta:
QUOTE(pandorita @ 2010 12 06, 17:43)
Bet iš tikrųjų pas mumi tai nelabai kas ir pasikeitė - mažasis valgo dažnai, taip pat ir naktimis. Žinoma, jau galima duoti kito maisto, bet kai anas nepatinka, tai menka paguoda  rolleyes.gif O šiaip mes prie pienuko atėjome nuo mišinuko; kažkaip gamtos mechanizmai neužsivedė (pas mane pienukas su abiem vaikais atsirado tik namie, o dėl CP į juos ne taip greit ir pakliūvome), bet suveikė ilgas darbas. Pas jumi gal pieno krizės buvo, pačias baisausias jau įveikėt, dabar turit didelį šansą ilgai ir laimingai maitinti, linkiu, kad taip ir būtų  4u.gif
Pamenu, mano vyresnėlį per antrą masažų kursą nuostabi masažistė sutiko masažuoti man ant kelių (reikėjo sėstis ant to stalo)  doh.gif , kitaip graudžiai verkdavo (ypač su kompanija). Ot buvo nejauku.

Tikrai idomiai, saunuole, kad uzvedei ta mechanizma. Ne visos turetu tiek kantrybes ir noro. Viena negimdziusi drauge apskritai nesupranta, kaip galima noreti zindyti ir kuo tie misinukai yra blogai. Aisku uzauga vaikai ir su misinukais, bet mano nuomone, jei tik imanoma, nieko nera geriau uz MP ir tas jausmas zindant, nors ir skausdanciais speneliais, rysys su kudikiu... smile.gif taip as ir supratau su tomis krizemis, zinojau apie jas, bet kai jos ateina, tai vistiek pasimeti ir issigasti smile.gif

o del ko jums masazus dare? matysim kaip cia antra karta bus. Maniske dazniausiai kai isrengi nurimsta, bet sikart nuo ryto buvo nerami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voveriukshte: 06 gruodžio 2010 - 17:14
QUOTE(jurstai @ 2010 12 06, 16:25)
4u.gif Sveikos Naujamiescio mamytes. Mes taip pat su maziuku gyvename siame rajone smile.gif Birzelio 23-osios g. Gal yra cia mamyciu is sios gatves?  ax.gif  Turiu jums klausimeli - rytoj bandysim eiti i Yamhos mokyklele Ausreles darzelyje. Gal teko kam lankytis?

mes šalia gyvenam smile.gif
ei, prašau nešnakam apie mp. man labai skaudi tema. nes mes jau valgom misinukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 12 08, 07:45)
mes šalia gyvenam smile.gif
ei, prašau nešnakam apie mp. man labai skaudi tema. nes mes jau valgom misinukus verysad.gif

DanguoleGaput 4u.gif - as maitinau tik menesi, nors net neisivaizdavau kad tik tiek galesiu - buvo pulingas mastitas, operacija ir ate maitinimui... :(Blioviau, grauziau saveir ka nieko...Nieko nepakeisi... (pasirodo buvau pasigavusi auksini stafilokoka...)... Ir ka - zinok uzaugo su misinuku, tik vargau, kol atradom koks tinka... Ir tfu tfu - jokiu alergiju nieko... Nenusimink, atsipalaiduok ir megaukis motinyste mirksiukas.gif
p.s. Smagu kad salai gyvenat - gal kada kieme susimatysim smile.gif
Dabar apie Yamahos mokyklele - na mums labai patiko ir planuoju uzrasyti jau vaikiuka... Uzsiemimai viena karta i savaite. smagu buvo mazyliui - vistiek reikai siek tiek ir demesi sukaupti, padainuoti, pasokti ir tt. Pries pamokele buvo visai maziukam uzsiemimas - dar tik ropinejantiems ir mazesniems, ziuriu visi tokie patenkinti isejo... smile.gif Taip kad lankysim ir tikiuosi kad maziukui ir tolaiu patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2010 12 08, 10:06)

man skaudziausia del to kad as galejau maitinti, bet mums neisejo su vaiku susidraugaut. ai verysad.gif man tai labai labai skaudi tema.
padekit:ax: su kokiu troleibusu ar mikriuku nuvažiuoti iki centro poliklinikos( iš stotelės žemaitės ar vingio)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 12 08, 12:42)
padekit:ax: su kokiu troleibusu ar mikriuku nuvažiuoti iki centro poliklinikos( iš stotelės žemaitės ar vingio)? blush2.gif

Nuo Vingio tinka 6, 12, 14 troleibusai (reikėtų išlipti Reformatų arba Jogailos stotelėje ir atitinkamai truputį paeiti arba grįžti atgal). Čia galite pasirinkti geriausią variantą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 08 gruodžio 2010 - 13:13