QUOTE(mars @ 2010 11 22, 12:25)
Sveikos mamytės, gal kuri gyvenat Vandentiekio gatvėje?
aš toliau gyvenu:)
labas rytas mamos:) kaip dienelė jums einasi? kaip sekasi?
gal kuri pažįsta vaiku ar šiaip žmonių( didesniu) kurie norėtų pabūti šuns vedžiotoju? ieškau draugiškam pudeliukui žaisliniui žmogučio kuris galėtų išvesti jį. Už viena kartą mokėčiau 1 litą į mėnenesį gautusi mažiausiai 40 lt. Šuniukas laiko neturi. svarbu kad išvesti ryte ir vakare. Artėja šalčiai ir aš su mažu vaikeliu nelabai galesiu išeiti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 11 26, 16:09)
gal kuri pažįsta vaiku ar šiaip žmonių( didesniu) kurie norėtų pabūti šuns vedžiotoju? ieškau draugiškam pudeliukui žaisliniui žmogučio kuris galėtų išvesti jį. Už viena kartą mokėčiau 1 litą į mėnenesį gautusi mažiausiai 40 lt. Šuniukas laiko neturi. svarbu kad išvesti ryte ir vakare. Artėja šalčiai ir aš su mažu vaikeliu nelabai galesiu išeiti
O tai ir nebeisit į lauką visai? Nuo kelių laipsnių?
Dėl šuniuko, jei niekas nepasiūlys, pabandykit gal skelbimą pakabinti prie namų (ar prie Rimi)? Nes prie mūsų namo, kur anksčiau gyvenome, bobutės kaimenėm vaikščiodavo užsiėmimų ieškodamos... Ir šiaip, vaikams irgi smagus dalykas turėtų būti - šuniuką vedžiot ir dar už tai pinigų gauti. Tik reikia sugalvoti, kaip pakliūt į jų dėmesio zoną su savo pasiūlymu
QUOTE(pandorita @ 2010 11 26, 17:41)
O tai ir nebeisit į lauką visai? Nuo kelių laipsnių?
Dėl šuniuko, jei niekas nepasiūlys, pabandykit gal skelbimą pakabinti prie namų (ar prie Rimi)? Nes prie mūsų namo, kur anksčiau gyvenome, bobutės kaimenėm vaikščiodavo užsiėmimų ieškodamos... Ir šiaip, vaikams irgi smagus dalykas turėtų būti - šuniuką vedžiot ir dar už tai pinigų gauti. Tik reikia sugalvoti, kaip pakliūt į jų dėmesio zoną su savo pasiūlymu
eiti eisim, bet galima tiktai iki 10 laipsniu, o paskui ne. plius du vezimu toks ir vedžiojimas, pakraštčiais, o jis nori ir po žoles paeit. mūsų namas-naujas, mažai gyventojų visi užimti, o vaikų čia yra tik leliukų.reiks kur nors kabinti skelbimą.
Sveikos mamytes, noreciau ir as prisijungti prie jusu pokalbiu .
Neseniai atsikrausteme i vilniu, vyras dirba daug o as mazai ka cia pazistu... Auginu 2,5 men dukryte
Beje gal yra gyvenanciu skroblu g?
Papildyta:
Musu kita savaite laukia visa serija masazu, tikiuosi iki tada bent truputi nukris tas saltis... Sia savaite nebent savaitgali nusimato truputi silciau
Neseniai atsikrausteme i vilniu, vyras dirba daug o as mazai ka cia pazistu... Auginu 2,5 men dukryte
Papildyta:
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 11 26, 18:11)
eiti eisim, bet galima tiktai iki 10 laipsniu, o paskui ne.
Musu kita savaite laukia visa serija masazu, tikiuosi iki tada bent truputi nukris tas saltis... Sia savaite nebent savaitgali nusimato truputi silciau
QUOTE(Voveriukshte @ 2010 11 29, 19:06)
Sveikos mamytes, noreciau ir as prisijungti prie jusu pokalbiu .
Papildyta:
Papildyta:
sveika prisijungus. mūsų situacija lygiai tokia pati, aš vilniuj nelabai ka pažistu, nuo liepos men. gyvenam Vilniuje ir mano vyras būna retai namie. Auginu as 2 men sūnų
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 11 29, 19:46)
sveika prisijungus. mūsų situacija lygiai tokia pati, aš vilniuj nelabai ka pažistu, nuo liepos men. gyvenam Vilniuje ir mano vyras būna retai namie. Auginu as 2 men sūnų
tai ir gimdei vln? nebaisu buvo naujoj vietoj? mes laukeme kol gims mazoji ir tada kraustemes i vln, nes vyras cia dirba.
Kaip jums sekas augti?
QUOTE(Voveriukshte @ 2010 11 30, 15:46)
tai ir gimdei vln? nebaisu buvo naujoj vietoj? mes laukeme kol gims mazoji ir tada kraustemes i vln, nes vyras cia dirba.
Kaip jums sekas augti?
Kaip jums sekas augti?
Aga, gimdžiau vilniaus raudonojo kryžiaus ligoninėje. Visiškai nebuvo baisu. tik nemalonu buvo pakeisti gine, juk nestumo metu lankiausi pas viena, o atsikrauscius turėjau ieškotis naujos. oi sekasi mums augti idomiai ir sunkumėlių turim ir lengvumų.Gaila kad atėjo šaltis ir negalim susitikti
mano vyras dirba Kaune, dėl to retai buna namuose tai aš jau baigiu išprotėti su mažium
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 11 30, 15:56)
Aga, gimdžiau vilniaus raudonojo kryžiaus ligoninėje. Visiškai nebuvo baisu. tik nemalonu buvo pakeisti gine, juk nestumo metu lankiausi pas viena, o atsikrauscius turėjau ieškotis naujos. oi sekasi mums augti idomiai ir sunkumėlių turim ir lengvumų.Gaila kad atėjo šaltis ir negalim susitikti
mano vyras dirba Kaune, dėl to retai buna namuose tai aš jau baigiu išprotėti su mažium
Na taip, tai nera labai malonu, ypac tas daktaru pasikeitimas, prisiregistravimai visur. Na ir kaip jums vilnius?
smagu zinoti kad ne mano vienos tokia situacija ir dar auginame panasaus amziaus vaikiukus na o del susitikimo, salciai nesites amzinai, susipazinsim ir ka nors sugalvosim. As ir laukiu kol truputi tas saltis atlegs, gal savaitgali jau bus galima keliom minutem iskisti nosi i lauka
mums ir sunkumu kyla ypac kai viska reikia padaryti vienai... na bet del to ir sporto nereikia
QUOTE(goodly @ 2010 11 12, 15:36)
pandorita pasaka koks grožis
o akių gražumas
Papildyta:
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 11 30, 15:56)
pas ką gimdei?
aš ten abu vaikus gimdžiau